Aké zimné topánky nosia vaši 14-roční chalani?
Ahojte, podeľte v com chodia vaši pubertiaci v zime? Môj keby mohol tak chodí v teniskách cely rok🙄 Ako to riesite u vás? Diky
moj nosi trekingove clenkove nepremokave topanky
Niečo na tento štýl
Vyssie zimne trekove su pre pubikov mozno este schodne riesenie....
Nosieval trekingové členkové a neskôr si obľúbil kožené členkové Riekery s membránou, zateplené ovčou vlnou. Kupujem viac menej ten istý model už aspoň 6 rokov (už má 22).
@1ryba neviem ich narychlo najst na stranke, ale je to na tento styl https://www.rieker-eshop.sk/panska-kotnikova-ob...
Na stranke toho maju kopec, myslim, ze aj mlady chalan si vyberie, lebo mnohe su take teniskoidne, a navyse dorucuju zdrama aj sa da zdarma vratit.
No vidím, že to majú asi všetci pubisi rovnako. Môj má aj trekingové členkové, aj členkové tenisky, ale v čom aj tak chodí? 🙈 V obyčajných teniskách, v ktorých chodí celý zvyšok roka 🤷😁😅, najnovšie v barefootovych. Som zvedavá, keď začne snežiť, čo navlecie na seba. Ale ja už neriešim, nech chodí aj bosý pre mňa za mňa.
Vans
Môj skoro 13 ročný len vyššie zateplené tenisky. A netuším čo mu mám kúpiť na lyžiarsky, aby to nestálo 100€ a bude ich mať na nohe jeden týždeň plus možno raz na sánkovačke ak bude u nás vôbec sneh. Podotýkam,že nosí vel. 45
Ja topánky neznášam 🤣 minulú zimu som mala na nohách topánky asi 2x
@danielaviki pozri Sportisimo. V pohode do 35€ kúpiš.
@keiko33 boli sme nic sa mu nepáči. Ja by som si aj 10 vybrala. Vydrží sneh ten ich štýl zimných turistických topánok. A zdajú sa mi málo teplé. Sportisimo mám rada často tam kupujem aj dcére, aj sebe , donedávna aj synovi kým neprišla puberta😂
@danielaviki a pozerali ste online? Tam je väčší výber a dá sa na predajňu objednať. Inak s tými pubertiakmi je hrôza. Môj bol na lyžiarskom minulý rok. Má aj zimné topánky. Samozrejme on zobral Vansky, že jemu stačí. Skoro ma porazilo. Do snehu v teniskách. 🤦 Tak ale prežil to.
@keiko33 ano vyuzivam to. Hlavne dcere. Ale pozriem aj jemu. Ano aj moj by nemal problem ist aj v slapkach😂😂 len ja som taka uzkostliva a hlavne zamrznuta
@danielaviki veď aj ja, ale on má má úplne v paži. Dnes išiel do Osvienčimu a bral len mikinu a tenkú vetrovku a tenisky. Ale musím povedať, že mu to otužovanie pomáha. Nebýva skoro vôbec chorý.
@skumavka dievčatá ďakujem za tipy, hlavne tie riekerky sa mi páčia. Horšie to bude s mladym, on ma na háku, ale vidím ze nie sme sami, čiže je to bežné pubertacke obdobie. Tricko, mikina a ideš. Nohy? Zima? Nerieeees Najviac ma fascinuje ze to iste natiahne na nohu v lete keď je +35 a pokojne aj v zime ked je -5🤦♀️
@danielaviki kedy mate lyziarsky? moj ma tiez 45 nohu, zeby sa podelili ak by to nebolo v jeden termin 🤣🤣🤣🤣
Tiez ine ako clenkove tenisky neobuje🙈 som myslela, ze to len moj ma tuto topankovu poruchu😁 ci je leto ci zima len vysoke tenisky... Pri 35 stupnoch este toleruje slapky😁 na plazi v clenkovych teniskach by to vyzeralo divne😁
Baby, ešte ak autorka dovolí a nech mi prepáči, chcem sa spýtať ohľadne vašich chalanov, toho môjho nemôžem prehovoriť za tielko - ako to je s vašimi? Nosia, či nie tielka? Ja už nemám silu, sa s ním naťahovať za každým, aby si ho zobral.
@elenka.k tielko je od puberty vrchol traposiny pre vsetky moje deti (a to dvaja maju nad 20). Ani jeden z nich uz ziadne nevlastni.

@skumavka 13r syn - minuly rok mal zimne topanky na nohe 2x, tento rok si odmieta aj nejake kupit. Kupime oteplene kotnikove tenisky