Ako ovplyvňuje viacnásobný prestup šancu na gymnázium?
dobrý deň, moja dcera je práve siedmačka na ZŠ, v 5. ročníku prestúpila na inú školu no teraz chce prestúpiť zase chce chodiť na gymnázium tak či niekto nevie alebo nemá skúsenosti či 2 prestupy na inú školu nejako ovplyvní či ju na školu vezmú alebo nie, pretože mi známy hovoria že to neni dobré no niekto zas opak.Na školu chce prestúpiť kvôli pokročilému vzdelávaniu taktiež je to jedna z najlepších škôl v meste. Za každú skúsenosť a odpoveď budem veľmi rada.
Na gymnázium? Pokiaľ viem tak na gymnázium by mala byť prijatá na základe prijímacích skúšok, tam nie je možný prestup len tak.
@karinnovakova1 Na gymnázium ju príjmu na základe úspešného monitoru, alebo úspešného zvládnutia prijímacích skúšok. Tam vôbec nezaváži, či niekto menil školu.
@abbey1 píše že je siedmačka, a že chce prestúpiť na gymnázium. Neviem, či som to len ja nesprávne pochopila, lebo pokiaľ viem, tak najskôr môže ísť na gymnázium po ukončení ôsmeho ročníka ak sa jedná o 5- ročné gymnázium, a po ukončení deviateho ročníka ak sa jedná o 4- ročné gymnázium. Čiže celkovo sa mi to zdá divné, nikdy v živote som nepočula, nevidela, nezažila, že by dieťa v akomkoľvek ročníku mohlo iba tak prestúpiť zo ZŠ na gymnázium.
podla mna mysli 8-rocne gymnazium
@nelca84 ak aj myslí osemročné, tak tam tiež prijímajú na základe prijímacích skúšok ktoré dieťa robí v piatom ročníku, čiže do 6teho ročníka by nastúpilo do primy na 8r gymnáziu. A keďže je siedmačka tak toto je nerálne.
Na gymnázium sa nedá prestúpiť na základe žiadosti o prestup.
Ok potom sa ospravedlňujem za mylné info, pre mňa je to novinka, že prestup zo ZŠ na gymnázium

Nie, neovplyvni to.