3 hodiny telesnej výchovy na strednej škole
Som stredoškoláčka a v piatok mám mať 3hod po sebe telesnú výchovu ☹️ celkom sa toho bojim je to vôbec normálne ?😓
Uplna hlupost mat 3 hodiny v jeden den.Je mozne, ze na bilingvalnom gymnaziu nebude TV?Videla som dcerin rozvrh a nemaju vobec TV
@jaskolka aj ja som na nu chodila😃 maseri mali o jednu hodinu viac.a nadstavbari fyzioterapeuti az 5 hodin.
A povedzme si uprimne aka je ta telesna na strednej nekonecny volejbal alebo hadzana kde aktivne hra asi 5 bab a ostatne stabilizuju podlahu v telocvicni alebo hrabanie listov na jesen..moze dievcat vychytat silno preemitivovaneho profesora ane neverim ze by ich nechal behat 3 hodiny vkuse..ja by som sa v piatok 3hodinovke telocviku potesila za skolslych cias
@saxana000 tak to si mala fakt výnimočnú strednú zdravotnícku školu, lebo určite toto neboli bežne osnovy, mat toľko hodín telocviku v kuse.Nikdy sme nehrabali lístie ani nič podobné.
Úprimne my sme mali normálneho telocvikara, aj normálne sa cvičilo, ale porazilo by nás, mat 3 hodiny v kuse telocvik.To by nedal nikto, ani keby to mal byť ten volejbal - hrávali sme ho fakt zriedka.

@saxana000 na zdravotnej? Chodila som na ňu, 3 hodiny telesnej v kuse sme nemali ani omylom.
Mali sme 2 hodiny na celý týždeň. Trebárs v pondelok a štvrtok.