15-ročná dcera trávi veľa času v kúpeľni
Ahojte mám 15 rovnú dcéru, ktorá keď si ide umývať vlasy a aj sa sprchovať taj je v kúpeľni 20-25 minút. Každý týždeň hej hovorím, že nieje sama, ktorá sa chce ísť sprchovať ale stále tan je tak dlho. Ja už neviem ako ju donútiť tam byť kratšie, nejaké rady?
Ako máme chápať každý týždeň?To sa srchujete 1x za týždeň?Ja že každý deň.
Nechodí do školy, že o 14-tej ani vy do práce, keď o 15-tej, alebo sa srchujete len v nedeľu?
Autorka zase reaguje len na to, čo sa jej hodí (až 2x reagovala a to až z troch strán diskusie)...neodpovedá na otázky! Ďalšia diskusia o ničom🙈
@mandarinka555 No ja si myslím, že sa sprchuju len 1x v týždni a to v nedeľu
Nechodí do školy, že o 14-tej ani vy do práce, keď o 15-tej, alebo sa srchujete len v nedeľu?
@drobcek100 ale tu sa hygiena prevadza raz tyzdenne. V nedelu. Cele nedelne popoludnie maju progaram. Osprchovat sa. Miesto toho aby vybehli do prirody sa kupu podla rozpisu. Kazdy tyzden. Kazdy tyzden je tam slecna 20 minut a mama stopuje, otec pocita ciselka na vodomere.
@drobcek100 ale tu sa hygiena prevadza raz tyzdenne. V nedelu. Cele nedelne popoludnie maju progaram. Osprchovat sa. Miesto toho aby vybehli do prirody sa kupu podla rozpisu. Kazdy tyzden. Kazdy tyzden je tam slecna 20 minut a mama stopuje, otec pocita ciselka na vodomere.
@viestta 😂😂😂 tak dnes sme už zrejme čítali všetko
To je ešte rýchla by som povedala 😂
@viestta ach jaj toto je už iný level
A vy nejdete už ani von nič? Keď sa sprchujes o 14?
Ved to je malo v jej veku sme vstavala o 4tej ráno aby som si stihla urobit vlasy a všetko plus ísť na autobus do školy a je pekne ze sa o seba stará tiež som mala 2 bratov preto som si privstala...
Ved to je malo v jej veku sme vstavala o 4tej ráno aby som si stihla urobit vlasy a všetko plus ísť na autobus do školy a je pekne ze sa o seba stará tiež som mala 2 bratov preto som si privstala...
@ada510 ja by som povedala, že vcelku dosť. U nás bol skoro toľko času v kúpeľni môj najmladší brat. Ja doteraz trávim v kúpeľni minimum času. Ešte aj priateľ je tam dlhšie ako ja.
To akože fakt stopujete kolko je dcera v kupelke?Ja moju nesledujem a ja sa každý deň kupem aj vyše hodiny.
@ada510 ja by som povedala, že vcelku dosť. U nás bol skoro toľko času v kúpeľni môj najmladší brat. Ja doteraz trávim v kúpeľni minimum času. Ešte aj priateľ je tam dlhšie ako ja.
@martinadomianova záleží co v tej kúpeľni robí...
25 minut? Ja som aj hodinu bola v 15tich😂. To je mega dolezity vek. Chce byt co najkrajsia...tak to trva. V tomto veku som zacala experimentovat so "sminkami" , natierat sa kadecim a vsimala som si kazdy pupienok. 😆 Skor sa jej opytaj, ci nepotrebuje s niecim poradit...ci je ok. Netlacila by som na nu. Chce to pevne nervy, ale je to po fyzickej aj psychickej stranke narocne obdobie...Aj tie zmeny, ktore budu; stredna skola ..nove prostredie, ludia, naroky...
Ja mám 13 a som v kúpeľni niekedy aj hodinu (vlasy ,telo,tvár,skincare..):-)

Buďte rada, že sa o seba stará a nechce byť špinďura.Mám vnučku v takom veku a je to presne tak.Keď hovorí ako niektoré dievčatá v škole zapáchajú tak je to des .