icon

Ako sa introvert popasuje s pozvánkou na párty?

10. okt 2024

Budúci týžden máme kabu v škole. Som už druháčka a tak tam idem len tak. No večer máme takú party. Spolubývajúce ma tam volajú. Ja som taký introvert rada sa učím. Rada trávim čas sama alebo s rodinou. Baby mám rada, no z tohto mám taký zmiešaný pocit. Viem, že piť nebudem určite lebo nechcem nepijem. Mám sa tam len ísť zabaviť. Len sa bojím,že ja taký človek čo sa rád učí je v kľude či neurobím niečo zlé keď tam pôjdem.Čo myslíte vy?

Strana
z2
jana_eyre_2
11. okt 2024

Ja som taká istá, podobne akcie nemám rada, nerada sa ich zúčastňujem a vždy mám predtým stres.. nerada rozprávam medzi mnohymi ľuďmi.. ale vekom to viem lepšie zakrývať.. podľa mňa ale skús, niekedy sa tak človek zabaví, aj keď je ticho a je len pozorovateľ.. ak dokážeš odmietať to, čo nechceš tak uvidíš že sa ti možno aj bude páčiť.. poriadne sa nadýchni, uisťuj sa že bude všetko ok a uvidíš že bude.. aspoň raz za čas to vyskúšaj, je to niekedy príjemná zmena.. a piť naozaj nie je potreba 🙃

autor
11. okt 2024

@jana_eyre_2 dakujem. Mala som dnes za sebou neprijemny den takze som sa rozhodla, ze idem aspon trochu vypnem medzi ludmi a ak sa mi nebude pacit nabuduce nepojdem.

nikitka444
13. okt 2024

Presne taká istá som bola aj ja. A aj som. Chod, uvidíš ako sa budeš cítiť. Ak zle, proste odídeš. Nikto ta tam nebude držať

autor
15. okt 2024

@nikitka444 dakujem, ja aj chcem a aj idem. Ale ozaj sa to vo mne bije. Jedna cast ide tesi sa, ze zazije nieco nove a ta druha by radsej sedela doma pro filme alebo isla niekam s rodinou. Ale tak idem s nimi.

nikitka444
15. okt 2024

Presne ako keby si o mne písala. A ver, že keď nechceš ísť, zabavis sa😊a keď už Ti bude dosť, zober sa a chod domov

Strana
z2