icon

Ako postupovať, ak nechcem, aby sa stredoškolák zúčastnil akcie?

26. okt 2024

A keď nechcem, aby sa moje dieťa (stredoškolák) zúčastnilo takejto akcie, napíšem ospravedlnenku a do dôvodu uvediem nesúhlasím s podujatím?
Bude to stačiť?
Dakujem

Ako postupovať, ak nechcem, aby sa stredoškolák zúčastnil akcie?
bloger
14. nov 2024

@1ryba bodaj by ti to vydržalo aj po novom roku

1ryba
Odpoveď bola odstránená
annm81
14. nov 2024

@bloger
1. Politika je riadenie vecí verejných. Politika máš v balíku so svojou slobodou voliť a byť volený.
2. Cirkevní predstavitelia za politiku platení nie sú, neboli na politický post volení, ale do politiky sa miešajú, čo je vrchol drzosti, pretože sme sekulárny štat.

bloger
14. nov 2024

@annm81 A to znamená, že máme zabíjať deti. To je ten sekulárny štát. Rozumiem vdaka za objasnenie.

1ryba
Odpoveď bola odstránená
bloger
14. nov 2024

@1ryba to teda hej

1ryba
Odpoveď bola odstránená
bloger
14. nov 2024

@1ryba Ja som myslel skôr toto. Veľmi príjemné čítanie.

annm81
14. nov 2024

@bloger PROSÍM? Pred šiestou a ty si si už takto dal do seba?

janulik2008
14. nov 2024

@bloger tak nvm ako ty ale ja som sa za život stretla možno s dvoma ľuďmi kt boli fanaticki veriaci ale s ateistom som sa takým nestretla. Ja nepotrebujem o SVOJEJ pravde presviedčať iných.
@bessie12 nvm ci som ti písala ale to ako keď sestra povedala že malá nepôjde na PSP lebo nechce to boli pohľady a prečo? 😆 no lebo ONA nechce 😀 a ako sama povedala ... čo tam má ísť kvôli šatám a darčekom? 🫣😀

janulik2008
14. nov 2024

@bloger prosím ťa len tu nezačni o potratoch 🫣 každá žena by sa mala starať o svoju maternicu a muži by mali nechať ženu sa rozhodnúť

1ryba
Odpoveď bola odstránená
bloger
14. nov 2024

@1ryba Cirkev do toho niečo je. A bude sa k tomu vyjadrovať.

1ryba
Odpoveď bola odstránená
viestta
14. nov 2024

@bloger ale mna knaz nepochova, tak na co mam platit cely zivit niekoho, koho sluzby nikdy nevyuzijem? Je najvyssi cas na odluku cirkvi od statu. Cirkev ma majetku dost, ma dost veriacich, ktori mozu platit za jej sluzby a udrziavat celu instituciu v chode. Preco ich mam platit ja ked som ich nkdy nevyuzila a ani nikdy neplanujem vyuzivat?

bloger
14. nov 2024

@viestta Dobre a na knihu čo hovoríš? To je tiež podvrh asi.

bessie12
14. nov 2024

@janulik2008 a mala pravdu. Vnucovať človeku niečo co nechce. Aky to ma vôbec význam? Lebo ONI to chcu ? 🤦‍♀️

tetapetra
14. nov 2024

@bloger chlapi sa nemajú čo starať do maternic. Každá žena, nech rozhoduje o svojom tele sama.

natalka13
14. nov 2024

@bloger ty musis mat kvalitny matros.
Co tu tocis politiku a potraty? Co tym chces povedat?

bloger
14. nov 2024

@natalka13 myslíš tú knihu?

viestta
14. nov 2024

@bloger cirkev nech sa vyjadruje k svojim zalezitostiam, k zalezitostiam svojich oveciek. Do vsetkych ostatnych ju nic nie je. Cirkev nech si uplatnuje svoje pravidla a normy, kanonicke pravo a ja neviem co vo svojom kruhu a v okruhu svojich prislusnikov. Do ostatnych ludi nech sa nestara.
A len tak mimochodom o zenskych materniciach sa vyjadruj az vtedy, ked ti nejaka narastie. Pripadne este vtedy sa mozes vyjadrit, ak nejake dieta splodis. Zatial nemas ani jedno ani druhe, ale mudrujes ako holic v sobotu. Knihu si mozes ist precitat v kruhu seberovnych, nebudem ti branit, ale inac ma nezaujima, pretoze ja som este stale z to aby sa uplatnovali zakony tohto statu, a pokial tie platia tak UPT do 12. tyzdna nie je nezakonne a tie, ktore ho podstupili sa pre neho rozhodli dobrovolne. Kto ho podstupit nechce, nikto ho nutit nebude.

viestta
14. nov 2024

@bloger jo a ked uz tu robis tribuna bohabojnych, vysvetli mi co robi postava zastupca pekla, splnomocnenenc diabla po boku sv. Mikulasa. Ci vtedy to uz nie je oslava Satana?

bloger
14. nov 2024

@viestta Ak ti to nedochádza je to rozdiel medzi dobrom a zlom.

annm81
14. nov 2024

@bloger Ateisti sú spokojní s tým, ako sú potraty regulované teraz, že ty vidíš človeka už v zygote je tvoje presvedčenie, tak nám ho nevnucuj. Že ty chceš mať v nedeľu pokoj od nakupovania, je tvoja vec, nás to nezaujíma. Že ty si neželáš na škole jógu ani sexuálnu výchovu je tiež tvoje náboženské presvedčenie a nás do toho neťahaj. Že dve ženy môžu mať všetky občianske práva aké majú zosobážení muž a žena a že môžu vychovávať svoje deti, je tiež vec do ktorej ťa nič... a takto sa dá pokračovať.

natalka13
14. nov 2024

@bloger nie knihu tvoju odpoved pre

@annm81

bloger
14. nov 2024

@annm81 A čo majú s tým kresťania? Kedy ty chceš voľno. Od toho sú zákony hádam.

bessie12
14. nov 2024

Chlapi nech sa radšej nestarajú do maternic žien, pretože veľa krát sú to práve oni, kvôli ktorým ta žena sa rozhodne ísť na potrat. Napr. Keď zdupka preč, pretože nechce mať s tým nič spoločné, aj keď to dieťa je ich. A žena bohužiaľ častokrát nie je schopná sa o to dieťa postarať. Možno z finančného alebo bytového hľadiska. Vytrepat si vajcia to áno, ale niesť prípadné následky, tak to už nie 👎👎

annm81
14. nov 2024

@bloger Presne o tom hovorím! Od toho sú zákony a kresťania sa pletú do ich prijimania.

bloger
14. nov 2024

@bessie12 Teda kresťania môžu za to, že ti zamestnávateľ nedá voľno? A potom, že ja niečo beriem. Skôr ty ked pletieš hrušky s jablkami. Viestička ťa nepoučila škoda.

bessie12
14. nov 2024

@bloger ty o čom trepeš??