Ako postupovať, ak nechcem, aby sa stredoškolák zúčastnil akcie?
A keď nechcem, aby sa moje dieťa (stredoškolák) zúčastnilo takejto akcie, napíšem ospravedlnenku a do dôvodu uvediem nesúhlasím s podujatím?
Bude to stačiť?
Dakujem

@gribka1 peklo ma neobmedzene kapacity (musi mat, vsak ked si predstavim, ze tam pojdu nielen katolicki hriesnici, ale vsetci ateisti a povedzme aktualne 2 miliardy zijucich budhistov a hinduistov tam bude treba umiestnit a co moslimi, tych, ktori to uz aju za sebou a uz su tam dislokovany od cias kedy ludstvo vzniklo ani nespominam...). Len v nebi su limitovane. Co sa pamatam, tak jehovisti cca pred 30 rokmi mali kapacitu pre 300 tisic vyvolenych. Mozno uz aj oni rozsirili kapacity, kto vie ako to bude v tom nebi pre katolikov,
...a kto vie ake kapacity ma ocistec...
@sorciera24 nechápem kde vidíš netoleranciu, lebo ja vás tolerujem, ale tak keď myslíš, že nie tak si už mysli co chceš. To co som tu povedala bola pravda a mne je jedno ze mi neveríte, lebo príde deň keď ešte budete ľutovať, že ste mi neverili aj keď sa vám teraz môže zdať, že nie
@julca777 no v tom, že si dovolíš vyhlásiť niečo za absolútnu pravdu a vlastne ostatných oznacis za nenormalnych len preto zectolreju aj ostatne viery, to je veľmi tolerantne fakt
@sorciera24 vodu káže a víno pije 🤦♀️
@sorciera24 ja som im nepovedala ze sú nenormalni
No zbohom aleluja, ona nam tu cele stranky vyklada cosi, cim sa nakoniec ani sama neriadi... Docent Choholousek by mal uvolnit jedno urgentne lozko. Este aj sama sebe napise, ze su dokazy (ak by nahodou zapochybovala o svojej viere) 🙄

@julca777 absolútna pravda neexistuje, v ničom, ani v tej zelenej tráve....za to ale keď vidím netolerantnych, podvadzacskych, uchylnych kresťanov....tak ti určite pôjdu do neba za tieto hodnoty.... keď budete uka,opäť aj tie hodnoty, nie le o nich hovoriť a konať opak,možno by som ti aj uverila,ale takto nemám dôvod....keďže tu predvadzas pokrytectvo a netoleranciu, takže áno toto je pre mňa dôkaz viac než bohapuste reči