Ako riešiť vzťah dcéry a jej 17-ročného frajera?
Caute. Chcela by som sa spytat na vas nazor, ci ste niekedy zazili nieco podobne alebo co by ste robili vy na mojom mieste. Moja coskoro 16 rocna dcera si nasla frajera ktory ma 17 a podla toho ze nam ho predstavila mi pride az veľmi vyspely, mozno na mna zapôsobil az trosku arogantnym dojmom. Aj ked dcera hovori ze sa k nej sprava dobre a casto sa s nou rozpravam o takychto veciach nechcem jej zakazovat s niekym chodiť lebo to patri k veku, a zaroven nechcem aby to pred nami ako rodicmi tajila. U starsieho syna sme to nejako ani neriesili, len sme mu s manzelom tiež vysvetlili veci. Mne by ani nevadilo ze je az veľmi vyspely, lenze viem aka je moja dcera ktora je ticha, mila a hlavne skromna, nechcem povedať ze niekedy az naivna a nechcem aby jej nejako ublizil, kedze uz pri prvom zoznameni posobil dost dominantne, v zmysle komunikacie, nie nadavok. Som si ista toho ze dcera neotehotneje lebo vie co a ako, casto spolu chodia vonku, pozeraju filmy alebo on k nam pride domov s tym, ze vzdy sa vopred dohodneme kde, co a ako. Len som sa chcela spytat na nazor inych lebo aj ked jej verim je to stale moja dcera, popripade ako to maju vase deti ohladom vztahov. Dakujem
Nechaj to na nu. Na niektoré veci musíme prísť sami.
@jamajka4 ja som svojich frajerov v tom veku domov mame nenosila a aspoň bol kľud, nemusíš sa jej do všetkého starať, má 16, nie 6
Však to je normálne v tomto veku. Decka skúšajú vzťahy, hľadajú čo áno a čo nie.
@jamajka4 Moj muz na ludi tiez posobi arogantne,ale je to asi najlepsi clovek,akeho poznam. Mozno prve zdanie klame a aj frajer tvojej dcery bude fajn chalan. A praveze,ked je ona taka tichsia,skromnejsia,potrebuje vedla seba dominantnejsieho muza a takeho vodcu. Pozoruj ich,rozpravaj sa s dcerou,vsimaj si ako sa k nej sprava a keby aj nieco,tak jej vzdy pekne vysvetli,ze takto by sa nemal spravat. Zakazmi nic nevyriesis len ich priputas este viacej k sebe. Kamoskina dcera mala tyrana priatela. Bola s nim roky,vsetci jej dohovarali,niekolkokrat sa rozisli,ale vzdy sa k nemu vratila. Az po rokoch sa jej nastatie otvorili oci a sama sa s nim definitivne rozisla.
A este dodam,ze aj ja som mala frajerov v 16stich. Len mama o tom nevedela,teda nepredstavovala som ich. Ved to bolo len take chodenie.
Ja som mala cerstvych 15 a frajer 21 . Nasi mi vzdy verili , od 16tich som s nim aj dost cestovala mimo sr a aj u neho byvala velmi casto. Aj on u nas takze ho dobre spoznali
Ty si poznas dieta
@jamajka4 z tvojho príspevku som vycítila že si dobrá mamina. Nechaj to na dcéru, situáciu pozoruj a buď vždy pri nej aby ti bola otvorená a mohla si jej poradiť.
"Som si ista toho ze dcera neotehotneje lebo vie co a ako" naozaj? Toto jediné by som s ňou znova prebrala inak je to na nej.
Píšeš že si si ista že tvoja dcéra neotehotnie. Lebo vieš čo a ako.Na tvojom mieste by som si až taka ista nebola.Len aby si neostala prekvapena.Nechápem ako si môžeš byť ista že neotehotnie.
@alickapusinka hej, aj mňa to pobavilo, lebo týmto si istý človek fakt nikdy byť nemôže
Co chceš riešiť? Ma frajera...akceptuj to a nechaj jh žiť...
Podľa mna je super že chodia k vám, aspoň nesedia hocikde vonku na lavičkách, tiež fajn že dcéra vie čo a ako ohľadom tehotenstva, ale fakt by som si nebola taká istá. Chlapci vedia byt veľmi presvedčiví keď sa jedna o styk bez ochrany, kamarátka tiež vedela čo a ako, no priateľ ju dookola na to nahováral, že sa nemá čo stať, on si dá pozor, vie čo robí atd atd, ale asi úplne nevedel a v 18 mala dieťatko.
@alickapusinka Isty si clovek nemoze byt nikdy, ale chcela som tym povedat ze aj keby sa nahodou nieco stalo, tak by som jej samozrejme bola oporou

Nechápem,aký názor potrebuješ.