Ako prekonať strach z ústnych maturít?
Ahojte, budúci týždeň ma čakajú maturity. Ako prekonať stres? Ako sa nebáť a ísť tam so sebavedomím, bez paniky či stresu? Podeľte sa so mnou prosím o vaše rady.🙂
Na prekonanie stresu je dobré dychové cvičenie...technika 4-7-8 na okamžité zníženie stresu ...nádych nosom na 4 sekundy, potom zadrž dych na 7 sekúnd a pomaly vydychuj, ale ústami na 8 sekúnd...mám to overené a robím to, keď idem prezentovať...a veľa šťastia na maturitách 🍀
Na prekonanie stresu je dobré dychové cvičenie...technika 4-7-8 na okamžité zníženie stresu ...nádych nosom na 4 sekundy, potom zadrž dych na 7 sekúnd a pomaly vydychuj, ale ústami na 8 sekúnd...mám to overené a robím to, keď idem prezentovať...a veľa šťastia na maturitách 🍀
@ivett1 Ďakujem krásne🙂🍀
Mysli na to, ze je uplne jedno ci dostanes 1 alebo 4, hlavne je prejst. NIKTO sa nebude zaujimat, ze ako si zmaturovala. A to hovorim, ako jednickarka, s dvoma cervenymi diplomami z VS. Kebyze mozem vratit cas, neriesim tolko znamky, ale skor sa sustredim na prax a skusenosti. Na to, sa bude zamestnavatel pytat.
Mysli na to, ze je uplne jedno ci dostanes 1 alebo 4, hlavne je prejst. NIKTO sa nebude zaujimat, ze ako si zmaturovala. A to hovorim, ako jednickarka, s dvoma cervenymi diplomami z VS. Kebyze mozem vratit cas, neriesim tolko znamky, ale skor sa sustredim na prax a skusenosti. Na to, sa bude zamestnavatel pytat.
@lylyjana Ďakujem, pomohlo🙂
Učiteľky ti pomôžu, nebudú si kaziť priemer školy,jedine že by si nevedela ani prt tak by ťa dali na opravu
ber skusajucich ako seberovnych dospelych - proste nemaj stres, nebrer ich ako nadriadenych. Potom viac budes sama sebou. A mne pomahalo vysvetlovat maturitne temy mojej andulke - ta si vypocula vsetko 🙂
Výsledky ústnych maturit vám oznámili hneď v ten deň?
Výsledky ústnych maturit vám oznámili hneď v ten deň?
@kacenocka2 áno no nie všade to je tak

Je dobré byť poriadne pripravená.