icon

Ako prekonať strach z ústnych maturít?

24. máj 2025

Ahojte, budúci týždeň ma čakajú maturity. Ako prekonať stres? Ako sa nebáť a ísť tam so sebavedomím, bez paniky či stresu? Podeľte sa so mnou prosím o vaše rady.🙂

ivka225
24. máj 2025

Je dobré byť poriadne pripravená.

ivett1
24. máj 2025

Na prekonanie stresu je dobré dychové cvičenie...technika 4-7-8 na okamžité zníženie stresu ...nádych nosom na 4 sekundy, potom zadrž dych na 7 sekúnd a pomaly vydychuj, ale ústami na 8 sekúnd...mám to overené a robím to, keď idem prezentovať...a veľa šťastia na maturitách 🍀

autor
24. máj 2025
@ivett1

Na prekonanie stresu je dobré dychové cvičenie...technika 4-7-8 na okamžité zníženie stresu ...nádych nosom na 4 sekundy, potom zadrž dych na 7 sekúnd a pomaly vydychuj, ale ústami na 8 sekúnd...mám to overené a robím to, keď idem prezentovať...a veľa šťastia na maturitách 🍀

@ivett1 Ďakujem krásne🙂🍀

lylyjana
25. máj 2025

Mysli na to, ze je uplne jedno ci dostanes 1 alebo 4, hlavne je prejst. NIKTO sa nebude zaujimat, ze ako si zmaturovala. A to hovorim, ako jednickarka, s dvoma cervenymi diplomami z VS. Kebyze mozem vratit cas, neriesim tolko znamky, ale skor sa sustredim na prax a skusenosti. Na to, sa bude zamestnavatel pytat.

autor
25. máj 2025
@lylyjana

Mysli na to, ze je uplne jedno ci dostanes 1 alebo 4, hlavne je prejst. NIKTO sa nebude zaujimat, ze ako si zmaturovala. A to hovorim, ako jednickarka, s dvoma cervenymi diplomami z VS. Kebyze mozem vratit cas, neriesim tolko znamky, ale skor sa sustredim na prax a skusenosti. Na to, sa bude zamestnavatel pytat.

@lylyjana Ďakujem, pomohlo🙂

55marta1996
25. máj 2025

Učiteľky ti pomôžu, nebudú si kaziť priemer školy,jedine že by si nevedela ani prt tak by ťa dali na opravu

kaktusik007
26. máj 2025

ber skusajucich ako seberovnych dospelych - proste nemaj stres, nebrer ich ako nadriadenych. Potom viac budes sama sebou. A mne pomahalo vysvetlovat maturitne temy mojej andulke - ta si vypocula vsetko 🙂

kacenocka2
3. jún 2025

Výsledky ústnych maturit vám oznámili hneď v ten deň?

autor
3. jún 2025
@kacenocka2

Výsledky ústnych maturit vám oznámili hneď v ten deň?

@kacenocka2 áno no nie všade to je tak