11 ročná dcéra nosí topánky veľkosť 41
Moja dcéra mala v máji 11 rokov, meria 162 cm a nosí topánku č. 41. Ja mám 172 cm, č. topánky 39, manžel 174 cm č. topánky 42. Ja mám z tej jej nohy paniku. Kedy sa to cca zastaví? Každý pol rok kupujeme nové topánky. Vy , ktorí už máte baby po puberte kedy môžem očakávať zastavenie rastu chodidla? To len pre info...že kam to až môže ísť...
@marlent môj 3r ma 30-31 🤦♀️😂😅😅🤷♀️😊😂🤷♀️🙈
No ved ked sa to zastavi, tak sa to zastavi... Nic sa s tym neda robit. Porovnávacky nepomozu... Moja mama ma tiez iba 36 nohu a dcéry mame 38-39... Moja baba uz teraz ma moju velkost. Ja len dúfam, ze topanky budu vyrábať väčšie 😂 napr chlapa mam 2m a ten ma 44ku, vraj iba!, kamos sa mu smial ze neberi, taka mala noha ho neunesie 😂 cize je to fuk.. Kazdy to ma inak 😁
@silvia22222 ale ja som dospela a mam 34, tak mne to pride divne troska, no...🤪...aby neboli nizki po mne a nohy velke po ocovi 😅
Moja dcéra mala v 10 rokoch nohu 41,teraz má 21 rokov a má stále odvtedy 41.
Haha, dobra diskusia, ja mam syna 12 rokov a cislo topanok 42. Teta predavacka v obchode skoro odpadla. Tiez s mm kukame ze dokedy este... ja mam cislo 42 tiez ale sme vyssi vsetci.
Inak je to asi fakt indi vindi. Ja som rastla najviac po menstruacii a noha mi rastla cca do 25 rokov. Uplne vazne. Dlhy cas som mala cislo 38 a potom postupne az na 42 som presla.
@aneta129 haha :D no chodí nás po svete asi viac s takouto anomáliou 🤭😁😁😁 ja som si tie nohy ani nejak neuvedomovala, len nejak deti, spolužiačky a tak si to všimli vždy keď som sedela, že ako je možné, že ony s výškou 150 cm majú topánky veľkosti 39-40 a ja so svojou výškou len 35-36 🤭😁😁😁
@1katus1 ešte nemám manžela a priateľ no ktovie ako hľadal 🤭🤣🤣 ale tiež poukazuje často na tú malú nohu, ale skôr tiež tak nejak s údivom, vraj je to milé 🤣🤣 ale ja z nich až takú radosť nemám, hlavne keď treba kupovať topánky a dokopy nič nesedí :D
Ale čo sa týka toho, že menšia topánka vyzerá lepšie súhlasím, tiež som si všimla, že niekedy napríklad aj to jedno číslo narobí dosť rozdiel v tom ako daná obuv bude vyzerať 🙂
Ja som v 12 mala 170 a nohu 41,odvtedy som vyrástla o 5 cm, rast sa zastavil v 16 rokoch, ale noha ostala rovnaká. Je to individuálne, v podstate to nemáš ako ovplyvniť, výška aj "noha" sú už dávno geneticky dane.Teraz už majú aj pekne topánky pre ženy s väčšími nohami, zase to nie je nijaká tragédia. Veď čo, z nohy jej neurezes ☺️☺️
@elizabet173 Dávaš mi nádej. Syn bude mať 15, výšku takmer 2 metre a veľkosť topánok sme naposledy kupovali 52. Tak verím, že už pomaly končí. 🤪😅
@neznamaznama taje sa aj vyrábajú? 😱
@neznamaznama mne tiež "lepilo", ale zastavilo sa to, Zaujímavé, že partner je rovnako vysoký, ale nemá až takú veľkú nohu. Ale synovci áno.
@simca06022011 hej, na Slovensku vyrábali po veľkosť 53, teraz sa firma vraj sťahuje do Poľska, kde budeme kupovať, netuším. 🤪🤪🤪🤪
@romanovic aki ste s manzelom vysoki? My s mojim teda dost a tiez si myslim, ze dcerka bude rovnako vysoka ako ta vasa.. len tie nohy... ja mam 42 a malokedy zozeniem, to co sa mi paci
@mamamasama Ja 173, mm 201cm
@anita1978 Koľko CM výšku mali keď keď mali 12rokov? Ďakujem
Moja dcera ma 162 cm, velkost topanky 40, 13 rokov, ja mam 177 cm, 41 velkost topanky.
@anita1978 ďakujem za detailnú odpoveď. Nás 11rocny cca 154cm, teraz 12 ročný cca 166cm. Tak hádam z neho bude výšava, lebo veľmi chce byť vysoký dobrý basketbalista.
Ja som nosila 39 velkost niekedy cca pred pubertou a teraz mam 36. Niekde som citala ze noha sa potom dokonca zmensi, tak som si vtedy spomenula na tie moje 39tky a ze teraz mam 36/37, tak nieco na tom mozno bude fakt, technicky to vysvetlit neviem 🙂

@evina34 moja 16 rocna skoncila rast v 12-tich na vyske 190cm, noha 44.