icon

STVR Neposlušní: Bojové psy bez kontroly: Je to časovaná bomba?

15. aug 2026

Naco si ludia beru takeho psa ,bojoveho ked ho nevedia zvladnut a volaju si pomoc dokonca? Ved to je casovana bomba.Tej divozienke plysaka,nie take teľa.

Strana
z2
anonym_7c6b90
Včera o 08:54
@anonym_ed7afa

Relaciu som nevidela a sama mam psika ale suhlasim s tym, ze urcite plemena (ano, myslim tym tie, ktore ludia povazuju za bojove), by nemali byt volne dostupne k predaju, alebo by mal byt povinny ich profesionalny zakladny vycvik a socializacia.

Akurat par dni dozadu mna a mojho psa skoro napadol stafford. Jedno z tych v sucasnosti oblubenych plemien. Bol raky agresivny, ze majitelku dokonca povalil na zem a ja som len lutovala, ze nemam pri sebe slzak. Nastastie siel okolo akysi muz a stihol jej vziat voditko, lebo ona zo zeme by ho dlho neudrzala. Pani bola v dochodku a kedze toho psa vidavam casto (susedny panelak) a agresivny je uplne zakazdym, bolo jasne, ze ho nezvlada. Kedze ho obcas chodi vencit aj jej dospely syn a pani sa aj vyjadruje na adresu toho psa velmi nepekne, predpokadam, ze je to jeden z klasickych pripadov "mame psa u rodicov" - kedy clovek odlozi svojho psa k dochodcovi, ktory proste nema na to, aby sa onho staral a cvicil ho, max. ho tak nakrmi a vyvenci.

@anonym_ed7afa Tiež poznám prípad, keď syn kúpil máme dochodkyni staforda, aby " nebola sama". Čím tí ľudia rozmýšľajú je mi ozaj záhadou. Tá pani ledva ho udrží keď sa pes rozbehne, a to má ešte len 4 mesiace. Ako ho zvládne neskôr netuším. Spoločníka pre dôchodkyňu s predstavujem úplne inak ako staford. Mám dojem, že niektori muži si takýmito psami hladia ego, a ďalej už nerozmýšľajú

anonym_1f68aa
Včera o 11:16

@anonym_autor Kristove nohy!!!! Prosiiim!!!! Nepozerajte tento seriál s tak hlupym človekom ako tento ktory sa nazýva,,cvicitel"
Trochu zdravého rozumu!!!! Len trošičku.....!!!
On ešte ani jednu vetu nevypustil z úst ktora mala nejaku logiku. Strasne sa čudujem ze toto odvysiela televízia a ze sa nájde niekto kto ho dokáže počúvať.
Vygooglite si kohokoľvek iného len on nie!

autor
Včera o 15:48
@anonym_1f68aa

@anonym_autor Kristove nohy!!!! Prosiiim!!!! Nepozerajte tento seriál s tak hlupym človekom ako tento ktory sa nazýva,,cvicitel"
Trochu zdravého rozumu!!!! Len trošičku.....!!!
On ešte ani jednu vetu nevypustil z úst ktora mala nejaku logiku. Strasne sa čudujem ze toto odvysiela televízia a ze sa nájde niekto kto ho dokáže počúvať.
Vygooglite si kohokoľvek iného len on nie!

@anonym_1f68aa a co to meni na situacii ze toho psa vlastni majitelia nezvladaju???

Strana
z2