icon

Ako obísť Edupage a ísť za školu?

vikus3394
4. nov 2024

Je v tom hacik lebo mama ma edupage a pride to tam chcem sa spytat ako to robíte vy

ukgirls
4. nov 2024

my uz vacsinou mame deti a za sklu ideme len ak ideme domov tadial .. nemala by si sa spytat seberovnych? cize spoluziakov?

lindous
4. nov 2024

Keď sme to robili my, edupage ešte nebol 😅

guudy
4. nov 2024

@vikus3394 my kontrolujeme nase deti na edupage, ci nechodia poza skolu.

martinmmartin
4. nov 2024

Povedz telocvikarovi ze si moze dat slofika ked ta napise ze hodina bola musite sa ale dohodnut vacsina- fungovalo vzdy

simca115
4. nov 2024

@ukgirls nám bolo lepšie. Keď sme chceli za školu sfalšovali sme ospravedlnenky a nikto nám na to neprišiel. Horšia doba je 😂😂

lonely66
Odpoveď bola odstránená
ruxandra
4. nov 2024

Za skolu chodia len luzri a tragedi. Ktore z toho si ty? 🙂

sisska96
4. nov 2024

@lindous Naštastie :D

vanilkovazmrzka
4. nov 2024

Pekne chodte do skoly deticky :D

ukgirls
4. nov 2024

@simca115 som vystrihovala pecitku a lepila na novy papier.. podpis mamy som vedela lepsie ako ona 😀 to boli casy haha .. a teda ako luzer ci traged si nepripadam,, nic som nezameskala a vsetko dobehla plus ta sranda okolo 😀

betulinka1
4. nov 2024

@vikus3394 Akoze ja sa uplne tesim, ze sme nemali edupage. Ved na par dni ho akoze strat. Moj maly bezne niekde zabudne, par dni sa hlada a potom sa najde. Ale on este neuteka zo skoly 🤣

viestta
4. nov 2024

(ne)vyhody modernych technologii, ktore vyuzivate kazdy den vas dobehli. To je dan za to, ze mozte furt cumiet do mobilov...

simca115
4. nov 2024

@ukgirls presne. Ja som mala dve žiacke knižky. Do jednej jednotky do druhej ostatné známky.. mama sa čudovala prečo mám na vysvedčení trojky..keď som mala samé 1

1ryba
Odpoveď bola odstránená
earlgrey
4. nov 2024

My sme to robili na strednej škole 😁 ale celá trieda sme odišli napr. z poslednej hodiny...alebo posledných 2...a keďže sme to spravili všetci, nič z toho nebolo...ale tak ja keď som nechcela do školy, nemusela som sa skrývať, jednoducho som ráno mamine povedala, že nejdem a nešla som...ona napísala ospravedlnenku...dokonca keď som bola s kamoškou na diskotéke v stredu večer a domov sme došli okolo 2 ráno (mala som 17) tak mamina na mňa čakala a dušovala sa ako o 4 hodiny ma zobudí do školy...a zobudila som sa sama okolo 12tej na obed 🤣 kurací vývar na stole, mama s jemným hlasom, že volala som do školy, že ti nie je dobre a ospravedlnila ťa...a zmaturovala som na čisté jednotky...🤷‍♀️

personality
4. nov 2024

Pipni sa a pri dverách sa otoč 😀 poobede to iste. Možno si učiteľka nevšimne, že tam nie si.

brendaa
4. nov 2024

@vikus3394 veď môzes isť "za školu".... Areál školy je veľký 🤣🤣🤣🤦‍♀️

petulda333
4. nov 2024

@earlgrey tiez som parkrat bola poza skolu a nemam pocit,ze som luzer ako sa to vyssie spomina 🤦

mircalla
4. nov 2024

Ja som asi trapna, ale neblicovala som ani raz.

gleep1
4. nov 2024

@petulda333 asi veľa záleží od okolia spolužiakov a známych rovesníkov, u nás sa to nerobilo skoro vôbec, na gymply 30km vedľa bežná vec falšovanie odpravdelneniek a tak isto sestra na základke. Tak isto sa u nás vôbec nefajčilo, ak niekto fajčil tak vždy pred školou a až po škole, na inom, kresťanskom gymply kus ďalej kam odišiel spolužiak sa bežne fajčilo na záchodoch a spolužiak zažil kultúrny sok 😄.. nemyslím si že na tom druhom gymnáziu boli lúzri, bola tam len iná “kultúra”.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
1ryba
Odpoveď bola odstránená
janickacrazy
4. nov 2024

@1ryba u nás ani čipy nemajú deti a keď malý nie je v škole, hneď mi to príde na Edupage, takže toto asi nepomôže

guudy
5. nov 2024

@1ryba na dcerinej skole sa tiez kontroluje pritomnost na kazdej hodine a zapisuje do edupage.

nelabe
5. nov 2024

@vikus3394
Porozprávaj sa s rodičmi že to chces vyskúšať aké to je rodič ťa môže ospravedlnit z rodinných dôvodov že potrebuješ vypadnúť uliat sa hocičo že to chces jednoducho vyskúšať že nechceš klamať rodičom ani mať neospravedlnene hodiny a potom riešiť problémy...

theabloom
5. nov 2024

@vikus3394 Jednoducho nechod za skolu. Nie je to cool. Najdi si lepsich kamaratov, ktoru ta budu posuvat vpred, nie vzad.

nat_alia
5. nov 2024

@vikus3394 dnes za skolu za par rokov TPP v Mcdonalds😀

nikitka444
6. nov 2024

@vikus3394 dnes som to akurát preberala s dcérou. Neviem si predstavit, že by chodila poza školu. Priznala som, že ja som chodila, a spolužiačka písala ospravedlnenky. Ja som vďačná za edupage. Nečítala som celú komunikáciu, ale prečo chceš ísť poza školu?