Ako postupovať, ak nechcem, aby sa stredoškolák zúčastnil akcie?
A keď nechcem, aby sa moje dieťa (stredoškolák) zúčastnilo takejto akcie, napíšem ospravedlnenku a do dôvodu uvediem nesúhlasím s podujatím?
Bude to stačiť?
Dakujem

@bloger tak nvm ako ty ale ja som sa za život stretla možno s dvoma ľuďmi kt boli fanaticki veriaci ale s ateistom som sa takým nestretla. Ja nepotrebujem o SVOJEJ pravde presviedčať iných.
@bessie12 nvm ci som ti písala ale to ako keď sestra povedala že malá nepôjde na PSP lebo nechce to boli pohľady a prečo? 😆 no lebo ONA nechce 😀 a ako sama povedala ... čo tam má ísť kvôli šatám a darčekom? 🫣😀
@bloger prosím ťa len tu nezačni o potratoch 🫣 každá žena by sa mala starať o svoju maternicu a muži by mali nechať ženu sa rozhodnúť
@bloger ale mna knaz nepochova, tak na co mam platit cely zivit niekoho, koho sluzby nikdy nevyuzijem? Je najvyssi cas na odluku cirkvi od statu. Cirkev ma majetku dost, ma dost veriacich, ktori mozu platit za jej sluzby a udrziavat celu instituciu v chode. Preco ich mam platit ja ked som ich nkdy nevyuzila a ani nikdy neplanujem vyuzivat?
@janulik2008 a mala pravdu. Vnucovať človeku niečo co nechce. Aky to ma vôbec význam? Lebo ONI to chcu ? 🤦♀️
@bloger cirkev nech sa vyjadruje k svojim zalezitostiam, k zalezitostiam svojich oveciek. Do vsetkych ostatnych ju nic nie je. Cirkev nech si uplatnuje svoje pravidla a normy, kanonicke pravo a ja neviem co vo svojom kruhu a v okruhu svojich prislusnikov. Do ostatnych ludi nech sa nestara.
A len tak mimochodom o zenskych materniciach sa vyjadruj az vtedy, ked ti nejaka narastie. Pripadne este vtedy sa mozes vyjadrit, ak nejake dieta splodis. Zatial nemas ani jedno ani druhe, ale mudrujes ako holic v sobotu. Knihu si mozes ist precitat v kruhu seberovnych, nebudem ti branit, ale inac ma nezaujima, pretoze ja som este stale z to aby sa uplatnovali zakony tohto statu, a pokial tie platia tak UPT do 12. tyzdna nie je nezakonne a tie, ktore ho podstupili sa pre neho rozhodli dobrovolne. Kto ho podstupit nechce, nikto ho nutit nebude.
@bloger Ateisti sú spokojní s tým, ako sú potraty regulované teraz, že ty vidíš človeka už v zygote je tvoje presvedčenie, tak nám ho nevnucuj. Že ty chceš mať v nedeľu pokoj od nakupovania, je tvoja vec, nás to nezaujíma. Že ty si neželáš na škole jógu ani sexuálnu výchovu je tiež tvoje náboženské presvedčenie a nás do toho neťahaj. Že dve ženy môžu mať všetky občianske práva aké majú zosobážení muž a žena a že môžu vychovávať svoje deti, je tiež vec do ktorej ťa nič... a takto sa dá pokračovať.
Chlapi nech sa radšej nestarajú do maternic žien, pretože veľa krát sú to práve oni, kvôli ktorým ta žena sa rozhodne ísť na potrat. Napr. Keď zdupka preč, pretože nechce mať s tým nič spoločné, aj keď to dieťa je ich. A žena bohužiaľ častokrát nie je schopná sa o to dieťa postarať. Možno z finančného alebo bytového hľadiska. Vytrepat si vajcia to áno, ale niesť prípadné následky, tak to už nie 👎👎

@1ryba bodaj by ti to vydržalo aj po novom roku