icon

13-ročná dcéra si myslí, že je trans

29. aug 2025

Dcéra má 13, asi pol roka dozadu sa začala obliekať chlapčensky, pripisovala som to puberte, veď kto vtedy nevymýšľal s imidžom. No náhodou som na sociálnej sieti zistila že sa zapája do diskusií trans ľudí a píše tam že je trans chlapec. Včera som počula ako telefonuje s kamoškou a hovorí o sebe v mužskom rode. Už pár krát skúšala nahodiť túto tému ale stále iba tak sonduje že čo si o tom myslíme. Takže asi sa blíži coming out. Neviem ako reagovať, nikdy u nej neboli nijaké náznaky že by sa identifikovala ako chlapec, mala rada dievčenské hry, oblečenie, filmy, mala vždy len dievčatá za kamošky, maľovala sa ešte asi pred 3/4 rokom, lakovala si nechty, farbila vlasy, nemá žiadne chlapčenské záujmy. Myslím si že je skôr zblbnutá zo sociálnych sietí a časom zistí že nie je trans, ale nemám ako vedieť či to je naozaj tak. Ak by bola naozaj trans tak ju podporím ale toto mi nesedí. Nájde sa tu niekto s podobnými skúsenosťami? Ako by ste postupovali?

Strana
z3
lilstar111
3. sep 2025
@judar

5 rokov dozadu toto nebolo…spolocnost sa proste zblaznila cez socialne siete ze dievcata zo seba robia chlapcov a chlapci zase dievcata este ktomu ti chlapci si chodia ako nic davat robit silikonove prsia a zarabaju skrz to cez onlyfans… proste toto tu donedavna nebolo…tam zacal vyskakovat slaytiiina, potom daniel black dneska znamy zoe black, potom slovensky daniel, potom strielanie v gayclube, v televizii v maniackach aj bez servitky same homosexualne a trans vykvety… a toto maju potom deti za idoly a tomu sa chcu priblizit ze si nahovaraju ze nevedia kym su lebo byt iny je teraz top trendom…

@judar prestuduj si historiu viac, potom pis rozumy

judar
3. sep 2025
@lilstar111

@judar prestuduj si historiu viac, potom pis rozumy

@lilstar111 naco mam ako prestudovat doby v ktorych nik z nas nezil a nebol vtedy internet ?…pisem mimoto o sucasnosti tym myslim dnesnu dobu a nie nejake baroko rokoko renesanciu kde chlapi nosili biele parochne a topanky na opatkoch

Strana
z3