Čo dávate psovi na artritídu?
Nášmu psovi veterinár potvrdil artritídu, má už 11 rokov a najhoršie je to pri vstávaní alebo po dlhšom ležaní. Spomínal aj kĺbovú výživu, len je toho na výber strašne veľa...
Máte niečo overené? Lieky a ďalší postup samozrejme riešime s veterinárom, ide mi skôr o konkrétny doplnok, ktorý sa vám osvedčil. Ďakujem.
Ahoj mam 10rocneho, zatial davame Canvit Chondro Mobility denne aj 3tablety.. zatial vcelku ok skusenost.. ale akonahle nedam tak samozrejme bolesti sa vratia.. to je take iste ako u ludi..
Sused daval svojmu psovi klasickú domácu želatínu v prášku. Zamiešal s vodou a tak dával psovi. Jeho pes bol starší ako tvoj a celkom mu to že vraj pomohlo
@anonym_autor my nic,a tvojmu uz tiez nic nepomoze,je to uz dedko.
Librelu a pomahalo to, kocuriovi som davala macaci ekvivalent tychto injekcii - Solensiu a tiez mu to velmi pomahalo
Alavis Canabiflex CBD. Odvtedy jak vymeneny pes. Krivanie prestalo, omnoho lepšie vstáva. Doporučila mi to fyzioterapeutka a zároveň veterinarka.

2x do roka injekcie Hyaluronan 1x do tyzdna 5 davok v jednej kure a ako vyzivu Aptus Apto Flex ale najdolezitejsie su injekcie.