icon

Prečo si pes po prechádzke líže iba jednu labku?

3. aug 2026

Po návrate domov si vždy intenzívne olizuje pravú prednú labku. Medzi vankúšikmi nič nevidím, nemá tam ranku ani opuch a pri chôdzi nekríva. Po chvíli prestane, ale deje sa to už niekoľko dní.
Mám ešte skúsiť labku po prechádzke oplachovať, alebo už radšej zájsť k veterinárovi?

anonym_2293aa
3. aug 2026

Určite vet.

anonym_806c70
3. aug 2026

@anonym_autor Dufam ze pouzivas rukavice ked mu kontrolujes laby.

mmonika
3. aug 2026

@anonym_autor može mať aj napr alergiu na travu alebo niečo ine. Každopadne treba to riešiť s veterinarom

anonym_1ccbbd
3. aug 2026

chudák pes

anonym_acb993
3. aug 2026
@anonym_806c70

@anonym_autor Dufam ze pouzivas rukavice ked mu kontrolujes laby.

@anonym_806c70 prečo rukavice, neumyješ psom labky ak prídete domov? 👀

anonym_806c70
3. aug 2026
@anonym_acb993

@anonym_806c70 prečo rukavice, neumyješ psom labky ak prídete domov? 👀

@anonym_acb993 Pretoze chytat psovi kadejake plesne,ekzemy len tak bez rukavic je nehygienicke,a laby by som umyvala v rukavicach,jasne ze nie bez rukavic.Aj ked pohladkam psa hned si umyjem ruky .

colsami
3. aug 2026
@mmonika

@anonym_autor može mať aj napr alergiu na travu alebo niečo ine. Každopadne treba to riešiť s veterinarom

@mmonika len v pripade alergii by bolo velmi velmi ojedinele, ze ma problem iba s jednou labkou zo 4.

mmonika
4. aug 2026
@colsami

@mmonika len v pripade alergii by bolo velmi velmi ojedinele, ze ma problem iba s jednou labkou zo 4.

@colsami pisala som preto bo nas psik mal problem tiež len s jednou labkou a nevedeli sme prist na to čo to sposobovalo..