icon

Aký je váš názor na lab diamanty?

29. apr 2026

Aký máte názor na lab/blood diamanty? Myslím si že každú chvíľu príde žiadosť o ruku, ale bojím sa, že priateľ bude chcieť ušetriť. Úprimne mám voči lab diamantov nejaký svoj názor a zaujíma ma ako to vidíte vy.

Strana
z3
anonym_25d482
29. apr 2026

Nemám diamant na snúbnom prsteni, netuším ako som to prežila a tisícky dalších tiež

anonym_b832c6
29. apr 2026

Som stastne vydata 16 rokov a nie koli tomu aky suter mam v zasnubaku, takze to vidim tak ze riesis nepodstatnu vec

beata_k
29. apr 2026

@anonym_autor Nech uz ti vyberie akykolvek, robil to v tej najlepsej viere, ze robi to spravne zivotne rozhodnutie. Nepokaz to meditaciou nad nesmrtelnostou chrusta. Tvoj prsten nikoho nezachrani.

anonym_2bc0ef
29. apr 2026

Muž má požiadal o ruku v roku 2002 bez diamantu, vôbec som nejaký šuter nikdy neriešila. Sme spolu stále šťastný.
Dievča zlaté žiadny diamant ti štastne manželstvo nezaručí

autor
29. apr 2026
@anonym_2bc0ef

Muž má požiadal o ruku v roku 2002 bez diamantu, vôbec som nejaký šuter nikdy neriešila. Sme spolu stále šťastný.
Dievča zlaté žiadny diamant ti štastne manželstvo nezaručí

@anonym_2bc0ef partner je skvelý, sme spolu už dlho, o šťastné manželstvo sa nebojím 🙂

parvinka0001
29. apr 2026

Pána boha bojím sa ???? Tebe dobre .... Klobúk dolu pred nami ženami ktoré majú obyčajný zirkon a sme s mužmi xy rokov .🤦rozum sa mi zastavuje pred takými ako si ty zllllllatoooookopka .

autor
29. apr 2026
@parvinka0001

Pána boha bojím sa ???? Tebe dobre .... Klobúk dolu pred nami ženami ktoré majú obyčajný zirkon a sme s mužmi xy rokov .🤦rozum sa mi zastavuje pred takými ako si ty zllllllatoooookopka .

@parvinka0001 zarábam viac ako môj muž, nie som zlatokopka 🙂

anonym_c0f2fe
29. apr 2026

Mam pomerne velky zirkon a vobec sa za to nehanbim, prsten stal 200 eciek (pred 14 rokmi, muz zarabal nieco okolo 800 eur), s muzom sa lubime a vobec mi na tom nezalezi, aky kamen tam je. Ja som rada, ze "usetril", lebo mne to pride ako plytvanie peniazmi tieto "prave" a neprave. Len teda je zlaty. Keby nebol zlaty, ale dajme tomu z ocele, tiez by mi to az tak nevadilo, len ten sa neda zvacsit v pripade potreby. Praktickost nadovsetko...

parvinka0001
29. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor tak asi si keď diamantik si prosíš. Čo by si robila keby ti dal obyčajný prsteň sa obesis? Ešte dobre že si poznamenala že viac zarábas .koľko krát si mu to už vytkla??? Si trapna . Chudák chlap .

anonym_c0f2fe
29. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor no dobre, tak si vypytaj rovno narovinu, ze chces taky a taky prsten a hotovo. Ja som si bola vybrat a vybrali sme spolocne ten 200 eurovy so zirkonom. Tak Vy vyberte s diamantom a budes spokojna a nemusis sa bat, ze chce na Tebe setrit. Co tam tolko okolo toho spekulovat.

parvinka0001
29. apr 2026
@anonym_c0f2fe

@anonym_autor no dobre, tak si vypytaj rovno narovinu, ze chces taky a taky prsten a hotovo. Ja som si bola vybrat a vybrali sme spolocne ten 200 eurovy so zirkonom. Tak Vy vyberte s diamantom a budes spokojna a nemusis sa bat, ze chce na Tebe setrit. Co tam tolko okolo toho spekulovat.

@anonym_c0f2fe len či aj on jej chce taký kúpiť ??. Či len nie slecinka si praje veď to je najdôležitejšie v živote.

autor
29. apr 2026
@parvinka0001

@anonym_autor tak asi si keď diamantik si prosíš. Čo by si robila keby ti dal obyčajný prsteň sa obesis? Ešte dobre že si poznamenala že viac zarábas .koľko krát si mu to už vytkla??? Si trapna . Chudák chlap .

@parvinka0001 ani raz 🙂, máme harmonický vzťah, práve preto že preňho je diamant finančne nič, preto neviem ako by som mala brať to, že chce na takej veci ušetriť.

anonym_cb2848
29. apr 2026

Povedať narovinu, vybrať spolu, aký sa ti páči. Za mňa najlepšie riešenie.

parvinka0001
29. apr 2026
@anonym_autor

@parvinka0001 ani raz 🙂, máme harmonický vzťah, práve preto že preňho je diamant finančne nič, preto neviem ako by som mala brať to, že chce na takej veci ušetriť.

@anonym_autor jasne a preto sa toto tu pýtaš ..... Deeecko

autor
29. apr 2026
@parvinka0001

@anonym_c0f2fe len či aj on jej chce taký kúpiť ??. Či len nie slecinka si praje veď to je najdôležitejšie v živote.

@parvinka0001 tak on si neuvedomuje, že takéto veci sú pre mňa dôležité, ako chlap to nevie pochopiť.

autor
29. apr 2026
@parvinka0001

@anonym_autor jasne a preto sa toto tu pýtaš ..... Deeecko

@parvinka0001 áno lebo deeecko je strašne vyspelý komentár

parvinka0001
29. apr 2026
@anonym_autor

@parvinka0001 tak on si neuvedomuje, že takéto veci sú pre mňa dôležité, ako chlap to nevie pochopiť.

@anonym_autor čo je pre teba dôležité ???? Diamant no dievča ukázala si sa .🤦

parvinka0001
29. apr 2026
@anonym_autor

@parvinka0001 áno lebo deeecko je strašne vyspelý komentár

@anonym_autor ved ty si decko lebo očakávas diamant ktorý ti možno ani nesplní . Ale jasne ty si to praješ 🤦

beata_k
29. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Ak beries moralne hladisko ovela radsej beriem laboratorny diamant. Ten "pravy" mi za to utrpenie ozaj nestoji.

anonym_fde9d5
29. apr 2026

@anonym_autor mám diamant v snubaku a kvôli tomu ho nechcem nikam nosiť. Navyše je mi jedno čo tam je snubný prsteň je o inom ako o kameni, uváž skôr ako milému zničíš polku života. A to nemyslím v zlom ale tam ide o iné ako o prsteň a už vôbec nie čo v Tom prsteni je. Mám ho a je to pre mňa najnepodstatnejsia vec. Robotický vysávač čo mám doma za zlomok ceny prsteňa mi robí viac radosť keď sa pozriem na materiálnosť a taká klimatizácia? Panečku....

autor
29. apr 2026
@parvinka0001

@anonym_autor ved ty si decko lebo očakávas diamant ktorý ti možno ani nesplní . Ale jasne ty si to praješ 🤦

@parvinka0001 každý má iné preferencie

parvinka0001
29. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Jasne. Ty máš preferencie €€€€€€€€

parvinka0001
29. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor normalne inak by si si ho ani nevzala 🤦

autor
29. apr 2026
@parvinka0001

@anonym_autor Jasne. Ty máš preferencie €€€€€€€€

@parvinka0001 keď makáš celý život aby tie €€€€€€€ boli, tak áno, dovolíš si mať preferencie €€€€€€€

parvinka0001
29. apr 2026
@anonym_autor

@parvinka0001 keď makáš celý život aby tie €€€€€€€ boli, tak áno, dovolíš si mať preferencie €€€€€€€

@anonym_autor len či aj on má také ako ty . ....ach dievča preber sa . Radim čim skôr tým lepšie .

majus2323
29. apr 2026

@anonym_autor drviva časť matiek tu rieši existenčné problémy , ďalšia zdravotné problémy deti , ďalšia zlé vzťahy rodine a potom tu vy prosíte tieto ženy o názor na lab diamanty. Zaujímavé

autor
29. apr 2026
@majus2323

@anonym_autor drviva časť matiek tu rieši existenčné problémy , ďalšia zdravotné problémy deti , ďalšia zlé vzťahy rodine a potom tu vy prosíte tieto ženy o názor na lab diamanty. Zaujímavé

@majus2323 každý má iné problémy

parvinka0001
29. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor ktorá ružička tu je ???? Larva ????

majus2323
29. apr 2026
@anonym_autor

@majus2323 každý má iné problémy

@anonym_autor to je v poriadku , ale určite viete do akého fóra pridávate témy ? V nejakých fórach boháčov, by vám poradili možno viac.

anonym_8d11a9
29. apr 2026

ja som dostala nedavno prsten s diamantom, mam prirodny diamant, inak tie laboratorne diamanty su rovnako drahe ako prirodne, ale evokuje to mne, ze to nie je proste ono, tak som rada, ze mam original z prirody s certifikatom

Strana
z3