icon

Má váš pes problémy s granulami Brit Care?

Včera o 07:07

caute
presli sme na Brit Care Adult Large Breed pre nasho labradora a vsimla som si ze ma redsiu stolicu ako predtym, davam davku podla tabulky, mate niekto podobnu skusenost alebo mu len nesadla znacka? vdaka

lienoccka85
Včera o 07:48

Asi mu nesadli. Preco ste prechadzali na ine?

autor
Včera o 07:54
@lienoccka85

Asi mu nesadli. Preco ste prechadzali na ine?

@lienoccka85 Predtým sme mali inú značku, ale už nám veľmi nevyhovovala aj cenovo a zároveň som chcela skúsiť niečo kvalitnejšie pre veľké plemená. Prechod sme robili postupne, preto ma prekvapilo, že má aj redšiu stolicu. Tak teraz neviem, či je to len o zvykaní, alebo mu jednoducho nesadli 🙂

lienoccka85
Včera o 07:57

@anonym_autor Moze byt, ze len potrebuje telo cas, aby si navyklo na zmenu. Ako dlho ich uz samostatne davate?

autor
Včera o 07:58
@lienoccka85

@anonym_autor Moze byt, ze len potrebuje telo cas, aby si navyklo na zmenu. Ako dlho ich uz samostatne davate?

@lienoccka85 Čisté ich má asi týždeň. Predtým sme ich ešte pár dní miešali s pôvodnými granulami, preto som čakala, že bude všetko v pohode.

lienoccka85
Včera o 07:59

@anonym_autor Tak to je uz dost dlho. Skus mu k nim na par dni varit ryzu, to by malo pomoct a potom uvidis, ked ju vysadis, ci sa to upravi alebo bude mat zase riedku stolicu. Potom bude jasne, ze to granulami.

anonym_8421a4
Včera o 08:23

Ja mam 2psy ma Britcare vsetkym vyhovuju ani raz nemali redsiu stolicu. Ale tvojmu asi nesadli tie granule. Urcite by som ich skusila zmenit keby som videla problemy. Napriklad moj dostal alergiu na N&D, co sa radi medzi spicku po 25% v prvej davke som ho davala dokopy tyzden, takze toto sa stava aj pri kvalitnejsich granuliach.

hapipa
Včera o 08:56

Tiež si myslím, že proste nesadli. Mne to hneď pripomenulo, keď tu píšu podobne o umelom mlieku, keď ho deťom menia 😀

saraxyz
Včera o 16:26
@anonym_autor

@lienoccka85 Čisté ich má asi týždeň. Predtým sme ich ešte pár dní miešali s pôvodnými granulami, preto som čakala, že bude všetko v pohode.

@anonym_autor Lamb?