icon

Ak má dievča 14 rokov a chlapec má 23. Je to láska?

dajana287
6. mar 2017

Ak má dievča 14 rokou a on má 23 a je to láska proste je to normálne ??

persica
Odpoveď bola odstránená
sardinka336
6. mar 2017

@dajana287 nie, nie je to normalne. 14 ročna má mať ine starosti ako riešiť napr. sex. 23 ročny sa s nou určite nebude chciet držať len za ručičky. Všetko má svoj čas. Ak je to skutočná láska tak ten chlap počká...

tyelde
6. mar 2017

Nie... Iný je 9 ročný rozdiel ak sú obaja dospelí a keď je jeden z nich dieťa... A v takomto veku sa baby dajú "opiť rožkom", a oni to dobre vedia, tak prečo by nevyužili...

oli18
6. mar 2017

V tvojom veku to normálne nie je. Ty nie si psychicky zrelá na vzťah s oveľa starších chlapcom. On potrebuje vekovo seberovnú, žiť pravidelným sexuálnym životom, mnohí sa v jeho veku ženia, ale nie so 14 ročnou. Ty na sex máš ešte čas. Nič ti neujde, uvedom si. Ok by to bolo, ak by si mala napr. ty 23 a on 32.

dominika6
6. mar 2017

@dajana287 u našich spoluobčanov hej..to je už stará dievka

sibalka21
6. mar 2017

Nie nieje to normalne, je to pedofilia.... Urcite to nieje laska...

namornicka
6. mar 2017

Záleží v akej kultúre, v Európe nie, ale napr. v Indii by sa nad tým nikto nepozastavil.

juliet86
6. mar 2017

Nuz od 15tich je to zakonne....

kikuskaa11
6. mar 2017

keď ma 23 rokov nepôjde mu len o bozky , objímanie , ale o niečo viac sexuálne aj keď ti to možno nepovie je to tak

jeennyv
7. mar 2017

Dalsia pod ma tema..co sa tyka veku ano je to v nasich koncinach, ak neberieme do uvahy iste komunity cez...23 rocny ma ine zaujmy ako 14 rocne decko..ako pisali pozerat sa nebude chciet, dokym dospeje a dostane rozum..za dalsie, laska to su city a vztah a nie vek...ked sa chcu moze tam byt laska, ale ten dospely by mal mat rozum a nerozduchavat to..ovsem v 14 tich je uz aj ahoj a ako sa mas ako vezmes si ma a vela laska...za mna dlhe prazdniny detom skodia..

silvia31
7. mar 2017

V 14tich a dokonca aj v 17tich som si o každom, kto sa na mňa usmial a flirtoval so mnou, myslela, že je to láska..že som sa zalubila a potom po týždni, dvoch či mesiaci prišlo vytriezvenie.. my ženy vnímame vzťahy inak ako chlapi, chlapci.. my snívame o láske, romantike a krásnych veciach s tým pravým.. chlap to berie inak.. láska by to byť mohla, ak si on počká, kým budeš na vzťah pripravená, keď ťa nebude do ničoho tlačiť a bude mať chladnú hlavu čo sa týka sexu, keď vydrží aspoň rok/dva môže to byť aj láska

oli18
7. mar 2017

@silvia31 Ja som si to nemyslela ani v 23-troch 🙂

silvia31
7. mar 2017

@oli18 😅 No veľa romantických filmov som videla v puberte 😅