icon

Je chladiaca podložka pre psa skutočne účinná?

3. júl 2026

Baby, riešite nejako psa v týchto teplách?
Máme doma staršieho labradora a posledné dni len leží na dlažbe, funí a nechce sa mu ani veľmi chodiť von. V obchode mi ponúkali chladiacu podložku pre psa, vraj sa nemusí dávať do mrazničky a chladí sama. Mne to znie trochu ako ďalšia vec, ktorú kúpim a pes si na ňu nikdy neľahne.
Muž hovorí, že stačí tieň a voda. Ja mám ale pocit, že mu je fakt ťažko. Je tá chladiaca podložka naozaj cítiť, alebo je to len marketing?

bg92
3. júl 2026

Podla mna super, lezi na nej pes aj ja :D Staci obyc z pepca za par eur

anonym_5c02bf
3. júl 2026

Ja si bez chladiacej podlozky leto neviem predstavit. Najprv sme nasich museli na ne naucit, nechceli si na ne lahat ale teraz tam chodia automaticky ked je im teplo. Za mna jedna z najlepsich investicii.

anonym_ec7d89
3. júl 2026

Skvela vec. Aj ja si na to niekedy ľahnem, ale pes sa na to hnevá 🤣

dorizzz
3. júl 2026

Mame tiez od minuleho roka, ale moj pes si na to nelahne. Tak sa chladim na tom ja v horucavach 😀. Ako funkcne to je, chladi to, ale zalezi od toho, ci ti tam ten pes vobec pojde. Nie kazdy pes to ma rad, vadi im material alebo co. Ja teraz uvazujem nad chladiacou vestou 😁. Tiez ma uz 10rokov nas.

anonym_af0575
3. júl 2026

Zbytočne vyhodené peniaze ako aj na psi bazén leží len na dlažke

biba_18
3. júl 2026

môj pes mal tú guličkovú čo sa guličky vo vode zmenili na gel a na tú nechcel chodiť… ale som mu dávala na krk takú istú šatku a tú mal rád…

anonym_5c02bf
3. júl 2026
@dorizzz

Mame tiez od minuleho roka, ale moj pes si na to nelahne. Tak sa chladim na tom ja v horucavach 😀. Ako funkcne to je, chladi to, ale zalezi od toho, ci ti tam ten pes vobec pojde. Nie kazdy pes to ma rad, vadi im material alebo co. Ja teraz uvazujem nad chladiacou vestou 😁. Tiez ma uz 10rokov nas.

@dorizzz my sme museli naucit tiez samy nechodili pouzivali sme nato povel "miesto" ten je u nas vseobecny k tomu aby lahli/odpocivali tam kde ukazem. Davala som to najprv na par sekund a odmena a postupne som to predlzovala az samy zistili, ze je to lepsie ako "teply" pelech alebo tvrda dlazba. Zacinala som tak ucit vzdy po prechadzakch alebo ked som videla, ze im je teplo. Pochopili to pomerne rychlo.

dorizzz
3. júl 2026
@anonym_5c02bf

@dorizzz my sme museli naucit tiez samy nechodili pouzivali sme nato povel "miesto" ten je u nas vseobecny k tomu aby lahli/odpocivali tam kde ukazem. Davala som to najprv na par sekund a odmena a postupne som to predlzovala az samy zistili, ze je to lepsie ako "teply" pelech alebo tvrda dlazba. Zacinala som tak ucit vzdy po prechadzakch alebo ked som videla, ze im je teplo. Pochopili to pomerne rychlo.

@anonym_5c02bf moj je asi hlupak, lebo skusali sme vselijako samozrejme aj odmenit, ale nic 🤷🏻‍♀️😃

anonym_0dc414
3. júl 2026

@anonym_autor

sticker
anonym_0dc414
3. júl 2026

Si ty ale sialena ,dobre si ma pobavila na dnesny vecer ,dakujem,takto som sa uz davno nezasmiala.