Ako by ste reagovali, keby ste našli vašu špirálu v taške dcéry?
4. apr 2022
Dobrý deň chcem sa opýtať ako by ste reagovali keby že nájdete vašu špirálu dcérke v taške (už som ju dlho nepoužívala)
Predošlá
Strana
z3
Ako, to vážne kočky sa zaoberáme na troch stranách takouto témou?! ...stará špirála v taške 11 ročnej dcéry -piatačky...
autorka, veď sa opýtaj dcéry
@liusa82 hygiena. cena. vhodnosť.
Ak by som ju nepoužívala rovno by som jej ju nechala, alebo jej kúpila vlastnú. 🤷🏽♀️
@cherrystone ja som moju 5 ročnú aj namalovala 😂😂 samozrejme len doma, ale taká bola stastna
...zamyslela by som sa, prečo si ju nevypýtala. Či rovno očakavala nie ako odpoveď... 🤷♀️ teda, keby som nejakú mala...
Predošlá
Strana
z3

Inak mňa vždy toto delenie v domácnostiach pobavilo že moje a tvoje.Jedna kamoška mala takú maminu že stále sa jej musela pýtať či si to a to môže zobrať a mne to vždy bolo smiešne,lebo u nás doma sa toto niky nerobilo všetku kozmetiku sme mali s maminou spoločnú teda tak že nikdy sa nikto nepýtal čo si môže zobrať .A veru aj tá kamoška nemala bohvieaký vzťah s maminou.Teraz nechápem či ide o to že sa chcela namalovať alebo o to že zobrala špirálu bez dovolenia.Ale šak to je jedno ide do puberty a chcela si vyskúšať špirálu.Je tam toho