icon

15-ročná dcera trávi veľa času v kúpeľni

4. máj 2025

Ahojte mám 15 rovnú dcéru, ktorá keď si ide umývať vlasy a aj sa sprchovať taj je v kúpeľni 20-25 minút. Každý týždeň hej hovorím, že nieje sama, ktorá sa chce ísť sprchovať ale stále tan je tak dlho. Ja už neviem ako ju donútiť tam byť kratšie, nejaké rady?

majamat
4. máj 2025

ak kazdy idete v inu hodinu, tak v com je problem?

kavasmliekom
4. máj 2025

A čo vlastne riešiš? Ze sa ti zdá dlho v kúpeľni? Zamyka sa a mate tam aj wc? Alebo co? A ty si koľko v kúpeľni? Manžel?
Tiez si neviem predstaviť mať zadelené kto kedy pôjde, ved to celý deň sedieť doma, lebo od 14tej do 20tej mame hygienu.
Mam tri deti, dve malé hodím do vane na polhodinu, spolu.
Staršia ide po nich a ja s manželom niekedy aj o polnoci. Určite nebudem o 14tej podieľať dcéru sa osprchovať. Veď to sa spotí ešte 3x do večera.
A veľmi som nepochopila tu časť, že každý týždeň ju napominas, čiže sa sprchuje len raz týždenne, či len raz za týždeň ti to vadí?

gribka1
4. máj 2025

V živote som nemyslela, že sprchovanie, či návšteva kúpeľne môže byť v rodinách problém. Každý člen našej rodiny sa sprchoval kedy chcel, koľko potreboval. Ak niekoho tlačil čas kvôli niečomu, stačí komunikácia.

biba_18
4. máj 2025
@kavasmliekom

A čo vlastne riešiš? Ze sa ti zdá dlho v kúpeľni? Zamyka sa a mate tam aj wc? Alebo co? A ty si koľko v kúpeľni? Manžel?
Tiez si neviem predstaviť mať zadelené kto kedy pôjde, ved to celý deň sedieť doma, lebo od 14tej do 20tej mame hygienu.
Mam tri deti, dve malé hodím do vane na polhodinu, spolu.
Staršia ide po nich a ja s manželom niekedy aj o polnoci. Určite nebudem o 14tej podieľať dcéru sa osprchovať. Veď to sa spotí ešte 3x do večera.
A veľmi som nepochopila tu časť, že každý týždeň ju napominas, čiže sa sprchuje len raz týždenne, či len raz za týždeň ti to vadí?

@kavasmliekom myslím že to nechápe nikto 🤷‍♀️ lebo majú zjavne nejaké zvyky ktoré autorka nevysvetlila…

benit
4. máj 2025

Ja nerozumiem, kde je problem. Ved sa sprchujete cele poobedie.
My sme 4 a normalne sa vecer osprchujeme. Nepotrebujeme poradovnik. Dcera ta je tam ked si umyva vlasy 40minut aj viac.
Fakr nevidim problem, ved vhofite v 2 hodinovych intervaloch.

sisska96
4. máj 2025

Prečo si umývate vlasy poobede? Hmmmm nechápem

mandarinka555
4. máj 2025

Autorka zase reaguje len na to, čo sa jej hodí (až 2x reagovala a to až z troch strán diskusie)...neodpovedá na otázky! Ďalšia diskusia o ničom🙈

viestta
4. máj 2025
@sisska96

Prečo si umývate vlasy poobede? Hmmmm nechápem

@sisska96 ja si tiez (niekedy) umyvam vlasy poobede, lebo mam dlhe a kym vyschnu... Samozrejme mame aj fen, daju sa vysusit ale ked mam cas, radsej ich necham vysusit prirodzene

viestta
4. máj 2025
@mandarinka555

Autorka zase reaguje len na to, čo sa jej hodí (až 2x reagovala a to až z troch strán diskusie)...neodpovedá na otázky! Ďalšia diskusia o ničom🙈

@mandarinka555 no lebo sme jej nedali za pravdu

ivik4
4. máj 2025

Nechapem ze niekto nechape ze si druhy umyvaju vlasy vtedy kedy potrebuju a hlavne vtedy ako im to casovo vychadza. Boze 😃

ivik4
4. máj 2025
@viestta

@sisska96 ja si tiez (niekedy) umyvam vlasy poobede, lebo mam dlhe a kym vyschnu... Samozrejme mame aj fen, daju sa vysusit ale ked mam cas, radsej ich necham vysusit prirodzene

@viestta ja som musela dat velku polovicu mojich vlasov teraz pred letom dole lebo boli schopne schnut aj 6hodin a hrozne som s nimi spotena. Ten co nezazije,nepochopi 😃. Kazdopadne stale lepsie ako mat na hlave par riedkych vlasov

prasiatko30
4. máj 2025

Ver mi, ze by som si to s tebou hned vymenila, ze 20-25 min - svata to prostoto. Bud rada, ze travi v kupelke len 20-25min. A to, ze travite od 14 statim v rade na sprchovanie to radsej ani nekomentujem 😂😂😂. Ked to muzovi tak strasne naburava jeho nabity denny program tak nech sa sprchuje pred tym ako sa mlada zatvori do kupelne

memma
4. máj 2025

Moja 15 rocna sa sprchuje skoro hodinu. Zakaždým si fenuje vlasy potom ešte v izbe. A kazdovečerná rutina asi 30 minut. Už natahuje čas aj mladšia 12 rocna. Máme 2 kupelne tak nám to nevadi

sandrasstini
4. máj 2025

😀 sranda s cim sa sem ludia nepridu poradit.

adik64
4. máj 2025

Ty si v tej kupelni kolko, ked ti je 25 min vela?

1ryba
Odpoveď bola odstránená
evcagabi
4. máj 2025

Tebe nahodou nesibe? Ja ked som v jej veku obsadila kupelnu, museli ma z nej hnat lebo som tam bola realne schopna stravit 16-20.00 kym som sa nachystala niekam 😅

viki99999
4. máj 2025

Nechaj ju žiť. Ak si stihne vlasy umyť za 20 minút so všetkým všudy tak je ešte rýchla😃

cukroska
4. máj 2025

Rovnako to majú aj chlapci 😅😁

pasomnica
4. máj 2025

To má byť dlho? Však ja keď sa len sprchujem, holím, zmývam vlasy tak som tam aspoň hodinu 😆 a v jej veku som tam bola aj 2 hodiny, čo som musela byť dokonale oholená 😆 to ona je ešte velmi šikovná, že 25 minút 😆

roxanka1
4. máj 2025

Vy si všetci umývate vlasy v jeden deň? Zvláštne..

som_realistka
4. máj 2025

Moja, ked si umyva vlady je v kupelni aj hodinu. 😀 vlasy ma ako vystavny kon hrivu, tak to chvilu trva. A musi po sebe dat aj kupelnu do poriadku.

daaaaaska
4. máj 2025

No tak to buď rada moja je tam aj hodinu a to sme piati 3 deti 2 dospelý. Ja jej tiež stále nadávala ale už som to vzdala 😂😂

martinadomianova
5. máj 2025

Ozaj dlho. Ja som tam max 15 min. A už to mi príde veľa.

zazka666
5. máj 2025

Žiadne. Je to pubertiaka. Ja to mám s chalanom. Za ale mi brať aj spray na vlasy, lebou trčí jeden vlas! 😓

martin96321
5. máj 2025

To mas vyborne. Ak je v kupelni tak je aspon zachod volný😉 Mat obsadeny rano hajzel niekym na 25 minut je na odstrel,ked uz knucis

romino
5. máj 2025

Mne sa dako nechce verit, ze niekto sa realne pyta cudzich ludi, ako riesit situaciu ze je potomok 20min v kupelni a potom ostatni clenovia rodiny nestihaju

petracandle
5. máj 2025

Moja zlatá, ja som každý deň minimálne 20 minút, pri umývaní vlasov aj hodinu, hodina pol 😃 však len na zuby človek potrebuje večer 10 min - kefka, medzizubné, niť...

katkabg
5. máj 2025

Moja 15 rocna dokym nevymyndari celi velky bojler,tak nevylezie z kupelne 🤣🤣🤣

gabrielkaa
5. máj 2025

Dcéra sa sprchuje a cca 35-40 minút. Ma dlhé brckave vlasy a hoci si ich nie vždy umýva tak si ich vo vani namočí a rozčeše. “Vyskakujem” len vtedy keď jej ide kontinuálne tepla voda… inak sme s tým všetci v pohode. 25 minút je absolútne nič na 15 ročnú babu… neterorizuj ju 🙂