icon

Ako postupovať, ak nechcem, aby sa stredoškolák zúčastnil akcie?

26. okt 2024

A keď nechcem, aby sa moje dieťa (stredoškolák) zúčastnilo takejto akcie, napíšem ospravedlnenku a do dôvodu uvediem nesúhlasím s podujatím?
Bude to stačiť?
Dakujem

Ako postupovať, ak nechcem, aby sa stredoškolák zúčastnil akcie?
bloger
14. nov 2024

@bessie12 o knihe ktorú si môžeš kúpiť a zamyslieť sa. Ale ty nemáš čím.

bessie12
14. nov 2024

@bloger za to ty máš na miesto hlavy kokosový orech ..

bloger
14. nov 2024

@bessie12 kopeš ako zdochýňajúci kôň. Jednoducho sa bojíš pravdy

bessie12
14. nov 2024

@bloger akej pravdy zase ??? Tej vašej "jedinej a správnej " ???

natalka13
14. nov 2024

@bloger v tej knihe pisu o dnoch volna?
Nejako si sa zamotal🙃

bloger
14. nov 2024

@bessie12 tej ktorá je v knihe

bessie12
14. nov 2024

@natalka13 ocividne sám nevie čo píše

bessie12
14. nov 2024

@bloger ty ako chlap nemáš právo zasahovať do maternic. Ale niečo sa ta opýtam ty "bojovnik proti potratom". Keby som sa ocitla v zlej životnej situácii a bola by som tehotná, tak by si mi pomohol s tým deckom po narodení ? Odpoveď písať nemusíš. Tú už všetci vieme ..

bloger
14. nov 2024

@bessie12 Prečo by som nemal ak by som bol otec?

bessie12
14. nov 2024

@bloger nepochopil si. Teraz nejde o to ci by si bol otec alebo nie. Precitaj si to este raz a porozmyslaj nad tym. Nestaci len "bojovat proti potratom", ale o tie deti po narodeni musi byt postarane. Ale realita je taka, ze ked sa narodia, tak po nich ani pes nestekne. Hlavne, ze tej dotycnej zene bolo "zabranene" ist na potrat, ale to, ze uz sa o to dieta nema ako postarat uz nikoho nezaujima.

1ryba
Odpoveď bola odstránená
bloger
14. nov 2024

@bessie12 Zaujíma práve sú organizácie ktoré tým ženám pomáhajú. Najskôr si o tom skús niečo zistiť. Presne aj toto v tej knihe je. A ty sa staráš o deti tých nešťastných žien? Tak netrep ani ty. Sú aj iné možnosti.

bloger
14. nov 2024

@1ryba koľkým si pomohla ty?

1ryba
Odpoveď bola odstránená
annm81
14. nov 2024

@bloger Vieš aké sú štatistiky, koľko otcov opustí dieťa a koľko matiek? A vieš, kto podstatne častejšie nezvláda starostlivosť o choré dieťa a necháva druhého rodiča živoriť ekonomicky aj psychicky? Sú také, že je nielen neférové, ale doslova absolútne nemorálne, aby o možnostiach potratov rozhodovali muži.

bloger
14. nov 2024

@1ryba Hlavne vysvetlia tej žene čo a ako. Práve aby sa predišlo potratu. Poskytnú jej psychickú podporu a pomoc.

bessie12
14. nov 2024

@bloger lenze na rozdiel od teba sa nikoho nesnazim presvedcit, aby tam nesiel. Je to ich telo a ich rozhodnutie. Mna je do toho velke nic.
A mimochodom. Ta ich kvazi pomoc je len docasna. Potom zenska rad si ..

bloger
14. nov 2024

@bessie12 Rešpektujú slobodné rozhodnutie ženy. Vôbec tomu nerozumieš.

1ryba
Odpoveď bola odstránená
bloger
14. nov 2024

@annm81 Ja o nikom nerozhodujem. Vždy sa rozhodnú aj tak samé.

annm81
14. nov 2024

@bloger Ty by si im to právo rozhodnúť sa najradšej odobral!

bessie12
14. nov 2024

@bloger vidim, ze ty tiez nie. Tam sa radsej staraj o svoje telo a o svoj zivot.

bloger
14. nov 2024

@1ryba Tak a mne sa snažíš nanútiť, že sa mám starať o tie ženy a cudzie dieťa vychovávať. Tak už nevytrubuj radšej nič

bloger
14. nov 2024

@annm81 to som kde povedal?

annm81
14. nov 2024

@bloger Ok. Takže si za to, aby všetko fungovalo tak ako funguje doteraz a nemáš s tým žiadny problém - potom vôbec nerozumiem tvojej motivácii spomenúť potraty vo vlákne o odluke cirkvi a štátu.

tetapetra
14. nov 2024

@bloger kde ty chodíš na tie hlúposti ,"Hlavne vysvetlia tej žene čo a ako. Práve aby sa predišlo potratu. Poskytnú jej psychickú podporu a pomoc" ak je žena rozhodnutá ísť na potrat,tak naň pôjde. Taká žena nepotrebuje,aby ju niekto poucal a dával zbytočne rady do života.

bloger
14. nov 2024

@tetapetra Dobre ale koľké zachránili. Našli pomoc a rozhodli sa inak.

1ryba
Odpoveď bola odstránená
bloger
14. nov 2024

@tetapetra a vyhli sa psychickým ťažkostiam na dlhé roky

bloger
14. nov 2024

@1ryba ja podporujem aj sviečkou za nenarodené deti a som na to hrdý