icon

Aké koláče na ústne maturity?

daniel_12
29. máj 2025

Dobrý večer.
Budúceho týždňa maturujem z troch predmetov. Dúfam že to zvládnem už teraz sa bojím ako to dopadne😔. Ale musím to dať✅.
Teraz k veci: Dnes nám napísala páni učiteľka že máme sa dohodnúť tak, rozmýšľalame s mamou aký koláč by upiekla alebo by sme kúpili. Čo by ste poradili?

Ďakujem. Pekný večer.

lindous
29. máj 2025

Niečo čo sa dá ľahko zobrať do ruky a netreba riešiť riad, napr. štrúdle alebo muffiny 🙂

domiklik
29. máj 2025

@daniel_12 uč sa, nič nepec, kúp pagáče a marlenku

mirro
30. máj 2025

Pagáče, zaviny.

lenka_da
31. máj 2025

Zje sa vsetko. Aspon u nas na skole maju pocas maturit v ucitelskom bufete aj chladnicku, takze nie je problem s nicim.

viera012345
1. jún 2025

@daniel_12 ... je teplo, tak nic krémové a s polevou by som nepiekla.Bublanina,muffiny su dobrá voľba, ale skúsenosť je taká,ze kvalitné domáce záviny z kysnutého cesta majú najväčší úspech/makový, orechový, kakaový/Kysnuté záviny si dajú aj ľudia, ktorí zákusky veľmi nejedavaju

ivett1
1. jún 2025

My sme dávali muffiny a pagáče, kľudne môžeš aj nejaké ovocie napr. hrozno...bude teplo...

klotildabazarik
1. jún 2025

@daniel_12 kolace na maturity ja to pocujem prvýkrát to ako komu sa bude davat? Ci maturujes z pecenia?

katkaseiner
6. jún 2025

No ja ked som maturovala, tak som tuto info o kolacoch ani len nepocula...zachranili to spoluziaci s ktorymi som maturovala, cestou doniesli z cukrarne par zakuskov