17,5-ročný syn si chce dať náušnice
Môj syn (17,5) dnes ráno prišiel za mnou s návrhom že by si chcel dať náušnice. Bola som v šoku a vôbec neviem či mu to mam dovoliť, prosím poraďte mi.
@mizoko sucasni indiani, resp indigenas v mexiku - chlapi nausnice nenosia, vacsinovo nie, taki co ziju na vidieku, su vacsinou nevzdelani, silne katolicky zalozeni a velmi konzervativni. V minulosti, v case rise aztekov a mayov netusim, ale v sucasnosti nosia aj v mexiku nausnice skor chlapi moderni.
@zuzana76 je ich veľa kt ich nosia a veľa kt ich nenosia. Že vyberieš pár fotiek chlapov kt ich nemajú nezna nič. Ja som v Mexiku bola a chlapi mali náušnice a aj pircingy v nose a v ušiach tunely a náušnice v nich 😌 navyše to bol len príklad. Máš aj Indiánov v USA kt ich nosia. Tiež máš aj Černochov v Afrike kt ich nosia. A máš aj belochov kt ich nosia. Lebo chcú. Lebo sa im to páči. Lebo to nie je tvoje telo ale ich
@zuzana76 je ich veľa kt ich nosia a veľa kt ich nenosia. Že vyberieš pár fotiek chlapov kt ich nemajú nezna nič. Ja som v Mexiku bola a chlapi mali náušnice a aj pircingy v nose a v ušiach tunely a náušnice v nich 😌 navyše to bol len príklad. Máš aj Indiánov v USA kt ich nosia. Tiež máš aj Černochov v Afrike kt ich nosia. A máš aj belochov kt ich nosia. Lebo chcú. Lebo sa im to páči. Lebo to nie je tvoje telo ale ich
@mizoko ale v mestach, nie povodni obyvatelia, ale mestizos, alebo "europskeho" typu
@mizoko ale v mestach, nie povodni obyvatelia, ale mestizos, alebo "europskeho" typu
@zuzana76 bola si tam? Videla si ich? Ja som videla aj ľudí na vidieku. A náušnice mali muži aj ženy. Aj pircingy. Je to ich kultúra oddávna a oni na Tom nevidia nič divné. Aj keď pre teba sú to nevzdelani hlúpi ľudia 😌
@mizoko to im nikto neberie, mne je jedno, kto si co nosi, ja pisem, ze ti vidiecania su tam tiez skor konzervativni a pisem o tom, ze mne sa to nepaci, inym nech sa to pokojne a paci a nosia to.
@zuzana76 bola si tam? Videla si ich? Ja som videla aj ľudí na vidieku. A náušnice mali muži aj ženy. Aj pircingy. Je to ich kultúra oddávna a oni na Tom nevidia nič divné. Aj keď pre teba sú to nevzdelani hlúpi ľudia 😌
@mizoko nebola, ale mam tam vela znamych a ti nausnice nemaju, ale chystam sa tam, tak uvidim. Predpokladam, ze ale ti v mojej bubline ich mat asi nebudu, lebo moji znami nausnice nenosia a ani som u nikoho na ich fotkach nausnice u chlapov nevidela, poznam tam viacero ludi, oblast Monterrey, Guadalajara, ale zoznamili sme sa v Spanielsku.
@mizoko to im nikto neberie, mne je jedno, kto si co nosi, ja pisem, ze ti vidiecania su tam tiez skor konzervativni a pisem o tom, ze mne sa to nepaci, inym nech sa to pokojne a paci a nosia to.
@zuzana76 najprv si písala že muži v Mexiku náušnice nenosia. Potom si to zmenila že teda muži na vidieku ich nenosia teda že ich nenosí pôvodné obyvateľstvo ale ľudia z mesta a teraz píšeš že je to to jedno .... Tak o čom to celé bolo? Ja som v Mexiku bola,videla som tých ľudí v meste ale aj na vidieku a netvrdím že mali náušnice aj neviem kde,ale mali ich a bolo ich vcelku dosť. Tiež pircingy a tunely v ušiach.
@zuzana76 najprv si písala že muži v Mexiku náušnice nenosia. Potom si to zmenila že teda muži na vidieku ich nenosia teda že ich nenosí pôvodné obyvateľstvo ale ľudia z mesta a teraz píšeš že je to to jedno .... Tak o čom to celé bolo? Ja som v Mexiku bola,videla som tých ľudí v meste ale aj na vidieku a netvrdím že mali náušnice aj neviem kde,ale mali ich a bolo ich vcelku dosť. Tiež pircingy a tunely v ušiach.
@mizoko toto som napisala: sucasni indiani, resp indigenas v mexiku - chlapi nausnice nenosia, vacsinovo nie, taki co ziju na vidieku, su vacsinou nevzdelani, silne katolicky zalozeni a velmi konzervativni.
@mizoko nebola, ale mam tam vela znamych a ti nausnice nemaju, ale chystam sa tam, tak uvidim. Predpokladam, ze ale ti v mojej bubline ich mat asi nebudu, lebo moji znami nausnice nenosia a ani som u nikoho na ich fotkach nausnice u chlapov nevidela, poznam tam viacero ludi, oblast Monterrey, Guadalajara, ale zoznamili sme sa v Spanielsku.
@zuzana76 aj v ESP som videla veľa Indiánov ( ber to s rezervou,veľa na naše pomery 😏)a tí mali max nejakú malú drobnú nausnoci v jednom uchu alebo skôr nič. Takže tam sa to asi nenosí.
@mizoko toto som napisala: sucasni indiani, resp indigenas v mexiku - chlapi nausnice nenosia, vacsinovo nie, taki co ziju na vidieku, su vacsinou nevzdelani, silne katolicky zalozeni a velmi konzervativni.
@zuzana76 až si to tam obzries osobné tak si môžme napísať ☺️ moja skúsenosť je taká že nosia. Tvoja zatiaľ nie je žiadna ale máš názor,že nenosia. Uvidíš 🙂
Neviem odkiaľ má ,,stará škola", že náušnice majú len gayovia a že za čias vojenčiny sa takéto veci nerobili.
Môj svokor má cez 60r a má náušnicu, môj manžel mal náušnicu na strednej , keď sme sa spoznali už ju nemal, má len zarastenú dierku,ktorú takmer nie je vidno. Mám dcéru, nemá náušnice, ak bude chcieť dá si, nikto to v rodine nevedel pochopiť, lebo dievčatko musí byť ovešané zlatom už pri odchode z pôrodnice.
A poznám aj homosexuálov a ani jeden nemá náušnice a ani nalakované nechty 😉
Takže jedna náušnica, nerobí z chlapa ženu ani homosexuála a ak môj syn raz príde, že si chce dať náušnicu, tak by som s tým nemala najmenší problém.
@zuzana76 až si to tam obzries osobné tak si môžme napísať ☺️ moja skúsenosť je taká že nosia. Tvoja zatiaľ nie je žiadna ale máš názor,že nenosia. Uvidíš 🙂
@mizoko chudobni vidiecania, co ledva prezivaju, budu sotva mat na nausnice, zavisi aj od toho, kde a v akej spolocnosti sa clovek pohybuje, nebola som v mexiku, ale v spanielsku mi zila sestra, takze tam som bola dost casto, tiez dost vela v komunite skor Latam, lebo svagor je argentincan (nausnicu nema) a teda fakt si nepamatam, ze by som tam niekoho s nausnicou stretla z tych jeho znamych, kamosov atd... Tusim len jedine jeho synovec nausnicu mal, nie som si teraz ista, zdalo sa mi, nezameriavam sa velmi, mne to v podstate nevadi, ale partnera s nausnicou by som asi nechcela.
@mizoko ale ja tych mojich znamych vidim na foto, cize pisem z vlastnej skusenosti, nie ze nemam skusenost, ja mexicanov poznam, ja som pisala, ze z mojej bubliny, z okruhu mojich znamych. V podstate ani tu na Slovensku ja osobne som uz asi davno nevidela ziadneho chlapa s nausnicou. Fakt nepamatam.
@mizoko chudobni vidiecania, co ledva prezivaju, budu sotva mat na nausnice, zavisi aj od toho, kde a v akej spolocnosti sa clovek pohybuje, nebola som v mexiku, ale v spanielsku mi zila sestra, takze tam som bola dost casto, tiez dost vela v komunite skor Latam, lebo svagor je argentincan (nausnicu nema) a teda fakt si nepamatam, ze by som tam niekoho s nausnicou stretla z tych jeho znamych, kamosov atd... Tusim len jedine jeho synovec nausnicu mal, nie som si teraz ista, zdalo sa mi, nezameriavam sa velmi, mne to v podstate nevadi, ale partnera s nausnicou by som asi nechcela.
@zuzana76 krrutome sa tu dokolecka - v d zistíš sama ☺️ ja to čo píšem neberiem ako jedinú nemennu pravdu. Ale ako to čo som ja videla a zazila
Ja sa tu smejem ako blázon. Co všetko si dokážete navymyslat z jednej blbej náušnice. Máme kamoša, vojak z povolania, celý život na misiách, vysoký, v pleciach trikrát taký ako na zvyšku tela a to už mu ťahá na 60. A v uchu nausnica odkedy sa pamätám. Na baby je až moc. Moc na neho ta teoria o "pravých chlapoch" nesedí. Pravý chlap by mohol byť aj najstarší syn môjho muža. Postavil dom vlastnými rukami, aj vojnu si odkrútil (tu je ešte stále povinná), čo chyti do ruky, to opraví, do roboty je ako drak a z chlapov s nausnicou mu je nevoľno (tvrdí on) a tak žiadnu nenosí. Ani jeho priateľ. Asi tá nausnica nebude mať skutočne výpovednú hodnotu....
@svetlana89 kľudne
@svetlana89 Mne sa náušnice na chlapovi nepáčia. Chlap má byť chlap.
@ankare
ešte že tvoj názor nie je podstatný.
kedy už pochopíte, že každý má iný vkus a výzor nevypovedá o tom aký je to človek.
@ankare hej,hej. A žena bez náušníc nie je žena.
@amdornik som fanatik, lebo sa mi nepáčia náušnice na mužoch? No to tu je potom v diskusii mnoho fanatikov, však? Gayovia nie sú fuj, nikto nemôže za to, kto ho sexuálne priťahuje. Ale praktizujuci gayovia páchajú hriech. Aj mňa priťahuje mnoho žien a poviem si, že sú pekné, ale som ženatý muž a viem sa kontrolovať. Nebudem predsa cudzolozit.
Ináč zaujímavé, kam sme sa dostali od pôvodnej témy ohladom náušnice pre syna.
@pr85 nie preto. preto, lebo ťa vnímam z mnohých diskusií. áno, pre toto ťa ja mám za náboženského fanatika.
@sisa_s ja som v skutočnosti ten syn. Bojím sa to spýtať rodičov lebo sa bojím ako budú reagovať tak mi napadlo ze sa spýtam tu.
@svetlana89 daj si iba jednu
To sa mne napr.na chlapcoch celkom aj pači
Ale dve uz mi pridu moc-neviem preco
Nie som matka takže k tomu sa ti neviem vyjadriť ale viem sa vyjadriť ako žena. Sú náušnice ktoré na mňa osobne pôsobia zženštilo a sú náušnice, ktoré sú cool. Závisí od chlapa, mne sa to napríklad na rockeroch páči 🙂 napríklad nejakú čiernu alebo aj 2 čierne. Ale nejaká visiace perlička nieeeeeee. A mne sa žiaľ ani krúžok na Deepovi nepáči.
A ešte jedna vec, mám viac náušníc v jednom uchu a určite by som si to nerobila ZICHERKOU. Normálne choď do salónu.

@anonym_7fbcdd preco hnus? 😀🤔
@anonym_46533a inak na mna on tiez posobi, ako napr neupravene zeny, slampetne zeny, taky potetovany, vyprstenovany, nepaci sa ani mne. Rovnako to mam aj pri zenach, co ma prsten na kazdom prste a kedysi, ked som pozeravala rozne kucharske relacie a tam zena, prsten na kazdom prste a s tymi prstenmi isla do cesta a miesila ho.