Ako sa staviate k fajčeniu stredoškoláka?
11. okt 2023
Nefajčiarske rodiny stredoskolákov, ako sťa staviate k fajčeniu stredoškoláka? Majú vaši stredoškoláci dostatočne vreckové na takéto závislosti? Čo ste spravili, povedala keď ste ich prišli ? Kamaráti môjho syna všetci fajčia, ráno pred školou , cez prestávku, po škole, hneď si zapália vyjdú so školy, vystúpia z vlaku atď
Predošlá
Strana
z2
@luccija brutal také nieco zažiť veru.. ja som sa tiež veľmi bála, hlavne som mamu nechcela nikdy zradiť tým že robím niečo zle.. ale bola som vtom veku strašne ovplyvniteľna okolím, tak som sa nechala zlomiť a zle rozhodnutia som robila často.. ja som mala z marihuany hrozne depresie, vpodstate som to celé preplakala a navyše mi bolo hrozne na zvracanie..
Predošlá
Strana
z2

@jana_eyre_2 ja som uzkostlivec, takže marihuany som sa bála🙂ja mám rada veci a seba pod kontrolou.Moj spolužiak sa predávkoval heroínom v maturitnom rocniku ďalší skúšal LSD a iné..mne stacilo len, keď hovoril v škole zážitky.Raz hovoril, že celú noc pozeral z okna a videl ako sa naháňajú stromy, že vylezú z hliny utekajú a zasadia sa a potom ďalšie.Ze už bol z toho zúfalý, lebo to nemalo konca tak ďakujem za také zážitky ešte, že ho nenapadlo to okno otvoriť.
@lujza123 ja mám bratrancov v zahraničí a ti mi hovorili, že večer v bare si každý svoj pohár stráži a dostávajú na ne také vrchnáky ako v mekaci.