icon

12 ročný syn podkol spolužiačku

martina00707
30. okt 2012

ahojte, moj 12 rocny syn podkol v skole spoluziacku.Prave som prisla zo skoly ma pokarhanie riaditelom to som este brala.Syn sa jej ospravedlnil kupil jej bombonieru a vazne je vidiet ze ho to mrzi a zle to znasa... Uplne som s toho mimo o syna sa staram prospech velmi dobry nikdy nemal v skole ziadne problem a nerobil zle.Dakujem Bohu , ze sa malej nic vazne nestalo spadla do dveri a buchla sa o zarubmu. Ale boli tam aj jej rodicia a ze to tak nenechaju a dali to na policiu a na socialku, Vysvetlenie jej otca ktory mimochodom pozna mojho manzela od dectva, ze ona je v triede najmensia a vsetci jej robia zle a vas sym bude pre nich vystraha.no neviem si predstavit, ze by som dala na policiu dceru mojej kamaratky. Ale kazdy sne iny...Ja chapem jej rodicov ale za podknutie na policiu ? Moze mat s toho moj sym nejake vacsie nasledky....mrzi ma to ale uz s tym nic nespravim a je pravda ze je to take ponaucenie pre mojho syna.

Strana
z2
nili
29. dec 2012

@martina00707 Ako ste nakoniec dopadli???

martina00707
autor
29. dec 2012

@nili tak ztial pokarhanie riaditelom a viac neviem, zatial mi ziadne papiere od policie ani socialky neprisli... tak uvidime

nili
29. dec 2012

@martina00707 Drzim palce, ja si myslim, ze uz z toho nic nebude.

maca_p
29. dec 2012

@martina00707 vsak je malolety, nie je zodpovedny za nic coho sa dopustil.

luciaaak
29. dec 2012

@martina00707 urcite jej otec nesiel na policiu s tym, ze tvoj syn podkol jeho dceru, akurat by sa mu tam smiali. ani socialka s tym nic nema a ani nemoze spravit. keby sikanoval spoluziakov, tak to riesia, ale toto je jedno podknutie. a riaditelske pokarhanie je len vystraha, realne to nic neznamena. ak je na zakladnej skole, tak prijimacky na strednu skolu mu to neohrozi (dvojka zo spravania by bola vacsi problem, strhava sa za nu dost bodov). akurat mi je trochu luto toho dievcata, je dost mozne, ze jej cela trieda robi zle, asi aj zakernesim sposobom ako tvoj syn a po tomto incidente urcite nebude oblubenejsia, hlavne ak spoluziaci vedia o policii a socialke. ale jej otca tiez chapem, ak chodi to dievca kazdy den domov, s tym, ze jej niekto robi zle, tak sa ju snazi branit a "vyhraza sa" blbostami, lebo ma pocit, ze ked zastasi vas, tak zastrasi vsetkych...

Strana
z2