icon

Ako postupovať, ak nechcem, aby sa stredoškolák zúčastnil akcie?

26. okt 2024

A keď nechcem, aby sa moje dieťa (stredoškolák) zúčastnilo takejto akcie, napíšem ospravedlnenku a do dôvodu uvediem nesúhlasím s podujatím?
Bude to stačiť?
Dakujem

Ako postupovať, ak nechcem, aby sa stredoškolák zúčastnil akcie?
julca777
28. okt 2024

@viestta nie, ja nepochybujem a riadim sa tým...

julca777
28. okt 2024

@bessie12 nie sú

sorciera24
28. okt 2024

@julca777 ja teda čítať viem,aj priznať chybu,ak urobím,aj toleruje inú vieru....ty to nerobíš,dokazuje to v každom príspevku...a ešte samu seba presviedčať,že si to lerantna, aby si šla do neba....no nepôjdeš,moja zlata, s týmto správaním, zabudni...

julca777
28. okt 2024

@gribka1 lenže to neboli obyčajní ľudia... Ti ľudia boli na to predurčení, boli to svätopisci a bolo im to zjavene.... A veľkát sám Boh povedal človeku, ktorému to zjavil, aby o tom napísal...

julca777
28. okt 2024

@sorciera24 som tolerantná a akceptujem vás

gribka1
28. okt 2024

@julca777 Ešte mi vysvetli, niektorí ľudia si pamätajú minulé životy, takže reinkarnovali. Prečo nie sú v raji či pekle?

gribka1
28. okt 2024

@julca777 A čo keď v tom má prsty satan a nadiktoval im to?

julca777
28. okt 2024

@gribka1 nie... Ti ľudia o tom hovoria... Také veci by im satan nevedel nadiktovať a keď majú stigmy ze majú na tele 5 Ježišovych ran tak to by tiež nemohol urobiť satan

gribka1
28. okt 2024

@julca777 Prečo nie, je prefíkaný.

minenkak
28. okt 2024

@julca777 ja ti ďakujem za tvoje príspevky ako som sa ja zasmiala, zas na tom kresťanstve a ešte správne a nesprávne,je iba jeden Boh a iba viera v neho je správna ,keď už a nie tie omáčky okolo toho.Akurat včera sme sa s mužom v jednom kostole rozprávali ako si kresťania seru do huby

sorciera24
28. okt 2024

@julca777 takže akceptujes inú pravdu? našu? Teda názor,tak to nazvem,pravda nie je vhodné slovo...

julca777
28. okt 2024

@sorciera24 hej no, viem ze mam pravdu, ale vás názor akceptujem... Nedá sa to vo vašom prípade nazvať pravda, lebo na to, že Boh existuje sú dôkazy, ktoré tak stále ospevujete

julca777
28. okt 2024

@minenkak však to som aj povedala... Ale dobre, neviem, že čo myslis tým, že si seru do huby, ale tak to už je jedno

maja22
28. okt 2024

@tinqua Chcem ti aj ja odpovedat na tuto tvoju otazku: "otazka☝️...ked nemozu ist do neba, lebo neveria v Ježiša, tak ako mozu ist do pekla ked neveria ani v diabla...mne to nevychadza" Julca ti uz odpovedala, ale na dovysvetlenie: Nebo je priestor, kde je pritomny Boh. Peklo je priestor, kde Boh nie je (lebo keby tam bol, uz to nie je peklo). Ak mame predstavy o nebi a pekle este z detstva, kde nebo su nacancane oblaciky a peklo nejaka pivnica s ohnom a kotlom a veselym certikom, tak to su fakt skreslene predstavy. Nebo aj peklo su nielen urcitym priestorom, ale dusa (a po poslednom sude sa dusa spoji aj s telom) tu preziva nieco, co ju obstastnuje a blazi (nebo), alebo totálne zufalstvo, temnotu a beznadej (peklo). Vieme, ako clovek trpi, ked ho boli dusa. Kto to zazil, vie, o com pisem. A pozname aj chvile radosti a blazniveho stastia. No to su len docasne chvilkove stavy tu na zemi, ktore sa s vecnostou len tazko porovnavaju. To, ze clovek neveri v existenciu Boha alebo diabla neznamena, ze pre neho po smrti nic existovat nebude. Je to len viera, predstava toho cloveka, ze smrtou vsetko konci. Po smrti vsak dusa spozna Boha. Avsak uz ho neprijme. Nebude toho schopna. Stav, v akom clovek zomiera a zomrie, je jeho stavom naveky. Cize ak clovek cely zivot tvrdosijne odmietal existenciu Boha, odmietne ho aj po smrti. Nebude chciet s nim nic mat. Ta dusa sama sa rozhodla, ze Boha nechce, odide teda do priestoru, kde Boh nie je. A to je peklo. A kedze neprijala Boha, toto odmietnutie sposobi v dusi hnev, zufalstvo a beznadej, lebo v pekle dusa nie je schopna prezivat nic dobre. Budu ju tazit hriechy, bude trpiet tym, ze premarnila cas, ktory na zemi dostala, aby spoznala Boha a tuzila byt s nim. Dusa cloveka je nesmrtelna.

julca777
28. okt 2024

@gribka1 áno je prefíkaný, ale je to takto... Ti svätopisci respektíve ľudia, ktorí o takýchto veciach píšu, vedia rozoznať Boha od diabla

bessie12
28. okt 2024

@julca777 su to bludy. Nemas pravdu, mas len nazor na nieco, tak isto ako aj my, ale ten iny nazor akcetovat nevies a ani nechces.

mima172
28. okt 2024

Autorka, samozrejme, dieťa normálne ospravedlň a vysvetli mu dôvody.
Moja dcéra chodí na cirkevnú, čiže od tohto mame našťastie pokoj, no riešila by som to rovnako.
Inak, tieto debaty o "Helovíne" 🫣🤯 Ja v tom vidím len normalizáciu temna, satana, čiernej mágie, násilia. A ešte sa na tom bavíme a tvárime sa aké je to cool, keď má dieťa masku smrtky, je ofrkane "krvou" a podobne. Chorá zábava, naozaj chorá a ešte sa tvárime aké je to celé super a je mi úplne jedno, či je to z Írska, USA alebo Hornej Marikovej.
A tie, ktoré sa hlásate k viere a pritom obhajujete túto oslavu satana, nemyslím to v zlom, no troška si poštudujte o reálnom pozadí týchto zvráteností.
3 2 1 do mňa 💪😂

minenkak
28. okt 2024

@julca777 napísala si že sú ti správni a nespravni krestanie,prečítaj si bibliu a pozri čo robí cirkev a potom porozmýšľaj o tom srani si do huby.Pycha ide z teba, ty správna kresťanka,toto môžu aj židia napísať o kresťanoch ,že sú sekta, veď vykradli ich náboženstvo a upravili si ho na svoj obraz

julca777
28. okt 2024

@minenkak toto nebola pýcha ale ako chceš...

julca777
Autor odpoveď zmazal
julca777
28. okt 2024

@mima172 super... Konečne niekto normálny 🥰

dominikamacakova
28. okt 2024

@mima172 jaj, akože ten satan sedí a čaká kým niekto vyreže tekvicu? 😀

bessie12
28. okt 2024

inak damy, vsimli ste si kolko narusenych sa tu objavilo za posledne 2 dni ? 😂

julca777
28. okt 2024

@dominikamacakova tu ide o vznik a pozadie sviatku... Neviem co tu pleties ako satan čaká na niečo. Navyše zlí duchovia su tu všade okolo nás, len ich nevidíme, lebo by sme sa zbláznili...

julca777
28. okt 2024

@bessie12 vy ste narušené

julca777
28. okt 2024
bessie12
28. okt 2024

@dominikamacakova noooo prave sa chystam objednat kostymcek pre mojho psa. A rozmyslam, ze ho obleciem ako draculu 😀 teraz budem za velmi zlu pre niektorych narusenych jedincov 😂

julca777
28. okt 2024

Toto ešte z mojej strany...

julca777
28. okt 2024

@bessie12 presne tak

julca777
28. okt 2024

@bessie12 🤦