Odporúčania na videá pre výcvik psov
Ahojte viete mi prosím odporučiť videná na cvičenie psa, kde je vysvetlené ako povel správne previesť. Na výcvik plánujeme ist no ešte je skoro. Ďakujem
utfg
@anonym_7d4b6d ?
ja pozerám se psi podle veroniky alebo ako so psom?
veronika má kolie a viki má mix všelijakých, obe sa venujú výcvikom, nájdeš tam aj povely ...
p.s. a utfg znamená use the fucking google
ja pozerám se psi podle veroniky alebo ako so psom?
veronika má kolie a viki má mix všelijakých, obe sa venujú výcvikom, nájdeš tam aj povely ...
p.s. a utfg znamená use the fucking google
@biba_18 kolie? Isto?
Tiez pozeram videa s veronikou.. a na instagrame je tiez kopa videi
Ja som videla a cvicila tento komplexny kurz a bolo to super, ze to je od zaciatku poporiadku:
https://svetpsov.sk/zakladny-vycvik/kurz-zaklad...
Mne osobne nevyhovovalo na rozne temy dohladavat rozne videa (ja som na to leniva a pre mna zabity cas) a ani cestovat na cvicak.
ig: pocho_psa
Ja som videla a cvicila tento komplexny kurz a bolo to super, ze to je od zaciatku poporiadku:
https://svetpsov.sk/zakladny-vycvik/kurz-zaklad...
Mne osobne nevyhovovalo na rozne temy dohladavat rozne videa (ja som na to leniva a pre mna zabity cas) a ani cestovat na cvicak.
@anonym_de14af 109€ mi príde prestrelenú cena. Ale ďakujem
ig: pocho_psa
@anonym_7b53df ďakujem pozriem, aj keď nemám instagram
Tiez pozeram videa s veronikou.. a na instagrame je tiez kopa videi
@anonym_b5b7a0 pozriem, aj keď nemám instagram
@anonym_de14af 109€ mi príde prestrelenú cena. Ale ďakujem
@anonym_autor ano mas dnes aj zadarmo instagramy, na nasom cvicaku za 10 hodin (kde sa preberali tieto povely) chceli 320 euro, takze stovka mi pride uplne v poriadku, ked sme tam mali vysvetlene a ukazane to iste, a doma sme si cvicili uz podla nasho casu 😊
@anonym_autor ano mas dnes aj zadarmo instagramy, na nasom cvicaku za 10 hodin (kde sa preberali tieto povely) chceli 320 euro, takze stovka mi pride uplne v poriadku, ked sme tam mali vysvetlene a ukazane to iste, a doma sme si cvicili uz podla nasho casu 😊
@anonym_de14af u nás je Cvičák 10 lekcií 60€, no na ten musíme až po všetkých očkovaniach. Preto mi príde 109 dosť prestrelené za online.
ak ti mozem dat radu ked nevies ako zacat tak pockaj na cvicak, zatial buduj so steniatkom vztah, trenuj navadzanie, reakciu na meno, kliker... Nic ti neujde ak povely zacnes az na cvicaku. Kazdy psik je iny, moze sa stat situacia, ze nieco urobi co nebudes vediet ako napravit. Dam priklad ja som mala problem kedy mi lahal pes cez sadnutie opravili sme to az osobne aj ked som pozrela stovky videi nic nefungovalo na ten zlozvyk, dalej tiez sme riesili, ze pri povely k nohe si sadala zadkom sikmo aj ked som vsetko robila spravne podla videa. Keby som pockala na vycvik ani jeden z tychto problemov by sme nemuseli napravat.

utfg