icon

13 ročná sestra veľmi málo zje

petra889
14. máj 2021

Dobrý deň mám sestru 13 ročnú a veľmi málo je stále vymisla aby nemusela jesť desiatu v škole možno zje možno ju vyhodí po ceste zo školy to neviem ona aj keby celý deň nejedla jej to vôbec nevadí .. obed zje iba polievku a večer iba rožok fakt to je málo čo mám robiť snažím sa stále jej naberiem jesť ale viac nezje .. neviem čo mám robiť poraďte mi niekto

malva123
14. máj 2021

@petra889 a co tak aby sa o to zaujimala mamina tvojej sestry?

petra889
autor
14. máj 2021

@malva123 ona zomrela a otec sa na nich vykašľal a ja sa o ňu starám

katpox
14. máj 2021

@petra889 fuha na to pozor, viem, ze si sestra, je fakt dost mozne, ze desiatu nezje, ako sestra sestre sa ti mozno otvori, spytaj sa jej, ci ju nieco trapi, moze byt, ze sa jej niekto vysmial ako vyzera, je v chulostivom veku, tak sa jej mozno nieco dotklo, treba jej povedat, ze je pekna, taka aka ja, ze ju mas rada a zalezi ti na nej, je vo vyvine, ak sa jej zda pecivo salamove na desiatu ako,, tucne,, jedlo tak jej navrhni variaciu, cerealne pecivo, ovocne, zeleninove salaty, musli, jogurty, alebo aj n veceru bude lepse ked si da riadnu porciu co ja viem kuracieho na prirodno s rajcinovym salatom ako jeden suchy rozok... Treba sa porozpravat, vsimnut si, ci sa casto nevazi, ci prilis vela nesportuje... Pripadne spolu zajst k odbornikovi, hlavne ludsky sa s nou treba bavit, moze sa za to hanbit, mozno ju sikanuju a nechce to nikomu hovorit..

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
monka105
16. máj 2021

Vlastná skúsenosť-sestra takto prestala jesť, keď ju v škole šikanovali. Keďže mala skorší vývoj ako ostatné baby, už v sedmičke mala plné tvary a trojky prsia. Vysmievali sa jej, že je tučná a ku*va (iba kvôli tým prsiam) a ona potom doma nechcela jesť. Skús sa s ňou porozprávať, čo sa deje, či ju niečo netrápi alebo nie je z niečoho v strese.

simcika
18. máj 2021

Pozri web chutzit alebo ich nájdi na fb, majú aj online poradňu. Iste to presne povedia, ako ďalej. Nenechávaj to tak... lepšie to podchytiť hneď, lebo dostať sa z anorexie je celoživotná dráma