Zháňam kamarátku pre dcéru - Bardejov

jazminn
9. aug 2021

Zháňam pre svoju 16,5 ročnú dcéru kamarátku na zvyšok prázdnin...Je to asi neobvyklé, no jednoducho nemá kamarátku. Ide do druhého ročníka na SŚ v PO. Spolužiačky a kamarátky z internátu sú z iných miest kraja. Na túto školu chodí len ona z BJ do ročníka. V dedine kde bývame má rovesníkov viac-menej len chlapcov...v dedine kamarátku nemá. Zo základnej školy, tiež nie, boli v triede len šesť dievčatá a neudržiavajú dalej vzťahy. Ide mi o normálne slušné dievča, ktoré je podobne na tom, má vzťah k hudbe a spevu, no nemusí...

h2
9. aug 2021

@jazminn Držím Ti palce a nechcem Ti brať ilúzie, ale v 16-tich by som nechcela kamarátku, ktorú mi zoženie mama. ☹

svetlanka111
9. aug 2021

Vela stastia zelam. Ja mam pocit ze dnes je to s kamaratkami zlozitejsie nez kedysi. Sama to vidim na dcere v ich triede. Ja v jej veku sme boli partia bab a uz chodili same spolu von a tak. Oni sa nevedia dohodnut na nicom. teraz najst kamosku co nesklame je fakt narocne..

svetlanka111
9. aug 2021

@h2 ale nemusi to byt o tomto ze zozenie mama..ona mozno len sprostredkuje kontakt.a co vies mozno niekde je mama s dcerou co tiez hladaju kamosku..netreba hned vsetko vzdat..

h2
9. aug 2021

@svetlanka111 Veď preto som aj napísala, že im držím palce. A bolo to myslené tak, aby nebola sklamaná, keď to nevyjde. Lebo, priznajme si, šance sú dosť malé.

kvetinka75
9. aug 2021

nemala by si ju hľadať ona sama? Určite je na sociálnych sieťach a v okolí bydliska, si myslím, že určite by niekoho našla. Ak vôbec má záujem si nejakú hľadať. Lebo v 16tich aby mi kamarátku hľadala mama. No neviem, neviem. To jej budeš aj prácu, aj frajera zháňať? 16 ročné dievča by malo byť schopné nájsť si kámošku, pokiaľ chce, a nie aby jej ju zháňala mama.

vsetkounas
9. aug 2021

Podla ide nato zle hladam kamosku ci maminu ktora ma podobne staru dceru a tak ich zoznam . Moja tiez tak nasla kamosky nasla som si ja a nasla si aj ona cez zname a nebolo jej to take trapne lebo dosli ku mne a ona sa venovala tiez . Takto sa moze citit odveci ze jej hladas kamosku ale chapem ta keby chcela mladsiu ja mam 10 rocnu :D kamoska na byciklovanie do mesta a tak starsia by nebola na skodu :D

jazminn
autor
9. aug 2021

Prosím, odpuste si tie dvojzmyselné komentáre...výjde-výjde, ak nie, život ide dalej...Ja vo veku mojej dcéry, vyrástala som v meste, nie na malej dedine, som tiež mala toľko kamarátok, že som nevedela s ktorou skôr, boli sme banda, chlapci-dievčata bez rozdielu a v 16 r. sme brázdili dnešný Vinbark a celý deň strávili v prírode pri vode na mokrolužskej hati...a ten frajer by bol asi skôr, ako kamoška, ale má na to ešte čas.

kvetinka75
9. aug 2021

@jazminn ide tu aj o to, že prečo to robíš za ňu? 16 ročná už je dosť veľká aby si takéto veci riešila sama. Prečo stále sedíte tým deckám za riťami? Neber to v zlom, ale keď chce 16 ročná baba kamarátku, aby si ju nehľadala sama? Keby mala 5 nepoveim, ale v 16tich? Pomaly dospelý človek.

jazminn
autor
9. aug 2021

@kvetinka75 chcela som to skúsiť...skutočnosť nie je až taká, že moja dcéra nemá okolo seba celkom nikoho...

viktorka48
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
gladika34
9. aug 2021

@jazminn ja by som jej navrhla ísť na nejakú akciu, kde bude veľa mladých.. Čo ak by zavolala nejakú kamošku z intraku k sebe prespať a večer by išli napr. na vatru, ktorá sa koná v nejakej dedine.. Kedysi boli benátske noci, ale myslím, že tento rok sa nič také nekoná. Som od nej trošku staršia a najväčšia šanca niekoho spoznať prirodzenou cestou sú podľa môjho názoru práve také akcie.

jazminn
autor
9. aug 2021

@gladika34 práve že, akcii kde je veľa mladých niet ... všetko je to aj tým, že študenti boli osem mesiacov doma, žiadne stretávanie, žiadne diskotéky, školské akcie, mladý sa zoznamujú vo vlakoch, autobusoch ked cestujú do škôl a to všetko skoro rok nebolo...

svetlanka111
9. aug 2021

@gladika34 hmmm co ja viem co sme boli mladi tak na akcii ano zoznamila som sa ale nikdy z toho nic voav mebolo,pokrcali sme tam a hotovo..

svetlanka111
9. aug 2021

Ja ti velmi velmi drzim palce aby sa ti to podarilo!!viem co je to byt bez kamosiek..