11-ročná dcéra sa rozpráva sama so sebou
@fashionshop88 aj ja to robím a to mám 30 😁 a keď som bola malá, robila som to pri hraní tiež
@fashionshop88 ak je to pri činnostiach, tak jej to pomáha ostať v prítomnosti a sústrediť sa. Ak sa rozpráva akoby s niekým iným a predtým to nerobila, tak potrebuje pomoc.
@thoughtfulweirdo mala som takú kolegyňu v práci, že robila toto čo Ty a bolo to neskutočne vyčerpávajúce, keď stále komentovala čo robí a čo musí urobiť. Mala problém so sústredením a jej to pomáhalo, ale mňa to neskutočne vyrušovalo v práci a mojom sústredení, keď nonstop rozprávala.
Ja mám tiež takého kolegu v práci a to má po 50-tke. Ale jeho ospravedlňuje, že si myslí, že ho počúvame, zatiaľ čo my ho máme v paži. 🤪
Takze imaginarny kamarat? Alebo aj povahove crty- niektore typy ludi to tak maju- zasneny introvertny rojkovia, treba navstivit psycholiga aby urcil ci je to norna alebo nejaka diagnoza( na schyzofreniu je mala, ta sa prejavuje az v dospelosti)
Aj ja sa niekedy rozprávam sama so sebou, je to super upokojujúce najmä ak som na niekoho nahnevaná alebo má niečo vytočilo
@fashionshop88 aj ja som sa ako mala vykecavala so sebou a teraz po 40ke sa sama seba pytam ci si dam kaficko a este si aj odpovedam ☕
@zuzinka888 nie žiadny kamarat, klasicky sama so sebou
@fashionshop88 moj ma 23 a casto sa rozprava sam so sebou....ked riesi nieco do prace ci do skoly. Vraj mu to pomaha sformulovat myslienky lepsie, ako iba v duchu. Lebo ked nieco povie nahlas, musi to mat hlavu a patu, zatialco v hlave to moze mat nedokonceny format.
@anketkarka Viem si predstaviť, že je to v práci na nervy. Tam som to ja nikdy nerobila, hanbila by som sa 🤭
@fashionshop88 aj ja sa rozprávam sama so sebou, hlavne v aute.. keď poviem myšlienku nahlas dá sa lepšie uchytiť.. robila som to už ako decko.. dôležité je skúsiť počúvať čo so sebou rieši..
Mala som kolegyňu čo toto robila v práci. Mala som chuť jej jednu... Rušilo ma to.
ja to robim tiez, odjakziva co si pamatam. A to mam 40+.
A robi to aj vela ludi v okoli, co si obcas vsimnem. Vobec mi to nepride cudne, povazujem to za beznu az samozrejmu vec.
@anickaaa6aaa toto aj moja kolegyňa robí🤦♀️ "Janka si dá toto sem" a "Janka toto urobí takto" a "Janka už na to prišla" 🤦♀️🤦♀️ (meno vymyslené) No fakt si niekedy pripadám jak v blázinci😃🙈
Možno sa nerozpráva sama so sebou,ale má imaginárneho kamaráta.Uplne bežná a normálna vec u detí a u mnohých dospelých.
@doriiis možno u mladších detí áno ale 11r už nie je nejaké malé dieťa...
@elanor pre teba normálne, ale pre mňa nie..
@anickaaa6aaa a co teraz akoze?
@anickaaa6aaa ....to,že teba to rusi alebo to nejak moc prežívas nič nemení na tom,že je to bežna vec u mnohých ľudí.Vacsina ľudí vedie rozhovory sami so sebou vnútri,potichu v hlave.Niektori však rozprávajú nahlas.
Mimochodom štúdie dokázali,že ľudia,ktorí sa rozprávajú sami so sebou majú väčšie IQ ako ti,čo to nerobia
Aj ja sa občas rozprávam sama so sebou....hlavne keď som nahnevaná 😂 ale robím to potichu 🙈😂.
netrpí samotou? nechýbajú jej kamaráti?
@elanor teraz so daj deli.
@anickaaa6aaa to skor na nervicky potrebujes ty, ako sol...
Inteligentní ľudia sa rozprávajú sami so sebou😉
Ja sa tiež rozprávam sama so sebou, keď som sama a tiež v detsve, keď som sa hrala...a nie som nenormálna, čiže nie je to nič hrozné.
@fashionshop88 ja si aj sama odpoviem 😃 ... skus napisat ako to prebieha, co si hovori alebo si hovori na niekoho ineho alebo pri akej cinnosti to robi
Aj ja sa rozprávam sama so sebou, nevidím na tom nič divne..

@fashionshop88 a aké rozhovory so sebou vedie? Ja napríklad keď niečom doma robím, tak si niekedy nahlas rozprávam "teraz musím utrieť prach, potom povysávam, jáj nesmiem zabudnúť aj periny prezliecť, potom musím toto a toto dopísať do nákupného zoznamu...", alebo keď sa niekam chystám, tak si tiež nahlas hovorím "ešte toto dobaliť, umyjem zuby, zbalim nabíjačku a môžem ísť" a podobne 😄 naučila som sa to od svojej mamy, ktorá toto robila odkedy si pamätám a myslím, že to robí stále, takže takto je to za mňa v poriadku 😁