icon

Prečo pes prestal jesť granule?

viktor_1
Dnes o 17:11

Dobry den , chcem sa opytat . Moj pes doteraz jedol lrasne granule eminent kazdy den rano a vecer . No v poslednom obdobi ich nechce jest a caka kym mu kupim nejaku konzervu z masom . Ako to riesit ?

anonym_bac7bb
Dnes o 17:16

@viktor_1 rozmaznala si ho. Z ruky ich vezme?

colsami
Dnes o 17:25

Odpovedal si si sam. Preco pes prestal jest granule? Pretoze vie, ze ak nebude jest, pan sa zmiluje a da mu konzervu, aby zjedol. A to sa mu potvrdzuje a tak mu to funguje. Pes totiz nie je hlupy. 😊🙂

anonym_428360
Dnes o 17:31

Konzerva je proste kvalitnejšie žrádlo pre psa a ten pes si proste pyta kvalitu
Granule je v podstate odpad

anonym_d17605
Dnes o 17:38
@anonym_428360

Konzerva je proste kvalitnejšie žrádlo pre psa a ten pes si proste pyta kvalitu
Granule je v podstate odpad

@anonym_428360 nemáš pravdu. práveže granule sú o dosť lepšie kvalitovo ako mäso z konzervy. zálleží aj od znčky, asi nebudeme porovnávať mäso royal canin a granule z lidlu

anonym_6d85dd
Dnes o 17:41

Kolko ma rokov/mesiacov? Ak je to este stena mozno je v obdobi prezubovania, ak je to starsi pes mozno su prenho uz granule prilis tvrde. Ja by som pridavala ku nim na chut konzervu, ved jedna lyzica denne ta urcite financne nezrujnuje alebo sa predavaju rozne vyvary pre psy pripadne vies aj doma urobit poriadny masovy vyvar a tym poliat granule.

anonym_428360
Dnes o 17:41
@anonym_d17605

@anonym_428360 nemáš pravdu. práveže granule sú o dosť lepšie kvalitovo ako mäso z konzervy. zálleží aj od znčky, asi nebudeme porovnávať mäso royal canin a granule z lidlu

@anonym_d17605 mäso je vždy mäso, bez debaty

anonym_d17605
Dnes o 17:48
@anonym_428360

@anonym_d17605 mäso je vždy mäso, bez debaty

@anonym_428360 najlepšie je dávať surové mäso alebo variť. pri konzervách aj granulách je nutričné vyváženie cca isté pozri si zloženia. len konzervy robia povlak na zuboch pričom granule to nerobia. ja som za granule alebo kombinovanú stravu. naša milovala granule a mäso z konzervy málo čo zjedla. tak isto známy mal psa vychovaného iba na granulách (odporúčil ich veterinár kvôli tráveniu) a mal lesklú srsť ako nikdy.

anonym_0ac16f
Dnes o 17:51

A prečo nedávaš konzervu a granule? Ja tiež tak robím