Ako obísť Edupage a ísť za školu?
Je v tom hacik lebo mama ma edupage a pride to tam chcem sa spytat ako to robíte vy
Keď sme to robili my, edupage ešte nebol 😅
Povedz telocvikarovi ze si moze dat slofika ked ta napise ze hodina bola musite sa ale dohodnut vacsina- fungovalo vzdy
Za skolu chodia len luzri a tragedi. Ktore z toho si ty? 🙂
Pekne chodte do skoly deticky :D
@vikus3394 Akoze ja sa uplne tesim, ze sme nemali edupage. Ved na par dni ho akoze strat. Moj maly bezne niekde zabudne, par dni sa hlada a potom sa najde. Ale on este neuteka zo skoly 🤣
(ne)vyhody modernych technologii, ktore vyuzivate kazdy den vas dobehli. To je dan za to, ze mozte furt cumiet do mobilov...
My sme to robili na strednej škole 😁 ale celá trieda sme odišli napr. z poslednej hodiny...alebo posledných 2...a keďže sme to spravili všetci, nič z toho nebolo...ale tak ja keď som nechcela do školy, nemusela som sa skrývať, jednoducho som ráno mamine povedala, že nejdem a nešla som...ona napísala ospravedlnenku...dokonca keď som bola s kamoškou na diskotéke v stredu večer a domov sme došli okolo 2 ráno (mala som 17) tak mamina na mňa čakala a dušovala sa ako o 4 hodiny ma zobudí do školy...a zobudila som sa sama okolo 12tej na obed 🤣 kurací vývar na stole, mama s jemným hlasom, že volala som do školy, že ti nie je dobre a ospravedlnila ťa...a zmaturovala som na čisté jednotky...🤷♀️
Pipni sa a pri dverách sa otoč 😀 poobede to iste. Možno si učiteľka nevšimne, že tam nie si.
@earlgrey tiez som parkrat bola poza skolu a nemam pocit,ze som luzer ako sa to vyssie spomina 🤦
Ja som asi trapna, ale neblicovala som ani raz.
@petulda333 asi veľa záleží od okolia spolužiakov a známych rovesníkov, u nás sa to nerobilo skoro vôbec, na gymply 30km vedľa bežná vec falšovanie odpravdelneniek a tak isto sestra na základke. Tak isto sa u nás vôbec nefajčilo, ak niekto fajčil tak vždy pred školou a až po škole, na inom, kresťanskom gymply kus ďalej kam odišiel spolužiak sa bežne fajčilo na záchodoch a spolužiak zažil kultúrny sok 😄.. nemyslím si že na tom druhom gymnáziu boli lúzri, bola tam len iná “kultúra”.
@1ryba u nás ani čipy nemajú deti a keď malý nie je v škole, hneď mi to príde na Edupage, takže toto asi nepomôže
@vikus3394 dnes som to akurát preberala s dcérou. Neviem si predstavit, že by chodila poza školu. Priznala som, že ja som chodila, a spolužiačka písala ospravedlnenky. Ja som vďačná za edupage. Nečítala som celú komunikáciu, ale prečo chceš ísť poza školu?

my uz vacsinou mame deti a za sklu ideme len ak ideme domov tadial .. nemala by si sa spytat seberovnych? cize spoluziakov?