icon

Ako sa vyrovnať s tým, že syn je gay?

26. dec 2024

Pekn vecer to ,že môj syn je pontickar,stara sa o seba viac ako ja a dcéra..
Na všetko sme si zvykli.
Hovorila som si on je iny asi bude teplý.
A včera sok.
Nechal mi doma tablet išiel k bývalej svokre a otcovi.
Potrebovala som niečo na tablete.
Chodili tam správy.
A zistila som,že si píše s chlapom 21 ročným🙈🙈aj sa spolu stretli a neviem čo spolu robili ale podľa správ asi niečo áno.
Som zhrozena vystrašená uplakaná.
Proste všetko ja nechápem.
Podľa dátumu to bolo keď mi tvrdil,že ide nakúpiť darceky.
Aj s darcekami prišiel.
Ale o tejto zastávke kde bol mi nič nepovedal.
Ja tak plačem keď toto píšem.
Ja nemám nič proti inak orientovaným naozaj nie,aj môj veľmi dobry kamarát bol .
Ale môj syn na som v soku ja neviem čo maˇ robiť.
Ja sa tak bojím,hanbím a všetko.
Je to môj syn milujem ho ale toto som nechcela.

dezolat
26. dec 2024

@stanulienkat typické slniečko. Miesto argumentovania zaškatuľkovanie a následné urážky.

anos18
26. dec 2024

@dezolat no ale aj si písal,že keby bola vojna, tak by nebolo toľko gayov. Tak ako to teda je?

sleepy_joe
26. dec 2024

treba si s ním sadnúť a vysvetliť, že to nie je správne a že takýto život v hriechu nebude šťastný. Hrozí mu, že sa nakazí HIV a gay komunita je cesta do pekla. Možno by mu pomohol psychológ. Je to tragédia ak sa také niečo vyskytne v rodine, ale vždy je možnosť zasiahnuť a zabrániť najhoršiemu.

anos18
26. dec 2024

@sleepy_joe a ako by si zasiahol, keby sa jednalo o tvoje deti? Zakázal by si im ich orientáciu?

tetapetra
26. dec 2024

@sleepy_joe ako si došiel na HIV? Kopec z nich žije v dlhodobých vzťahoch.

sleepy_joe
26. dec 2024

@anos18 treba mu vysvetliť, že to, čo robí je skrátka zlé a nemravné. Ak je rozumný, tak to pochopí.

sleepy_joe
26. dec 2024

@tetapetra veľa z nich má HIV, lebo sú promiskuitní a tak si to medzi sebou šíria.

dezolat
26. dec 2024

@anos18 Ok, skúsim pomaly. Ak sú muži vychovávaní sparťansky, tak prevládnu mužské hormóny. Teda - vojenčina v tom pomôže. Ale základ musí byť v detstve (dominantná matka môže byť jeden zo zdrojov homosexuality). Ďalším problémom je sexualizácia vzťahov. Do všetkého sa dnes mieša sex. Voľakedy boli dobrí kámoši na život a na smrť a nikoho nenapadlo, že je tam niečo sexuálne. Dnešná spoločnosť je však silne presexualizovaná a tak si dospievajúce dievča, ktoré má chlapcov za hňupov začne myslieť, že je lesba - lebo si tak dobre rozumie s kamoškou. No a prostredia, kde nie je prístup ku kontaktom iného pohlavia potom dajú priestor pre tých, ktorí v tom ešte nemajú jasno.

tetapetra
26. dec 2024

@sleepy_joe toto sú také staré nepravdivé lži,že až to bolí 🤦🏻‍♀️

anos18
26. dec 2024

@sleepy_joe a poznáš vôbec osobne nejakých gayov? Ja mám viac takých kamošov, nemyslím, že striedajú viac partnerov ako single heteráci. Niektorí žijú v dlhodobých partnerstvách.

dezolat
26. dec 2024

@sleepy_joe promiskuita je medzi gaymi priam základom. Nejaká vernosť partnerom neprichádza k úvahu.

anos18
26. dec 2024

@dezolat to je taká blbosť, ako mraky

anos18
26. dec 2024

@dezolat kto je gay, neznamená, že he promiskuitny. Poznám kopec heterosexuálnych mužov, ktorí vystriedali more báb. Len tam to nikto nerieši. To je OK. Ak strieda mužov gay, tak to už OK nie je. Prečo je tam dvojitý meter?

galioska
26. dec 2024

@dezolat nebolo? preco lebo si ich ty nevidel? bolo ich vela len sa bali to povedat, priznat a kopec z nich sa do teraz ozieta a ma komplex menejcennosti, lebo sa museli skovat za svadbu so zenou. Kopec rozvodov, nefunkcnych vztahov, preco asi? nebol ani internet kde by im niekto daval rozumy ako si to teraz poniektori posahanci myslia.

anos18
26. dec 2024

@galioska presne, poznám mužov, ktorí sa museli oženiť, aby sa nepovedalo. Potom sa ich manželstva ak tak rozpadli. Poznám aj pár, kde bola ona lesbička a vydala sa tiež kvôli tomu, aby ľudia na dedine neohovarali. Tiež sa rozviedli.

dezolat
26. dec 2024

@anos18 lebo promiskuita medzi heteráčmi je podstatne nižšia, ako medzi homošmi. Veď manželstvo je zväzok - kto sa chce k.rviť, nech do toho nejde, ale homoši manželstvo nemajú. A štatistika neklame - promiskuita je u homošov normálka. Rovnako ako výsledok promiskuity - HIV

viestta
26. dec 2024

@dezolat ked "homosexualita často vzniká tam, kde sa nedá dostať ku kontaktu k druhému pohlaviu" tak kasarne by boli plne homosexualov. Nejak tie homofobne pseudoargumenty co tu vypustas nemaju logiku.

zuza265
26. dec 2024

@dezolat a odkial cerpas tieto informacie?

anos18
26. dec 2024

@dezolat ale prosím ťa, manželstvo nie je záruka vernosti

stanulienkat
26. dec 2024

@dezolat este som aj progresivny liberal😂😂😂😂
Cele zleeee.😂
Mne sa paci, ze ty za svojou urazkou mne, zakazdym napises, ze urazam. To je take dezolatne, ze?😂 Vasa fajta potlaca prava, diskriminuje politicky, nabozensky, sexualne. Samson slaviaääni maju patent na spravnu orienraciu, vyznaju sa v historii, virologii,vedia kedy naordinovat savo a imervektin na perie, vie, ze "ukrosi" sa maju vzdat jedinemu voccovi atd. Momentalne ste uz aj odbornici na genetimu a homosexualitu. Vies, kto najviac podvadza??? Hetero. Kto su najvacsi rozvracaci rodin? Samson slaviäni,v tradicnej ozranskej rodine.A presne taki falosni panbickari ako si ty.
Prosim, uz ma neoznacuj.😂

dezolat
26. dec 2024

@stanulienkat idéééš 🙂 Dúfam, že sa ma nechystáš zastreliť...

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
dezolat
26. dec 2024

@viestta Dokážeš porozumieť písanému textu - alebo ťa iba naučili čítať ?

stanulienkat
26. dec 2024

@dezolat viestta ma asi 100 nasobne vyssie IQ a EQ ako ty, mudrlant.

tetapetra
26. dec 2024

@dezolat nenadarmo máš nick aký máš

dezolat
26. dec 2024

@kittykat22 áno. Lebo Slovensko je kresťanské. Rovnako, ako nemôžeš mať na krku krížik vo Francúzsku, ktoré je už moslimské (vďaka slniečkam).

dezolat
26. dec 2024

@tetapetra ďakujem, snažil som sa 🙂 Sláva Ukrajine, vakcína je sloboda, spolu to dokážeme 🙂

anos18
26. dec 2024

@kittykat22 nie sme všetky nad vecou. Tiež by som nebola rada, keby bol syn gay a teším sa, že nie je. No keby bol, zmierila by som sa s tým, ľúbila by som ho stále. Je to môj syn a vždy bude, bez ohľadu na orientáciu . A prečo je u nich viac psychických problémov a samovrážd? No preto, lebo mnohí to musia skrývať a nemôžu to povedať ani najbližším.

dezolat
26. dec 2024

@stanulienkat - nuž... blahoslavení chudobní duchom...

stanulienkat
26. dec 2024

@dezolat nie, Slovensko nie je krestanske. Je len pokrytecke. Predpokladam, ze taka kreatura ako si ty, je tiez pokrstena. Tym padom cele nabozenstvo straca zmysel. A taki ako si ty to ostatnym kazia. 95% krestanov u nas su len papierovo. Nikto tak nezije, necti. Vacsina je taka ako si ty. Suteren.