Ako dať chlapcovi najavo, že sa mi páči?
Diskutabilná otázka. Vie o tom zopár ľudí, ale neviem popravde čo mám robiť alebo ako začať. Mám 18. Bojím sa, že budem trápna. Neviem, či sa mu páčim ja. Vídame sa skoro každý deň, no nič viac. Nemám nejaký menší dôvod mu napísať ( teda neviem nájsť to správnu tému ), no zasa mám obavy, ak by som mu to povedala do očí, že by ma odmietol ( a to by teda mňa osobne zabolelo ). Má spoločnú záľubu ako ja, no neviem ako na to… prosím, poraďte mi niečo
Ešte som zabudla dodať. Je v blízkostí takých ľudí, že ak by sa o tom dozvedeli, no asi si ľahko viem predstaviť ich reakciu a bola by taká, že by sa asi začali smiať… toto je ďalší taký bod č. 2 prečo to veľmi nechcem robiť. Každý mi hovorí, že prvý by sa mal ozvať chlapec, je to síce pravda, ale tak on nevie, že sa mi páči a ja neviem, či sa páčim jemu :(
A iba sa vídate štýlom že prejdete okolo seba? Ak je to tak, tak nadviaž s ním očný kontakt, usmej sa a pozdrav ho. Uvidíš aká bude reakcia. Potom časom sa mu prihovor, niečo ohľadom tej vašej spoločnej záľuby. Ak sa mu budeš páčiť aj ty, tak uvidíš záujem aj z jeho strany. Takto si ho otestuješ, keďže to nechceš na neho vybaliť priamo, lebo sa bojíš odmietnutia.
Aká je tá spoločná záľuba? A za akých okolností, kde sa stretávate? Mate rovnakú trasu, bus do školy alebo pod?
Pokojne začni iniciatívu sama. Nemáš čo stratiť, ale môžeš veľa získať. 🙂 Držím palce!
@tora23 spoločná škola, podobný program počas víkendov 😁
No, určite mu to nehovor do očí, ako tu bolo poradené. Mohol by sa vyplašiť. Si žena, flirtuj. Pohľady, úsmevy, "náhodný" dotyk... veď vieš, čo myslím.
Tiez som za flirt, da sa to aj nenapadne , tak aby to iny nevideli len ON.
Tiez popros kamosku, na ktoru sa da spolahnut ci ti pomoze...
🙂))) netreba mu urcite ani nic písať, ani hovoriť trapne: pacis sa mi. Ak mate spolocnu zalubu, niekde, kde teda spolocne sa stretavate, asi nejaký krúzok, dolezity je stary ocny kontakt, ci tam je. Ak ano, niekedy mozno pohlad, ak to bude vhodné, úsmev. Dolezity tu je rozhovor. Ak k nemu príde. Bud z jednej alebo druhej strany. Tam sa moze vidiet, ci by nastal dalsi, dalsi, a zaujem. Je mi luto, ale pravda je taka, ze ak nie si chlapcov typ, alebo niekoho má, nic s tým nenarobís. Prídu potom ďalší....