icon

Ako povedať mame, že sa mi pokazila posteľ?

david13333
24. apr 2022

Som mladý 13-ročný chalan a v izbe mám asi 4-ročnú posteľ. Asi pred 2 dňami som si na nej ležal a zrazu po do mnou strašne pukla. Keď som sa kukol, tak vyskočila pružina alebo čo to je. Skúšal som to tam dať naspäť alebo to tam aspoň dáko strčiť ale nešlo. Prosím Vás o pomoc, ako mám povedať mame že som ju pokazil. Ďakujem (gramatiku neriešte prosím)

janai1
24. apr 2022

@david13333 ak toto myslíš vážne a takú banalitu sa bojíš povedať mame tak máš oveľa väčší problém ako zlomená posteľ

zildo
24. apr 2022

@david13333 povedz to tak, ako si to tu napísal. Hádam ťa mama neuhryzne🤦

ailiba
24. apr 2022

@david13333 podla mna normalne... Proste sa stalo. Urcite sa to da opravit. Nam kazdu chvilku vypadne latka z roštu. Skus to povedat radsej otcovi, bude vedoet co s tym.

danielinaa
24. apr 2022

No ak vyskočila spruzina, nepojde o postel ale lacnú váľandu. Ta z dlhodobého hľadiska není dobra pre krize. A rýchlo sa vylezi. Škoda ze ti rodicia nekúpili normalnu postel s matracom. Normalne jej to povedz, a snáď ti tentoraz kúpia poriadnu postel a nie lacnú váľandau za 70 eur

0silvia0
24. apr 2022

@david13333 to mas mamu nejaku harpiu ked sa jej to bojis povedat?

zina234
24. apr 2022

@david13333 prečo je ti pre teba taká veľká vec, že o tom musíš zakladať diskusiu? Obávaš sa tak veľmi reakcie?

dagmarovita
24. apr 2022

Je mi to lúto, ze máš taký vztah s matkou.

loliki
24. apr 2022

@david13333 Veci sa ničia, lebo sa opotrebúvajú. Matrace by sa mali meniť po 2 rokoch aj kvôli hygiene, aj preto, lebo sa vyležia. Postele, váľandy sa proste ničia, tak ako všetko ostatné. Takže nie je to tvoja vina. Môj syn na posteli skákal, tak sa zlomila doska v rošte. Nahradili sme ju inou. Opýtaj sa jej, či by sa nemohla vymeniť, lebo sa akosi ničí. Nie sú až také drahé. Pozri napr. bazoš.sk alebo obchody s nábytkom.

andreakg
24. apr 2022

@david13333 ja mám tiež 13 ročného syna,a myslím,že keby sa jemu niečo také stalo,tak normálne príde,povie mi to,a určite by som ani nekričala, veď sa to môže stáť každému.Takže sa neboj a normálne to povedz mame

loliki
24. apr 2022

@david13333 Nedá sa tá pružina odseknúť kombinačkami, aby tam nezavadzala?

loliki
24. apr 2022

@david13333 Ak ešte nespí, choď za ňou teraz, že mama poď sa prosím ťa pozrieť, čo sa mi stalo s posteľou. Veď na takej posteli sa nemôžeš vyspať. 😴

luccija
24. apr 2022

@danielinaa a to ako vieš, že má valandu?veď sú aj pruzinove matrace.Dnes perlis vo viacerých príspevkoch ako čítam...
Valandy bývajú z molitanu

janetinka27
25. apr 2022

@david13333 moze sa to stat kazdemu, netreba sa hanbit
aj ked mne to pride podla vyjadrovania vymyslene - som mlady 13-rocny chalan. atd.

lopka1313
25. apr 2022

Inak, ja neviem co sa to teraz vyraba, ale s postelou som kupila uplne obycajny latkovy rost... Prvy vecer, kedze mam postel pod oknom v rohu, som si klakla a nahla sa po nieco na parapete a buch, latka zlomena. Po par tyzdnoch to iste s dalsou latkou. Rost som reklamovala, kupila si za to nieco ine a kupila miesto neho dve osb dosky (vtedy este mali normalnu cenu)

danielinaa
25. apr 2022

@luccija mam za sebou "operaciu" jednej takej lacnej valandy. 20 cm vysokych spruzin, pripevnenych k osb platu sponkami, ktorymi su zviazane aj zosiy a tenucka vrstva molitanu. Takze tak. Su tam aj spruziny, aj molitan.

maruski99
25. apr 2022

tak toto som asi ani ja nepochopila, a beriem to tak ze ty to beries ako zart a chces sa len pobavit na niekoho ucet. takze tak.

stanulienkat
25. apr 2022

Mne sa páči ako si tu deti robia srandu z dospelých a dospelí sa predháňajú v odpovediach na úplnú blbosť, ktorú by nevymyslelo ani 5 ročné dieťa.🤣🤣😁😁 Proste Modrý koník má meno..😂

oliolijanka
25. apr 2022

Mlady muz, netreba sa bat mamy, treba opravit tu postel. Zvladnes to. Ak nie, odfot, dievcata ti urcite poradia, co s tym.