Plemená
Mňa strašne zaujíma aké plemeno psa máte doma
Alebo tak celkovo že aké plemeno majú ľudia doma
Pretože sú najčastejšie plemena ale všade je to inak napríklad ja vnímam za najviac časté borderky a vlčiakov podľa netu ale v mojom okolí mám asi jedného NO a borderku ani jednu😅 tak ma zaujíma či má niekto aj raritné plemená atd…😁 alebo že akému plemenu ste prepadli vy?😁
Mame na dvore ovciaka,ine plemeno som nechcela,ale je to este stena a vsetkych hryzie.Nuz uci sa este,co smie a co nesmie.
Máme Appenzellského salasníckeho psa. Dokonalý pes. Múdry, prispôsobivý, oddaný - je to pán pes.
Dva orechy z útulku. Tiež nemám v okoli žiadnu borderku ale zas kopu belgických ovčiakov, jazvecikov a malých pudlov.
@anonym_autor mam borderku. Uz druhu. A keby si mam vybrat ďalšieho psa tak je to borderka alebo doberman, NO.
Kvoli comu?? Rozumu, šikovnosti. V minulosti som mala vela inych plemien. Ale to sa rozumovo neda porovnať. Kto okúsi zistí.
Máme írskeho setra.
Vždy som mala psa, nepotrpím si na konkrétne plemeno, nikdy som si nezadovažila psa s PP.
Mali sme už pár najdúchov momentálne.z útulku. Podoba sa na borderku ale tak zďaleka, oproti bordelke s PP je vyšší o 15cm, a zďaleka NO bol pri pravom NO viditeľné menší. Potom bol zďaleka labrador a ďaleká slovenský stavač

@anonym_autor Momentálne žiadne, ale mala som shih-tzu. Dobrý psík do bytu, veľmi prítulný.