Ako ospravedlniť syna na preventívnej prehliadke?
Syn má zajtra 13:30 pteventívnu, od ktorej hodiny ho ospravedlniť. 3 hodinu má telesnú. Je siedmak.
Asi 10 minút peši, ale domov to máme 15 minút autom.
Ty kokos, to je otazka, to uz sa ani vykakat nebudete vediet bez mk 🤣🤣🤣
@anonym_autor skús porozmýšľať
@anonym_autor fakt si nevies spocitat kolko mu trva cesta domov, kolko potrebuje na to aby sa prezliekol do cisteho a kolko vam trva cesta k lekarovi? Podla toho odhadnes o ktorej ho treba zo skoly pustit, teda po ktorej hodine aby neodchadzal cez hodinu
@anonym_autor A pribal mu aj zubnu pastu a kefku...
Po 5 hodine teda o 12:30. Len telesná, ale to asi nevadí.
@anonym_autor a takito neschopaci vychovavaju deti a maju volebne pravo… fakt na zaplakanie.
Tretia hodina konci niekedy pred 11, cesta mu trva 10min… nemame sa mu za teba pozriet do rozvrhu, ktora hodina mu konci okolo 13:00 ??
Celodenné ošetrenie a už
@anonym_autor ja by som ho do školy neposielala, ospravedlnenku má na celý deň
@anonym_autor vždy som mala ospravedlnení celý deň a mama ma do školy neposielala, ani jej to nenapadlo.
@anonym_autor vždy som mala ospravedlnení celý deň a mama ma do školy neposielala, ani jej to nenapadlo.
@sszuzu8
@lllaila
@anonym_b6b846 a ucivo s nim bude dobiehat kto, ked jeden z rodicov nevie vypocitat, kedy ma odist k lekarovi? Ide na preventivku, nie na operaciu. Normalne do 13 moze byt v skole a potom sa presunut k dr., pripadne nech ho ospravedlni z telesnej, nech tam nejde prepoteny. Ja osobne nevidim dovod, aby nesiel do skoly cely den.
@sszuzu8
@lllaila
@anonym_b6b846 a ucivo s nim bude dobiehat kto, ked jeden z rodicov nevie vypocitat, kedy ma odist k lekarovi? Ide na preventivku, nie na operaciu. Normalne do 13 moze byt v skole a potom sa presunut k dr., pripadne nech ho ospravedlni z telesnej, nech tam nejde prepoteny. Ja osobne nevidim dovod, aby nesiel do skoly cely den.
@sissy27 jedine dúfať že nieje po jeho matke 😄 a učivo si doberie sám
@anonym_autor v našej dedina začína škola 7:20 u kamarátky 8:20 po rannom kruhu vidíš rozdiel?
Bože🤦♀️
Boze. To nemyslis vazne tuto otazku, ze nie???? To az tak neschopna si?
@sszuzu8
@lllaila
@sissy27 ja nechávam stále doma cely deň ale moje dcéry si vedia učivo opýtať od spolužiakov a poctivo si ho dobrat aj sami. Beriem to inak, ten deň nejdem do prace tak už nechám doma aj tu s ktorou idem na vyšetrenie nech sa kľudne ráno vyspi ak máme náhodou skorší termín a urobíme si deň pre seba. 🩷 Za jeden deň veľa nezmeska a môžem sa spoľahnúť ze si to doberie
Pozri si kedy mu konci o koľkej ktorá hodina . 6 hodina u nas konci 13.05 ...čiže ak ma 6 hodín ani ho netreba brať skôr....ale ak potrebujete čas tak kľudne po 5 h ....
13:30 má preventívku a cesta tam trvá 10 minút to bude ťažká matika
@anonym_autor po 5 hodine
@anonym_b6b846 a práve preto neovládaš gramatiku 😉. Celý deň doma kvôli preventívnej prehliadke o 13,30?
@anonym_autor ak stiha po telesnej sprchu, kludne az po tej
@anonym_autor piata hodina konci 12.30 aspon u nas. Tak by som ho vypytala po 5.hodine
Normalne som si k tomuto tu bol zobrať popkorn :D
@anonym_autor na cely den, bude mat radost 😊
Vypisat na pn aspon tyzden, aby ste to stihli
Mne to príde ako žart . Pobavila som sa . 😆 myslím že niekto sa nudí a chce vidieť reakciu mamičiek😁
@anonym_autor Pánečku. Už pomaly sa ľudia nevedia sami ani vykadiť bez MK. Neviem si ani len predstaviť čo by sposobil výpadok 🤣🙃
Hmm...No môj syn má kontrolu u alergológa o 11.00, zo školy ho beriem 10.30. Áno, pôjde tam aj na dve hodiny. Som beštia...
Hmm...No môj syn má kontrolu u alergológa o 11.00, zo školy ho beriem 10.30. Áno, pôjde tam aj na dve hodiny. Som beštia...
@vlucifuk ja aj deti vrátim nazad do školy na poslednú hodinu 🤣

a my mame ako vediet, ako dlho trva cesta k lekarovi? prvykrat s nim ides na preventivku?