icon

Ako postupovať, ak nechcem, aby sa stredoškolák zúčastnil akcie?

26. okt 2024

A keď nechcem, aby sa moje dieťa (stredoškolák) zúčastnilo takejto akcie, napíšem ospravedlnenku a do dôvodu uvediem nesúhlasím s podujatím?
Bude to stačiť?
Dakujem

Ako postupovať, ak nechcem, aby sa stredoškolák zúčastnil akcie?
sorciera24
28. okt 2024

@julca777 absolútna pravda neexistuje, v ničom, ani v tej zelenej tráve....za to ale keď vidím netolerantnych, podvadzacskych, uchylnych kresťanov....tak ti určite pôjdu do neba za tieto hodnoty.... keď budete uka,opäť aj tie hodnoty, nie le o nich hovoriť a konať opak,možno by som ti aj uverila,ale takto nemám dôvod....keďže tu predvadzas pokrytectvo a netoleranciu, takže áno toto je pre mňa dôkaz viac než bohapuste reči

gribka1
28. okt 2024

@julca777 Tak potom nevieš, čo je láska. Ty cítiš nič.

viestta
28. okt 2024

@gribka1 peklo ma neobmedzene kapacity (musi mat, vsak ked si predstavim, ze tam pojdu nielen katolicki hriesnici, ale vsetci ateisti a povedzme aktualne 2 miliardy zijucich budhistov a hinduistov tam bude treba umiestnit a co moslimi, tych, ktori to uz aju za sebou a uz su tam dislokovany od cias kedy ludstvo vzniklo ani nespominam...). Len v nebi su limitovane. Co sa pamatam, tak jehovisti cca pred 30 rokmi mali kapacitu pre 300 tisic vyvolenych. Mozno uz aj oni rozsirili kapacity, kto vie ako to bude v tom nebi pre katolikov,
...a kto vie ake kapacity ma ocistec...

julca777
28. okt 2024

@viestta svedkovia Jehovovi to je sekta.. Oni majú odtrhnuté kontexty z Biblie a pre nich je nebo obmedzené, ale po smrti telo zhnije v zemi, zostane len duša, ktorú majú len ľudia a do pekla aj neba môže ísť ľudí hocikolko.... Je to NEOBMEDZENÉ

gribka1
28. okt 2024

@viestta No niekto to tu očividne vie na 1000%, ale len tak bez dôkazu, lebo vie.

julca777
28. okt 2024

@gribka1 viem, čo je láska... Milovať blížneho ale neznamená, že ho musím pusinkovat a objímať... Takže vy nemôžete vidieť do môjho srdca co ku komu cítim 🙂

nikaeli
28. okt 2024

@julca777 neviem čo mi chceš EŠTE povedať, veď ja som sa s tebou nebavila 🤷🏻‍♀️

gribka1
28. okt 2024

@julca777 A pre jehovistov ste vy sekta, tak kto má z vás vyjsť.

julca777
28. okt 2024

@sorciera24 nechápem kde vidíš netoleranciu, lebo ja vás tolerujem, ale tak keď myslíš, že nie tak si už mysli co chceš. To co som tu povedala bola pravda a mne je jedno ze mi neveríte, lebo príde deň keď ešte budete ľutovať, že ste mi neverili aj keď sa vám teraz môže zdať, že nie

1ryba
Odpoveď bola odstránená
gribka1
28. okt 2024

@julca777 Miluješ aj vrahov, zlodejov, násilníkov?

julca777
28. okt 2024

@gribka1 nie, my sme náboženstvo o Jehovistoch vie každý, že sú sekta... Dokonca aj niektorí Jehovisti to sami potvrdili

julca777
28. okt 2024

@1ryba peklo a nebo existuje a nepríde mi ako komédia robit si z toho srandu... Však vy uvidíte... (podľa mňa sú Funesove komédie lepšie ako toto co ty berieš za komédiu) 😊

viestta
28. okt 2024

@gribka1 vsak pisem, XY obnozi krestanov odvolavajucich sa na tu istu literaturu a tu istu literaturu vykladajucich po svojom a vsetkych ostatnych oznacuju za tych, co "su mimo". My ateisti to mame aspon vsetko zrovnane. Pre nas su vsetci veriaci jedna kategoria.

sorciera24
28. okt 2024

@julca777 no v tom, že si dovolíš vyhlásiť niečo za absolútnu pravdu a vlastne ostatných oznacis za nenormalnych len preto zectolreju aj ostatne viery, to je veľmi tolerantne fakt

julca777
28. okt 2024

@gribka1 áno, aj Boh ich miluje, lebo on miluje všetkých...

bessie12
28. okt 2024

@sorciera24 vodu káže a víno pije 🤦‍♀️

julca777
28. okt 2024

@sorciera24 ja som im nepovedala ze sú nenormalni

1ryba
Odpoveď bola odstránená
julca777
28. okt 2024

@bessie12 nevieš, že či sa riadim tým, čo hovorím, takže by som na tvojom mieste bola ticho

julca777
28. okt 2024

@1ryba no však uvidíte.. Už nemám síl niečo hovorit lebo aj tak na všetko prídete sami

gribka1
28. okt 2024

@julca777 Keď nás všetkých miluje, prečo nás chce v pekle? Veď my sme len nedokonalé duše. My za to nemôžme.

julca777
28. okt 2024

@julca777 sú dôkazy 🙂

julca777
28. okt 2024

@gribka1 pretože v neho neveríte... On vás tam nechce, jeho to mrzí... To, že v neho neveríte je vaša chyba...

viestta
28. okt 2024

No zbohom aleluja, ona nam tu cele stranky vyklada cosi, cim sa nakoniec ani sama neriadi... Docent Choholousek by mal uvolnit jedno urgentne lozko. Este aj sama sebe napise, ze su dokazy (ak by nahodou zapochybovala o svojej viere) 🙄

bessie12
28. okt 2024

@julca777 mne stačí čo za bludy tu píšeš

1ryba
Odpoveď bola odstránená
julca777
28. okt 2024

@bessie12 to nie sú bludy

bessie12
28. okt 2024

@julca777 ale sú

gribka1
28. okt 2024

@julca777 Ty si jeho hovorca? Knihy písali ľudia, kto vie ako to bolo.