Ako postupovať, ak nechcem, aby sa stredoškolák zúčastnil akcie?
A keď nechcem, aby sa moje dieťa (stredoškolák) zúčastnilo takejto akcie, napíšem ospravedlnenku a do dôvodu uvediem nesúhlasím s podujatím?
Bude to stačiť?
Dakujem

@bessie12 a zas označila len niekoho za normálneho..
Aké nie,ona nie,toleruje..isto.to nezachráni, do neba nepôjde, to vieme na betón zas my, Boh nechce v nebi pokrytcov, či?
Ako ja milujem takéto témy,ja sa vždy tak z chuti zasmejem
@sorciera24 to kam pôjdem vedieť nemôžete a ano, nemôžem takýchto šialencov (v tomto prípade ste to vy) označovať za normálnych, ale to nie je pýcha, lebo ani ja nie som dokonalá
@bessie12 v momente ako mu oblečieš kostým na neho bude mať nárok diabol. Dúfam, že si si toho vedomá😀
@julca777 co ty vieš,čo my vieme, ja viem ,že nepôjdeš pre toto správanie a hotovo...tvoj problém,že neveríš, ja to viem;)))
@sorciera24 ona je uz strateny pripad. Tej nepomoze uz nic. Ani svatena voda. Po smrti z nej moze byt zbludila dusa a strasit tu az pokial ju odtialto niekto "nevykopne" pomocou knaza alebo bielej magie.
@dominikamacakova nie, na neho nie, lebo to je pes a ten nemá dušu
@dominikamacakova a mas odpoved 😂
@julca777 za to ty nemas rozum. Neviem co je horsie. "Nemat dusu" alebo rozum ?
@bessie12 správna krestanks,čo uráža iných....do neba s týmito hodnotami,určite, nič ju nezachráni....
@julca777 ??? A ako oslavuje diabla dieťa co sa na halloween prezlecie za tekvicu???
Videla si foto z pravej haloweenskej party? Koľko tých diablov by si tam napocitala?
Chápeš vôbec pointu?
Ako oslavujú diabla deti co chodia od domu k domu urobia bu-bu-bu a dostanú sladkosti?
@sorciera24 no nie.. Toto vedieť nemôžeš.. Ja viem, že neveriaci končia v pekle pokiaľ sa neobrátia, ale nemôžeš o nikom povedať kde bude ani ja ti nehovorím, že budeš v pekle, lebo sa môžeš aj tesne pred smrťou obrátiť, takže radšej bud ticho
@bessie12 dobre takže tvoj pes je safe keď nemá dušu, môžeš kľudne objednávať 😂
@julca777 to je vrchol, čo si dovolujess, ja môžem hovoriť co chcem,tak ako aj ty...ja tiez nevravím,že budeš v pekle,len ze s týmto nemorálnym správaním do neba sa nechodí...hotovo,tvoj problém,že mi neveríš...
@dominikamacakova ale diabol sa môže dostať aj do bábiky aj hociktorej neživej veci takže aj do psa a a to je predmet cez ktorý diabol môže útočit na teba, takže nebola by som si taka istá, lebo to nie je dobre
@sorciera24 vsak toto su ti "pravi a mierumilovni" krestania, ktori siria "lasku" vsade okolo seba. A pravdupovediac len prska siru a nenavist. Klebety, ohovarania, robenie zle svojim bliznym, rodine a okoliu ... Narobia viac skody ako uzitku. Ale vsak co. Pojde v nedelu do kostolika tam bude spinat ruky, vyspoveda sa nejakemu fararovi a urobi zo seba svaticu. Ale len do doby kym nevyjde z toho kostola ...
@dominikamacakova ale mi odlahlo ... 😂😂😂 neviem co za matros berie, ale musi to byt kvalitka 😂

@julca777 myslieť si o sebe že som lepší ako iné je pýcha