Pes v byte: Je to týranie zvieraťa?
Považujete za normálnych ľudí, čo majú psa v byte? Však to je vedomé týranie zvieraťa, pes potrebuje výbeh, takto chudák pes si musí z bytu spraviť voliéru, tu našťaté, tam nasraté, toto im nevadí? Pes do bytu nepatrí!!
@anonym_autor ľutujem takého psa a susedov.
Mali sme nie jedneho psa a nikdy sme nemali ani nastate ani nasrate. Zato ty mas niekde nakadene. Asi v hlave
@anonym_autor ...a poznáš výraz "venčenie,,? Možno je nespisovny, ale označuje vychádzky pána a jeho psa za účelom pohybu a vykonania potreby psa
@anonym_autor ľutujem takého psa a susedov.
@anonym_066621 a v čom ľutuješ takého psa? My sme mali psa v byte 12 rokov a ten pes zažil toho viac ako polovica detí na Slovensku. Možno viac aj ako ty
🍿🍿🍿
🍿🍿🍿
@anonym_49c867 Presne, zase jedna trolovacia téma na letnú uhorkovú sezónu, aby diskusia nezaspala na fóre.
@anonym_autor viem ti 100% potvrdiť, že môj pes v skoro 100m2 byte sa má lepšie a má viac pohybu ako pes zatvorený vo voliére. A dovolím si tvrdiť, že sa má lepšie ako niektoré deti na sk🤗 Nájdi si nejaké hobby a nevyvolávaj tu zbytočnú hádku.
Ja sa skôr čudujem, že ťa/vás (ktovie, či sa stále jedná len o tú jednu osobu, ktorá tu nenávidí psíčkarov už pár rokov alebo popri nej je tu ešte pár takých ďalších 🤔) baví robiť neustále hejty v psíčkarských témach. Ja skôr toto považujem za samoTÝRANIE - veď keď ma nejaká téma vytáča/vzbudzuje negatívne pocity, tak buď si poriešim prečo ma to tak trigerruje alebo do takých tém ani nejdem. Načo sa takto týrať? 🤔🤔🤔
Ale inak - pes má v závislosti od plemena určité potreby (fyziologické, fyzické, mentálne) - ak má naplnené tieto potreby tak je všetko v poriadku 🙂 A o tom kde žije to absolútne nie je. Ale to nie je problém si v dnešnej dobe z relevantných zdrojov zistiť, ak to niekoho zaujíma. Ibaže by si chcel niekto skrátka iba kopnúť, zdvihnúť krehké ego apod 🤔😁
Psy sú primárne nebezpečné predátory ktoré ročne zabijú tisíce ľudí . Viac ľudí ako rakovina a srdcovo cievne choroby dokopy. Mať psa dome ohrozuje nie len seba ale aj svoje okolie . Nehovoriac že roznášajú choroby .
Psy sú primárne nebezpečné predátory ktoré ročne zabijú tisíce ľudí . Viac ľudí ako rakovina a srdcovo cievne choroby dokopy. Mať psa dome ohrozuje nie len seba ale aj svoje okolie . Nehovoriac že roznášajú choroby .
@anonym_2e082c hlavne taká čivava je obzvlášť nebezpečná, o Yorkshire už ani nevravím , to je predátor jak svet
Predstavujem si vsetky male plemena, ktore su vyslovene bytove typy ako behaju po dvore😂nas pudlik by ti porozpraval ako on chce byt vonku a sam😁
@anonym_2e082c A čo taký besný človek? To je nebezpečné..
Tu našťaté, tam nasraté máš doma ty a nielen na zemi, ale aj v hlave. Naše psy sú 100%-ne čistotné.
@anonym_2e082c A ľudia nie sú primárne nebezpečné predátory, ktoré ročne zabijú tisíce ľudí /a psov/?
@anonym_autor nuž veru my máme doma našťaté/nasraté keďže máme papagája alexandra malého, no nedali by sme ho za nič
Psík prespí viac než polovicu dňa a vôbec mu nevadí, že je v tom čase v byte. Keď bdie, tak má pohyb na čerstvom vzduchu, lebo majiteľ s ním chodí von a venuje sa mu.
No prekvapim ta, ale castokrat maju bytove psy viac pohybu a vyzitia ako tie v dome. Mnohokrat su zavrete vo volierach pri dome,aby nerozhrabali zahrradu,travnik,nenahanali sliepky, vypustia ich obcas do niektorej malej casti zahrady , a v zivote neboli mimo dvora. Neodsudzuj a nemoralizuj o niecom,o com si len pocula a nikdy nezazila.
My máme dom s 20-árovou záhradou a naše psy sú aj tak vnútri, PRETOŽE TAM CHCÚ BYŤ.
@anonym_2e082c chcem vidieť,ako by zabila človeka moja trpasličia pudlica alebo naháč,ktorý bol mojim druhým psom
Pes potrebuje hlavne lasku a dobru starostlivost, psy zivot v byte miluju, kde by im bolo lepsie, ako v nasej posteli🙂🙂🙂
Je to v prvm rade tyranie susedov, ale to psickarov nezaujima
@anonym_2e082c toti je snad vtip
ja len tolko k tomu tyraniu. mame velkeho strazneho psa s velkym dvorom. keby mohol, spal by v obyvacke na gauci a bol by najstastnejsi. kto povie, ze mat v byte v psa je tyranie, nikdy psa nemal. pes je spolocenske zviera, chce byt so svojim panom. Samozrejme hovorim o situacii, ze inak ma pes vychadzaky a pod. s ohladom na dane plemeno. nie ze je cely den sam zavrety v byte, co je rovnake zle ako ked je cely cas sam na dvore.
My sme si na ten smrad z toho co nam pes nasti a naserie v byte zvykli, obcas, tie hovna prehodime susedom na balkon a neni to az take zle. Ked pes steka, zavrieme ho na balkon nech otravuje susedov a mame klud. V zivote nebol na prechadzke a ani to nepotrebuje. Cim vacsi pes v byte tym lepsie, aspon nam tam viac smrdi a je tam viac chlpov.
Irony off.

Daj si studenú sprchu, nemaj psa v byte a nestaraj sa do druhých. Jedine, že vieš o reálnom prípade týrania, tak toto nahlás.