13-ročná dcéra nedodrží svoje slovo
Ahojte,mám dcéru 13 rocnu.Tento rok cez prázdniny je doma keďže nechcela ísť nikam do tábora.Bola u jednej babky,u druhej pár dní.Ked je doma chodí von s kamarátkami,sme z dediny.Uz je veľká tak jej to dovolím.Obcas su u nás na dvore alebo vnútri niečo vyrábajú,alebo ona chodí k nim.Vzdy jej poviem že o 18tej má byť doma.No nikdy to nedodrží.Mobil má so sebou,no keď jej volám nezdvíha.Na sms neodpovedá.Ked dôjde domov o 20-21 hod tak mi povie že nepočula zvoniť mobil,alebo sa hrali a pozabudla sa.No každý deň..Máme kamarátsky vzťah,hovoríme si všetko.No toto mi vadí,že nedodrží si svoje slovo.Neviem ako to riešiť?Mám jej dať zaracha?Manžel s tým nesúhlasí že sú prázdniny nech si užíva kamarátky,no neviem.
Vazne ma byt o 18tej doma? Tak potom sa necuduj ze ti na to kasle. Moja ma 10r. a teraz cez prazdniny jej dovolim do 21ej. Ale ma mobil,zavola,ozve sa,pride sa napit,vziat si nieco pod zub,viem o nej kde a co sa deje,to je potom trosku rozdiel.
U nás na ihriskách sú 12-13 ročné deti samé von do 20:30 🙂 môj synovec 13 ročný je von do 21:00, ale tak ak máš také pravidlá, tak ak ich nedodrží, nepustiť na ďalší deň von, kým sa nenaučí dodržiavať tvoje pravidlá, a možno zázrakom bude aj mobil počuť aj na sms odpovedať. Ak to nejde po dobrom, tak to pôjde po zlom 🙂

Ano,dala by som zaracha. Bohuzial,dohidli sme sa,nedodrzala.si to