icon

Ako riešiť situáciu s nevhodnými správami pre dcéru?

16. sep 2024

Ahojte, jeden čašník z reštaurácie, kde dcéra občas chodí s kamoškami na pizzu si zistil od čašníčky, ktorej doučuje syna jej meno a vyhľadal ju na instgrame. Najskôr jej začal písať nevinne že aké predmety doučuje
Ona naivná myslela, že má dieťa, ktoré potrebuje doučovanie. A vysvitlo, že starý mládenec a začal ju baliť. Písal jej dvojzmyselne, že potrebuje doručiť cudzí jazyk. Máme s dcérou pekný vzťah plný dôvery, tak mi to ukázala. Medzitým jej písal na akú školu chodí a kedy končí aj napriek tomu, že mu napísala, že má 14 a je deviatacka. Kázala som jej ho zablokovať a nechodit už do tej reštaurácie. Poznám ho. Často sme do tej reštaurácie chodili celá rodina, vždy bol milý, taký nenápadný, nikdy by som to na neho nepovedala. Premýšľam co urobiť. Hnevám sa na neho a najradšej by som hneď zajtra za ním išla s mužom sa dôrazne porozprávať. Mám o ňu strach, že ju bude čakať pred školou, keďže zistoval kam chodí. Je to malé mesto, rýchlo to zistí. Čo mi poradíte? Ďakujem.

autor
16. sep 2024

@euka210 už ho zablokovala

tundra
16. sep 2024

@autorka toto som nasiel na ochranu deti
https://ochranma.sk/o-nas/

autor
16. sep 2024

@robertoo1 zrejme áno

autor
16. sep 2024

@tundra ďakujem, preštudujem to

betulinka1
16. sep 2024

Ja by som isla rovno smer policia. Dcera nebude prva ani posledna, ktoru obťažoval. Nech ho pekne preveria uchylaka

autor
16. sep 2024

@betulinka1 neznášam pedofilov, myslel, že mladá sa nezdoveri rodičom ale sa preratal

ibrunova
17. sep 2024

Polícia s tým nič zatiaľ, to nie je ani na priestupok.

kulumulu123
17. sep 2024

Osobne si nemyslím ze s tým polícia čokoľvek urobí maximálne spišu tvoju výpoveď napriek tomu by som tam išla a nahlásila to... Ale poslala by som tam muža nech mu to jasne vysvetli... Neváhala vy som kontaktovať zamestnávateľa ci média.. Ak ide o moje deti nemám hranice a takýchto ako dotycni by som nešetrila ani trocha...

dharmasanata
17. sep 2024

Podľa mňa by nebolo zle aby ho preverili, a upozornili policajti, dcéra mu jasne napísala že má 14... Nemá jej čo písať.. a tiež si myslím, že nebude prvá a ani posledná ktorej píše na nete.

janagem
17. sep 2024

@beronsche prestane s ňou. Začne s inou 14kou. Toto určite iba polícia

seliad
17. sep 2024

Urcite nahlasit na policii. Nebude jedina ktoru si takto vytipoval. Pomozete dievcatam ktore namali tu odvahu zdoverit sa rodicom.

mamamasama
17. sep 2024

"Veď to je predsa normálne, ak vyzerá ako žena"Nedávno tu bola taká debata o 12 ročnej, tak dvaja uchylaci pisali o tom, že take dievcatka su uz samice.Vraj nie sú pedofili, ale hebofili. Kde ste teraz? Alebo potrebujete označiť?

petulda333
17. sep 2024

@mamamasama nesplietaj. Sice som tu danu temu necitala celu,ale pointa tych komentarov (ktore som videla a bolo ich dost ) bola ina. Tam cumeli na vyvinute dievca ktore vyzeralo omnoho starsie,nie na svoj vek 12r,preto niektore pisali,ze uchylaci nie su. Nemali odkial vediet jej vek. A to je rozdiel. Ja mam 13 r neter a ver ci nie,vyzera minimalne na 17r,ked sa pekne oblecie a upravi. Tu tento vie kolko ma rokov dane dievca a aj tak neprestal a v tom je rozdiel

petulda333
17. sep 2024

Ja by som sla na policiu urcite a aj za nim. Hnus

svetlonos
17. sep 2024

Ja zase nechápem, že sa pýtaš na mk co robiť v takomto pripade. Štát sa to mne pri dcere ci synovi ani na políciu nestihnem ist!
Len by vyšiel niekde možno oznam o nezvestnom XY - ktorého by už nikdy nikto nenašiel...
Vas to s muzom ako vobec nedopína??
Muž sa s nim ide porozpravat až teraz?
Jednať ako spomaleni! Už by chodil fialovomodrozlty! Teda - ak by vôbec chodil.... A samozrejme by bolo postarané aby ho už nikto v meste nezamestnal.
Vies ako takých riesia v base? Tam sa im dostane spravodlivosti a to s garanciou "uspechu" Tu ja nemám štipku pochopenia ani zľutovanie!

petulda333
17. sep 2024

@svetlonos tak zas pozri kedy jej to dcera povedala. Kde by ho nasli vecer,aby to hned riesili? Vacsina restauracii ma taky cas uz davno zatvorene.

svetlonos
17. sep 2024

@beronsche
ty si ešte veľmi milá keď by si len vyhrážky použila!

janulka1802
17. sep 2024

@svetlonos hm, nepreháňaj... modrofialový a hneď by si mal na krku trestné oznámenie. To by ozaj pomohlo. Dá sa aj dôrazne a inteligentne, nielen na hulváta. To by si zavaril len sám sebe.

h2
17. sep 2024

@svetlonos Akí spomalení? Včera večer to zistili. Aspoň si prečítaj, čo autorka píše, kým jej tu ešte naložíš, ako nezodpovednej matke.

svetlonos
17. sep 2024

@petulda333 @autorka,
veľmi sa ospravedlňujem, obyčajne čítam diskusiu a tu sa mi hneď tlak zdvihol. Akurát som prečítala, ze to včera večer ti povedala.
Super vzťah, super dcera a ja by som mu aj ako žena prišla hubu rozbiť asi aj priamo do do roboty s mužom.
Ten od Kampuš bol tiež mily, tichý nenápadný ale zregenerovať kreten uchyl psychopat. Nik by to na neho nepovedal.
Zavesiť za gule do prievanu s cedulou co robí. Anarchia - občiansky súd aj trest, vybavené!
Prajem vám všetko dobre, nech je dcera naďalej aja je axten bastard nech si odnesie svoje!
Sorry za tvrdosť ale tu ja nemám žiadny súcit.

svetlonos
17. sep 2024

@janulka1802
vies, keby sa takéto incidenty promptne riesili na hulvata, nespočetné veľa obetí by sa zachránilo. Pre mna sú mnohé veci pochopiteľne, ľudia robia chyby, opisu sa, vykradnu, zničia... Nič na chválu ani na zlacnenie činu.
Ale slak to traf, su to "len" veci.
Tu ide mnoho krát o ublíženie na zdraví a to pripadne nonono od polície takychto psychopatov nezastaví. Len si dajú vacsi pozor.
Takže keby som mala niekde v zázname za takýchto okolností- ublíženie na zdraví- rozumej monokel - tak by som to s kludom vysvetlila.
A urobila by som to aj pre cudzie dieta, keby o tom viem.

svetlonos
17. sep 2024

@h2
ano mrzí ma to. Vzdy témy čítam, pokial niečo takéto napíšem. Teraz nie 🙈

h2
17. sep 2024

@svetlonos Jasné, v pohode.

hyta
17. sep 2024

Super, že i v tomto chúlostivom veku vám dcérka dôveruje a zdôverila sa. Osobne by som za ním poslala manžela, no zároveň to i nahlásila na políciu. Možno sa dotyčný zľakne, no môže to skúšať i na ďalšie deti. Tomu treba predchádzať.

sevrin
17. sep 2024

No ja chcem hlavne vedieť, ako dopadne dnešná návšteva reštaurácie 🤜

simona20201309
17. sep 2024

Nečítam komentáre, ale píšem co by som urobila ja. Poslať muža za ním je síce riešenie, ale len pre vás. Zlakne sa a pedofil pôjde loviť ďalej. Ja by som ta v mene matky dievčatká chcela z celého srdca poprosiť, aby si s touto konverzáciou zašla na políciu aby ho sledovali a pripadne zatkli. Prípady ktoré sa týkajú detskej pedofilie sa riešia veľmi rýchlo a precízne.
Budeš vedieť žiť s tým pocitom ze zneužíva nejaké iné 14r dievča? Prosím ťa konaj a nezachivaj sa tak akoby sa zachovalo 98% ľudí- nevidím nepočujem 🙏🙏🙏
S istotou ti viem povedať ze je to pedofil ktorý ak nezneuzije tvoju dcéru, zneužije dcéru niekoho iného.
Ešte raz ta prosím!!!🙏🙏🙏
Nenechaj tu krysu na slobode

simona20201309
17. sep 2024

Je to chorý človek, takému hajzlovi nepomôže ani bitka. Aj keby ho muž zbil do krvi, nezastaví ho to. Jedine čo by ho zastavilo je keby mu rozmlatil gule na reseto....

betulinka1
17. sep 2024

mas velmi mudru dceru....bodaj by všetky deti sa nebáli zdoverit rodicom

beronsche
17. sep 2024

@svetlonos nie preto, že by sa mi v takomto prípade nezdalo ok aj násilie, skôr som si vedomá tresno-pravnych dôsledkov...

beronsche
17. sep 2024

Len rozmýšľam, aby to nebolo, že situáciu zlahcujem, že ak písal iba dvojzmyselné správy, nie priamo obscénne a nechutne návrhy, žiadne osobné obťažovanie, čo môže polícia urobiť?
Ako vážne sa zamýšľam, čo na takú situáciu právo.

A nechcem nadhadzovat, že tam neísť, to tiež nie.