Ako podať sťažnosť na učiteľa?
Zdravim, mam 17r a 1 dôležitá učiteľka ma nepustila do dalsieho ročníka, lebo som nemal podľa nej spracované vsetky temy z ANJ. Keď mi to povedala 1.x tak som di myslel že si robi srandu. Na komisionalkach som ku kazdej téme ktorú ma skusala hovoril niekoľko minut no kvôli tomu že som nemal presne podľa nej temy, mi dala zo všetkých 5, aj keď som ich vedel rozpravat a všetko som mal spracované. Len kvôli tomu že som tam mal 1-2 odseky z ďalšej temy (nikde nebolo napisane že to tam nemoze byt, súviselo to s témou no zevraj to ona vravela na hodine na ktorej som mozno ani nebol kvôli reprezentácii alebo chorobe)
Chcel by som sa spytat či by sa dal podať nejaký podnet na prešetrenie inšpekciou.
Dakujem za každý komentár
@tobias007 Už to, že si mal 4-ky o niečom svedčí. A nehovor, že nie. Normálne si zopakuješ ročník a doučíš sa to, čo neovládaš.
@lenkakravcova no veď to svedčí o tom že som mal prejst a aj to nechapem preco ma skusala z celého roka keď na 1.polroku som mal 4
@tobias007 poziadavky komisionalok si nesplnil, pretoze komisia odsuhlasila nedostatocnu. Keby si vedel vsetko ucivo nemal by si problem so ziadnou temou, spravil by si kazdu. V kazdom pripade sa prestam zaoberat komisionalkami a uc sa. Za ten cas co tu vypisujes, si si mohol zopakovat predminuly priebehovy cas a polovicku neprevidelnych slovies.
@tobias007 Toto máš lekciu do života! Vždy budeš pre niekoho sympatický a zároveň pre niekoho nie! Aj v práci je šéf veľakrát nespravodlivý a potom čo?! Nemôžeš všetko riešiť iba so sťažnosťou. Chápem, že ťa to štve, ale musíš na sebe makať! Škoda, že nemáš v sebe pokoru, alebo sebakritiku. Mať jednu z týchto vlastností a ročník neopakuješ. Sebakritika=pýtam sa sám seba! Čo som mohol spraviť lepšie? A ako?
Pokora=idem za učiteľkou pre radu. Ako sa môžem lepšie pripraviť, aké materiály …? No hej, práve za tou “kravou”!
@tobias007 no dobre a rodicia co na to, vyhodnotili to aj oni tak ze to bolo nespravodlive?
Na jednej strane musis byt aj ty do urcitej miery sebakriticky k tej tvojej skuske,
ale na strane druhej ano najdu sa medzi ucitelmi / ucitelkami aj zamindrakovane bytosti, samozrejme CEST VYNIMKAM, su to tiez len ludia.
Este by sa to dalo zachranit.

@1ryba ja sa flakam? Mal som menej vymeskanych hodin ako bol priemer v triede z toho ešte cca 20h za reprezentáciu skoly. Na hodiny som sa snazil chodit vzdy led sa mi dalo no ona ma nepustila nie kvôli tomu že som zle odpovedal ale že som to nemal prerobené ako mi to ona kazala lebo som to nestihol a ani som nemal motiváciu di to spravit keď viem že to nikdy v zivote nevyuzijem a na 1projekt z 30 strávim cca 6h