Ako dlho môžu byť vonku 15-ročné deti?
Zdravím vás chcem sa opýtať sú prázdniny ako dlho sú vaše deti vonku ja max do 22.00 som
@mata26011981 stiahnite sebe aj dietatu do monilu whatsApp - skvele sa cez to aj komunikuje. Tam je zaroven moznost aby vam poslal bud jednorazovo polohu ze kde je alebo zdielanie polohu aj v pohybe
@simoli Ja tam mám zdieľať okamžitú polohu alebo odoslať aktuálnu polohu,klikla som na to a odoslalo sa to dcére.Tak to mám spraviť z jej mobilu?
Viac by som ti ani ja nedovolila. Co chces byt do rana? A co tam chces akoze v noci robit? Pit a fajcit?
Moja dcéra má 17 a o 21ej je doma, väčšinou ešte skôr.. do zotmenia určite.
@kacena2022 áno. Ona ti takto pošle keď niekam pôjde a budete spokojne obidve 😊 ona za to ze môže ísť von a ty že vieš kde je 😊
Dokedy chce a dokedy sa dohodneme.
Na koncerte už bola aj do 02 . Ale moja je zodpovedná, dá sa s ňou dohodnut, ma zapnuté zdieľanie polohy, viem kde je s kým je.
Ja som mala 15v 9rocniku..takze po zs som cez prazdniny mohla byt vonku tusim do 23h a vikendy dlhsie. Mobil som nemala. Rodicia vedeli s kym som. Byvali sme na dedine…no ale klobuk dole pred nimi, toto by som ja nedala ze neviem kde je moje dieta..nastastie vyzera ze taky problem mat nebudem, dcera nema partiu.

15 ročná dcéra max 22 hodina . Zatiaľ prišla vždy načas alebo aj skôr.