icon

Ako postupovať, ak nechcem, aby sa stredoškolák zúčastnil akcie?

26. okt 2024

A keď nechcem, aby sa moje dieťa (stredoškolák) zúčastnilo takejto akcie, napíšem ospravedlnenku a do dôvodu uvediem nesúhlasím s podujatím?
Bude to stačiť?
Dakujem

Ako postupovať, ak nechcem, aby sa stredoškolák zúčastnil akcie?
bloger
15. nov 2024

@annm81 A ten vznikne kedy? Jedine až vtedy ak mu dáme na to príležitosť.

tetapetra
15. nov 2024

@bloger lenže to je niečo úplne iné. To je niečo, kedy nás učia,že musíte držať spolu lebo.... V reálnom živote to už v dospelosti takto nefunguje. "Rodinné" vzťahy sa nechcem napísať rozpadajú,ale skrz života, práce, problémov, ako keby chladnú. Súrodenca tu máš už navždy,ale toto nie je vzťah, ako vzťah s inou osobou. A nemyslím si,že si šťastný keďže si viac menej na ženskom fóre, alebo partnersko,rodičovskom. Asi ti chyba spoločnosť, keďže ju hľadáš tu.

bloger
15. nov 2024

@tetapetra A kde ju mám hľadať? Jasné, že mi chýba spoločnosť. Hlavne mi chýba niekto kto by chápal moje city a to, že rovnako dokážem milovať ako ktokoľvek iný. Ja som vdačný, že moja mama sa rozhodla ma prijať. Naprie ťažkým okolnostiam ktoré mala. Počas pôrodu takmer zomrela. Ak toto nie je láska tak potom čo?

tetapetra
15. nov 2024

@bloger no a teraz si zase zadrel. Ak žena dieťa chce, spraví možné, nemožné,aby to dieťa mala. Ak ho nechce,tak spraví to,čo je pre ňu v danej chvíli najlepšie. Ja som tiež mala ťažký pôrod v poslednej chvíli ma brali na operacku,za to mi však môj syn nemusí byť vďačný. Spravila by som to znova. Nepotrebujem, aby žil s myšlienkou,že mi má byť vďačný za život ako ty

bloger
15. nov 2024

@tetapetra To je tvoja vec. Možno raz pochopíš.

tetapetra
15. nov 2024

@bloger 😂😂😂 odpoveď presne podľa tvojho gusta. Ja nemám čo chápať,ja som to zažila na vlastnej koži ( pre teba vo svojej vagíne)

annm81
15. nov 2024

@bloger K čomu je tá otázka "A ten vznikne kedy?". Život? Ten vznikol pred niekoľko miliardami rokov a odvtedy trvá. Či mozog? K tomu sa vzťahuje "keď mu dáme príležitosť."? Dobre som zachytila, že nemáš deti? Predpokladám, že si nemal nikdy sex a ani si nemasturboval, lebo tým svoje spermie oberáš o možnosť vývoja mozgu a tým ľudskej bytosti.

1ryba
Odpoveď bola odstránená
viestta
15. nov 2024

@bloger tu sa mozes spytat ako mozes konkretne pomoct tym "nepotratenym" detom
https://www.modrykonik.sk/blog/felinda/
verim, ze z uprimneho srdca pochopis aj tie matky, ktore su odkazane na pobyt v tomto zariadeni a aj z uprimneho srdca prispejes tym detom, ktore to potrebuju. Pretoze tam su deti zien, ktore volili tu "inu moznost", za ktoru ty robis osvetu.

annm81
15. nov 2024

@bloger No keď ti už ženy vyššie dali nejaké tipy, ako a kde užitočne pomáhať, tak pridám aj ja. V Nemecku kde žijem, mávame v potravinách za pokladňami koše, kam môžeš uložiť zaplatený tovar a to poputuje ľuďom v núdzi - ja takto niekedy zaplatím detské plienky, sunar, malú hračku, detskú kozmetiku. Na Slovensku som tiež tento systém videla.

Druhý konkrétny spôsob, ktorý používam je ten, že finančne a občas aj materiálne podporujem omamy v rómskych osadách, kde sú kopce deti, o ktoré sa rodičia nedostatočne starajú. Pokojne sa teda inšpiruj.

tetapetra
15. nov 2024

@annm81 tu to má Lidl. A tiež mám trvalý príkaz v dobrom anjelovi. A samozrejme, ak vidím bezdomovca kúpim mu jedlo.

bloger
15. nov 2024

@1ryba Dobre vieš ako som to myslel. Nemám problém si niečo zobrať s konštruktívnej debaty. Nie však takej kde dotyčná navrhne niečo čo sa nedá uskutočniť. Skúsim dať príklad aby som ti to priblížil. Zober si onkologicky choré deti domov a staraj sa o ne. Jednoducho úplne nezmyselné niečo. A potom ked argumentujem, že také niečo nie je možné dozviem sa, že som pokrytec. Navyše ak podporím 1 eurom mesačne Dobrého Anjela tak si pokrytecky kupujem čisté svedomie. Tak si vyber s toho.

tetapetra
15. nov 2024

@bloger ten pokrytec s dobrým anjelom som ja? Kvôli tomu,že tie peniaze pomôžu chodím deťom a ich rodine? Si chorý? Vieš koľko času trávia tieto deti v nemocnici? Inak ako finančne týmto deťom pomôcť neviem. Ty zapális akurát nejakú blbu sviečku a dufas,že zen, ktorá pomyslela na potrat pôjde do pekla.Ty nemáš absolútne predstavu o čom tu melieš, lebo na všetko ti tu každá jedna sa protiargument. Snažiš sa vždy pridať niečo nove,ale nejde ti to. Nevieš ako ženy uraziť, ponížiť. Pochop,že ty väčšine z nás nesiahaš ani len po členky. Si veľmi,veľmi smutný, opustený a nepochopeny človek.

bloger
15. nov 2024

@tetapetra DA podporujem aj ja. Nemám proti tomu nič. Hovorím, že som tu bol označený, že som pokrytec preto, že som podporil forum života. Lebo si nezoberiem domov tie ženy a deti rozumieš už konečne? Alebo ti to treba nakresliť.

tetapetra
15. nov 2024

@bloger ty si prekrucal, ty si si s toho vzal čo tebe vyhovovalo. Všetky ti písali, že vôbec to nie je tak,že tie organizácie sa postarajú o matku a dieťa. Je to hlúposť. Nahovoria ženu,aby si dieťa nechala a padla. Tak ako chcela svihnuta Záborska, aby žena porodila postihnuté dieťa. Že ak ho porodí dostane asi 6000€(nepamätám si sumu) akože toto je podľa teba ok?

bloger
15. nov 2024

@tetapetra Daj mi dôkaz, že za Forom života stojí Záborská? Ešte sa dozviem, že ona napísala tú knihu. To je už fakt silná káva. Teda podporiť DA je v poriadku. Podporiť forum života je zlo. Dakujem. Nabudúce sa poradím s tebou komu prispievať.

tetapetra
15. nov 2024

@bloger ? Napísala som nikde,že za tým stojí Záborska? Napísala som ti,že sa na ženu vybodnu. A že take čuda ako Záborska chceli a chcú toto dosiahnuť toto v zákone.

bloger
15. nov 2024

@tetapetra Neviem ako si na to prišla ale dobre. Ešte raz DA podporuje 1 eurom mesačne schvaľuješ mi to?

tetapetra
15. nov 2024

@bloger o čom zase točíš? Očividne nevieš reagovať, tak už to zaklincujes tým jedným eurom 😂🤦🏻‍♀️

bloger
15. nov 2024

@tetapetra povedal som, že dobre ak to tvrdíš ty. Tak s čím máš zas problém?

tetapetra
15. nov 2024

@bloger nie, napísal si,že nevieš ako som na to prišla....dobre

mondolina
15. nov 2024

@bloger
1€ mesačne? 12 € ročne? dobre to chápem 🧐
to sa týmto chváliš?

bloger
15. nov 2024

@mondolina A ty sa čo do toho staráš? Pre nich je to veľká pomoc. Chodí mi do mailu podakovanie od nich. Každé euro sa počíta.

tetapetra
15. nov 2024

@bloger, však si robíš srandu, že ty to 1€, ktoré som schválne ignorovala, považuješ za nenormálnu pomoc. Však toto nemyslíš vážne. Však si robíš z nás srandu, napíš,že áno

mondolina
15. nov 2024

@bloger
🤣🤣 dobre
12€ 🙏 z toho vypiplajú nejedno nechcené dieťa, aj na školu ho pošlú, aj Horalku mu kúpia, ale až za dva mesiace ...

1ryba
Odpoveď bola odstránená
bloger
Odpoveď bola odstránená
mondolina
Odpoveď bola odstránená
1ryba
Odpoveď bola odstránená
bloger
Odpoveď bola odstránená