icon

Aké zimné topánky nosia vaši 14-roční chalani?

skumavka
24. nov 2022

Ahojte, podeľte v com chodia vaši pubertiaci v zime? Môj keby mohol tak chodí v teniskách cely rok🙄 Ako to riesite u vás? Diky

Strana
z2
veronikaszabova
24. nov 2022

@skumavka 13r syn - minuly rok mal zimne topanky na nohe 2x, tento rok si odmieta aj nejake kupit. Kupime oteplene kotnikove tenisky

nika1971
24. nov 2022

moj nosi trekingove clenkove nepremokave topanky

ukulela
24. nov 2022

Vyssie zimne trekove su pre pubikov mozno este schodne riesenie....

simsalabim
24. nov 2022

Nosieval trekingové členkové a neskôr si obľúbil kožené členkové Riekery s membránou, zateplené ovčou vlnou. Kupujem viac menej ten istý model už aspoň 6 rokov (už má 22).

1ryba
Odpoveď bola odstránená
zuzpap
Autor odpoveď zmazal
elenka.k
24. nov 2022

@skumavka oteplené kotníkove botasky

elenka.k
24. nov 2022

@elenka.k s vyššou podrážkou, som zabudla dopísať

simsalabim
24. nov 2022

@1ryba neviem ich narychlo najst na stranke, ale je to na tento styl https://www.rieker-eshop.sk/panska-kotnikova-ob...
Na stranke toho maju kopec, myslim, ze aj mlady chalan si vyberie, lebo mnohe su take teniskoidne, a navyse dorucuju zdrama aj sa da zdarma vratit.

lulamx
24. nov 2022

@skumavka mladsi zateplene vans, starsi chcel zateplene martensy, noha uz mu nenarastla, teraz ich ma tretiu zimu.
synove vansy maju vnutri kozusinu, ja mam s primaloftom a to je asi pre pubertaka lepsia volba.

markus1
Odpoveď bola odstránená
kornelies
24. nov 2022

@skumavka 13 rocny syn okrem vysokych tenisiek na nohy nic ine neda. Maximalne snehule, ked ideme na lyzovacku. Tieto ma momentalne.

akvi
24. nov 2022

No vidím, že to majú asi všetci pubisi rovnako. Môj má aj trekingové členkové, aj členkové tenisky, ale v čom aj tak chodí? 🙈 V obyčajných teniskách, v ktorých chodí celý zvyšok roka 🤷😁😅, najnovšie v barefootovych. Som zvedavá, keď začne snežiť, čo navlecie na seba. Ale ja už neriešim, nech chodí aj bosý pre mňa za mňa.

keiko33
24. nov 2022

Vans

danielaviki
24. nov 2022

Môj skoro 13 ročný len vyššie zateplené tenisky. A netuším čo mu mám kúpiť na lyžiarsky, aby to nestálo 100€ a bude ich mať na nohe jeden týždeň plus možno raz na sánkovačke ak bude u nás vôbec sneh. Podotýkam,že nosí vel. 45

janulik2008
24. nov 2022

Ja topánky neznášam 🤣 minulú zimu som mala na nohách topánky asi 2x

keiko33
24. nov 2022

@danielaviki pozri Sportisimo. V pohode do 35€ kúpiš.

danielaviki
24. nov 2022

@keiko33 boli sme nic sa mu nepáči. Ja by som si aj 10 vybrala. Vydrží sneh ten ich štýl zimných turistických topánok. A zdajú sa mi málo teplé. Sportisimo mám rada často tam kupujem aj dcére, aj sebe , donedávna aj synovi kým neprišla puberta😂

keiko33
24. nov 2022

@danielaviki a pozerali ste online? Tam je väčší výber a dá sa na predajňu objednať. Inak s tými pubertiakmi je hrôza. Môj bol na lyžiarskom minulý rok. Má aj zimné topánky. Samozrejme on zobral Vansky, že jemu stačí. Skoro ma porazilo. Do snehu v teniskách. 🤦 Tak ale prežil to.

danielaviki
24. nov 2022

@keiko33 ano vyuzivam to. Hlavne dcere. Ale pozriem aj jemu. Ano aj moj by nemal problem ist aj v slapkach😂😂 len ja som taka uzkostliva a hlavne zamrznuta

keiko33
24. nov 2022

@danielaviki veď aj ja, ale on má má úplne v paži. Dnes išiel do Osvienčimu a bral len mikinu a tenkú vetrovku a tenisky. Ale musím povedať, že mu to otužovanie pomáha. Nebýva skoro vôbec chorý.

skumavka
autor
24. nov 2022

@skumavka dievčatá ďakujem za tipy, hlavne tie riekerky sa mi páčia. Horšie to bude s mladym, on ma na háku, ale vidím ze nie sme sami, čiže je to bežné pubertacke obdobie. Tricko, mikina a ideš. Nohy? Zima? Nerieeees Najviac ma fascinuje ze to iste natiahne na nohu v lete keď je +35 a pokojne aj v zime ked je -5🤦‍♀️

kaktusik007
24. nov 2022

@danielaviki kedy mate lyziarsky? moj ma tiez 45 nohu, zeby sa podelili ak by to nebolo v jeden termin 🤣🤣🤣🤣

alusha
25. nov 2022

Tiez ine ako clenkove tenisky neobuje🙈 som myslela, ze to len moj ma tuto topankovu poruchu😁 ci je leto ci zima len vysoke tenisky... Pri 35 stupnoch este toleruje slapky😁 na plazi v clenkovych teniskach by to vyzeralo divne😁

alusha
25. nov 2022

@skumavka moj este minuly tyzden chodil v mikine alebo tej hrubej koseli co teraz nosia... Tento tyzden uz bunda, zazrak😁

akvi
25. nov 2022

@alusha detto.. nas teplakova mikina celorocne..mozno ked bude -10, tak vezme vetrovku 😅

zuzpap
Autor odpoveď zmazal
elenka.k
25. nov 2022

Baby, ešte ak autorka dovolí a nech mi prepáči, chcem sa spýtať ohľadne vašich chalanov, toho môjho nemôžem prehovoriť za tielko - ako to je s vašimi? Nosia, či nie tielka? Ja už nemám silu, sa s ním naťahovať za každým, aby si ho zobral.

simsalabim
25. nov 2022

@elenka.k tielko je od puberty vrchol traposiny pre vsetky moje deti (a to dvaja maju nad 20). Ani jeden z nich uz ziadne nevlastni.

Strana
z2