icon

Prečo pes odmieta granule z nového balenia?

Včera o 04:38

Ahojte. Nestretol sa niekto s tým, že by pes nechcel žrať z nového balenia granúl?
Kupujem mu stále tie isté granule, rovnaká značka aj príchuť. Otvorila som nové vrece a nechce ich :-/ Zo starého balenia ich pritom jedol úplne normálne.
Môže byť medzi jednotlivými baleniami nejaký rozdiel vo vôni alebo zložení, aj keď je na obale všetko rovnaké? Neviem, v čom môže byť problém :-/

anonym_284c98
Včera o 05:05

Možno čerstvo rozbalené majú ešte silnú arómu. Nechaj niečo z nich "dekantovať" v širokej mise. Dramatický rozdiel v zložení nepredpokladám, aj keď nejaké zmeny v jednotlivých zložkách tam byť môžu (viacerí dodávatelia a pod.)

marusiao
Včera o 05:12

Ja som zamiešala staré balenie , keď už bolo na konci a nové.

katkaseiner
Včera o 05:48

Ak este mas zo starych, skus ich pol na pol zmixovat a davat par dni takto. Niektori psikovia proste nemaju radi zmenu a staci ze su fakt viac aromaticke. Akoze ja mam labradorku a ta zje vsetko co ju nezje, ale predosla labradorka mala fakt problem s jedenim... ona sa aj potesila ze nieco dostane a potom taka smutna odchadzala a nezjedla nic co sme jej dali. Nakoniec sme dosli na to ze jedine co pomahalo ze do granul sme jej vzdy zamiesali grilovane kura - aspon kusok - a to vzdy zjedla aj s granulami. Strasne dlho sme sa s tym trapili ale tak aj takychto mas...

anonym_a8c996
Včera o 05:54

Pozri zlozenie ci nezmenili recepturu. A tak isto mohlo byt nove vrece granul zle uskladnene ci uz u vas doma alebo na predajni.

anonym_ee64e4
Včera o 06:55

Môj kocúrik to má podobne. Často mu kupujeme jedny granule a kapsičky, potom chvíľu skúšame iné a po čase sa zase vrátime k tým pôvodným. Možno už jednoducho chce zmenu 🤣

marci9
Včera o 18:24

Chudák pes. Ty by si jedla celý život každý deň to isté?