icon

Ako riešiť vážne psychické problémy u dospievajúcej dcéry?

27. sep 2025

Dobry den,prosim vas ako mam riesit to,ze dcere 16 rocnej zacali psychicke problemy dost vazne a psychiater dal termin az na marec,ako postupovat? Pocuje hlasy, je dezorientovana.

Strana
z2
alena76
27. sep 2025

Ahoj, neviem odkial ste, ale urcite urgent.- tam kde je detska psychiatria(Ba Kramare napr)- pedopsychiatri/vobec nejeki psychiatri, kt. beru pacientov neexistuju.. Viem o com hovorim, bohuzial. Drzim palce.

autor
27. sep 2025
@derdia

@anonym_autor normalne riadne tlac nech ju hospitalizuju a prehanaj hlavne. Ona teraz potrebuje liecbu aby ju tie hlasy nenutili zabit sa. Lebo to je ten problem. A potom to moze vyskusat. A to by uz bolo strasne...

@derdia uz v nemocnici

bielasovicka
27. sep 2025
@anonym_autor

@derdia uz v nemocnici

@anonym_autor prepáč, chápem dobre ze si s nou uz v nemocnici?

makodob
27. sep 2025

@anonym_autor Ahoj, možno sa ti to bude zdať smiešne, ale toto nevyrieši žiaden psychiater, je to duchovné a tvoja dcéra počuje démonické hlasy. Dokáže jej v tom pomocť len Ježiš a viera v Neho. Aj moja dcéra mala podobný problém, mala panické ataky strachu a za cca 2 týždne to prestalo. Dodnes sa to nevrátilo.. Ale ja som vedela, čo robiť. Lekári však len utlmujú mozog liekmi, dnes sa duchovno podceňuje a nerieši a všetká pozornosť sa smeruje len na telo. Ak by si chcela pomocť, rada vám pomožem.

autor
28. sep 2025
@bielasovicka

@anonym_autor prepáč, chápem dobre ze si s nou uz v nemocnici?

@bielasovicka ano ona je hospitalizovana

bielasovicka
28. sep 2025
@anonym_autor

@bielasovicka ano ona je hospitalizovana

@anonym_autor no tak hádam dostane adekvátnu liečbu, a určite sa z toho dostane. Držím palce 🫶

basska_b
28. sep 2025
@alickapusinka

@bielasovicka aj u nás v rodine tiež to tak bolo a tiež lekárka povedala príbuznej že jej syn je pubertiak že vymyšľa somariny nech počka na termín tiež viac ako pol roka. A ked ho našla s podrezaními žilami tak vtedy už bolo neskoro.Je tažko chorý schizofrenik ťažky stupeň a lekárka ho nazvala že je pubertak a splieta blbostia vymyšľa si.

@alickapusinka paneboze

sticker
autor
28. sep 2025
@bielasovicka

@anonym_autor no tak hádam dostane adekvátnu liečbu, a určite sa z toho dostane. Držím palce 🫶

@bielasovicka zajtra ide uz do Ba na detsku psych.kloniku.

kiki68
28. sep 2025
@makodob

@anonym_autor Ahoj, možno sa ti to bude zdať smiešne, ale toto nevyrieši žiaden psychiater, je to duchovné a tvoja dcéra počuje démonické hlasy. Dokáže jej v tom pomocť len Ježiš a viera v Neho. Aj moja dcéra mala podobný problém, mala panické ataky strachu a za cca 2 týždne to prestalo. Dodnes sa to nevrátilo.. Ale ja som vedela, čo robiť. Lekári však len utlmujú mozog liekmi, dnes sa duchovno podceňuje a nerieši a všetká pozornosť sa smeruje len na telo. Ak by si chcela pomocť, rada vám pomožem.

@makodob Prosim Ta prestan tu hovorit blbosti. Vies ze existuje naor schizofrenia? Zahadne, ze to posadnutie zmizne po nasadeni spravnych liekov, ze … ale toto sa pani nepytala. Nastastie uz su v rukach odbornikov

makodob
28. sep 2025
@kiki68

@makodob Prosim Ta prestan tu hovorit blbosti. Vies ze existuje naor schizofrenia? Zahadne, ze to posadnutie zmizne po nasadeni spravnych liekov, ze … ale toto sa pani nepytala. Nastastie uz su v rukach odbornikov

@kiki68 áno ,,odznie” pod vplyvom liekov, teda bude ich brať celoživotne, lebo to liečenie vlastne nie je vyliečenie, len utlmenie mozgu a dočasná strata príznakov. Ale choroba nezmizne a ak lieky prestanú účinkovať, vymenia sa za druhé a dookola. Ale po rokoch si to vačšina uvedomí, že nedochádza absolutne k žiadnemu progresu v chorobe, dokonca sa to može zhoršiť. Žial, je to tak vo vačšine psychiatrických prípadov, lebo je to duchovného charakteru.

lucia147852
28. sep 2025
@makodob

@makodob vieš čo je to psychická choroba? Lebo očividne nie 🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️

makodob
28. sep 2025
@lucia147852

@makodob vieš čo je to psychická choroba? Lebo očividne nie 🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️

@lucia147852 aspoň, že ty vieš 😃 mám s tým skúsenosti a Boh vždy zasiahol, ak sa to riešilo s Ním. A teda máme v rodine aj ľudí na liekoch a zhoršuje sa to. Ale niektorí ľudia ako ty nechcú veriť, každý je zodpovedný za svoje rozhodnutia. Ale ísť za Bohom, tam nie je čo stratiť. Iba to, že v Neho uveria a možu byť uzdravení ❤️

anonym_da613b
28. sep 2025

@anonym_autor pohotovost. Tak či tak skončí hospitalizovaná na psychiatrii

lucia147852
28. sep 2025
@makodob

@lucia147852 aspoň, že ty vieš 😃 mám s tým skúsenosti a Boh vždy zasiahol, ak sa to riešilo s Ním. A teda máme v rodine aj ľudí na liekoch a zhoršuje sa to. Ale niektorí ľudia ako ty nechcú veriť, každý je zodpovedný za svoje rozhodnutia. Ale ísť za Bohom, tam nie je čo stratiť. Iba to, že v Neho uveria a možu byť uzdravení ❤️

@makodob áno mám bohaté. V rodine aj v okoli. A áno, aj odporúčanie na odmietanie liekov pri schizofrénii, lebo sa treba len pomodliť s choroba utečie a v oboch prípadoch to skončilo veľmi zle. Chvalabohu nie tragicky, ale zle. Jednu brala sanitka na psychiatriu rovno z kostola. Pomôž si človeče aj Pán Boh ti pomôže. Boh mám dal lekára, ktorého máme mať v úcte. Dúfam že nechodíš ani k zubárovi a keď budeš potrebovať operáciu nepôjdeš ani na tu.

makodob
29. sep 2025
@lucia147852

@makodob áno mám bohaté. V rodine aj v okoli. A áno, aj odporúčanie na odmietanie liekov pri schizofrénii, lebo sa treba len pomodliť s choroba utečie a v oboch prípadoch to skončilo veľmi zle. Chvalabohu nie tragicky, ale zle. Jednu brala sanitka na psychiatriu rovno z kostola. Pomôž si človeče aj Pán Boh ti pomôže. Boh mám dal lekára, ktorého máme mať v úcte. Dúfam že nechodíš ani k zubárovi a keď budeš potrebovať operáciu nepôjdeš ani na tu.

@lucia147852 ja však nehovorím o kňazoch a o náboženstve. Tam sa nedeje nič. Ja hovorím o skutočnom nasledovaní Ježiša a Ježiš uzdravuje tak dnes ako keď tu chodil po zemi ako človek. Ani netvrdím, že z toho lekárov treba vynechať, ale tvrdím, že lieky nie sú absolútne žiadne riešenie, len z tých ľudí sú utlmené bábiky s oneskorenými reakciami, v tom lepšom prípade. Kiež by lekár a medicína vedeli týmto ľuďom pomocť.

reela
29. sep 2025

@makodob tebe treba lieky nastavit

lucia147852
29. sep 2025
@makodob

@lucia147852 ja však nehovorím o kňazoch a o náboženstve. Tam sa nedeje nič. Ja hovorím o skutočnom nasledovaní Ježiša a Ježiš uzdravuje tak dnes ako keď tu chodil po zemi ako človek. Ani netvrdím, že z toho lekárov treba vynechať, ale tvrdím, že lieky nie sú absolútne žiadne riešenie, len z tých ľudí sú utlmené bábiky s oneskorenými reakciami, v tom lepšom prípade. Kiež by lekár a medicína vedeli týmto ľuďom pomocť.

@makodob ty vôbec netušíš ako fungujú AD, ale že vôbec

Strana
z2