icon

13-ročná dcéra nedodrží svoje slovo

14. aug 2023

Ahojte,mám dcéru 13 rocnu.Tento rok cez prázdniny je doma keďže nechcela ísť nikam do tábora.Bola u jednej babky,u druhej pár dní.Ked je doma chodí von s kamarátkami,sme z dediny.Uz je veľká tak jej to dovolím.Obcas su u nás na dvore alebo vnútri niečo vyrábajú,alebo ona chodí k nim.Vzdy jej poviem že o 18tej má byť doma.No nikdy to nedodrží.Mobil má so sebou,no keď jej volám nezdvíha.Na sms neodpovedá.Ked dôjde domov o 20-21 hod tak mi povie že nepočula zvoniť mobil,alebo sa hrali a pozabudla sa.No každý deň..Máme kamarátsky vzťah,hovoríme si všetko.No toto mi vadí,že nedodrží si svoje slovo.Neviem ako to riešiť?Mám jej dať zaracha?Manžel s tým nesúhlasí že sú prázdniny nech si užíva kamarátky,no neviem.

Strana
z4
daniela595
18. aug 2023

Ano,dala by som zaracha. Bohuzial,dohidli sme sa,nedodrzala.si to

taminka1986
18. aug 2023

Vazne ma byt o 18tej doma? Tak potom sa necuduj ze ti na to kasle. Moja ma 10r. a teraz cez prazdniny jej dovolim do 21ej. Ale ma mobil,zavola,ozve sa,pride sa napit,vziat si nieco pod zub,viem o nej kde a co sa deje,to je potom trosku rozdiel.

tanyag
18. aug 2023

U nás na ihriskách sú 12-13 ročné deti samé von do 20:30 🙂 môj synovec 13 ročný je von do 21:00, ale tak ak máš také pravidlá, tak ak ich nedodrží, nepustiť na ďalší deň von, kým sa nenaučí dodržiavať tvoje pravidlá, a možno zázrakom bude aj mobil počuť aj na sms odpovedať. Ak to nejde po dobrom, tak to pôjde po zlom 🙂

Strana
z4