Ako sa vyrovnať s tým, že syn je gay?
Pekn vecer to ,že môj syn je pontickar,stara sa o seba viac ako ja a dcéra..
Na všetko sme si zvykli.
Hovorila som si on je iny asi bude teplý.
A včera sok.
Nechal mi doma tablet išiel k bývalej svokre a otcovi.
Potrebovala som niečo na tablete.
Chodili tam správy.
A zistila som,že si píše s chlapom 21 ročným🙈🙈aj sa spolu stretli a neviem čo spolu robili ale podľa správ asi niečo áno.
Som zhrozena vystrašená uplakaná.
Proste všetko ja nechápem.
Podľa dátumu to bolo keď mi tvrdil,že ide nakúpiť darceky.
Aj s darcekami prišiel.
Ale o tejto zastávke kde bol mi nič nepovedal.
Ja tak plačem keď toto píšem.
Ja nemám nič proti inak orientovaným naozaj nie,aj môj veľmi dobry kamarát bol .
Ale môj syn na som v soku ja neviem čo maˇ robiť.
Ja sa tak bojím,hanbím a všetko.
Je to môj syn milujem ho ale toto som nechcela.
@stanulienkat ja som suterén ? Som verný manželke, vychovávam deti, nepijem, nefajčím, parkujem medzi čiarami, zdravím susedov, separujem odpad. Prečo by som mal byť suterén ?
No nepovedala som? na rozdúchanie vášni 😁. Slovenskom musí ešte veľa vody pretiect,aby sa niečo zmenilo a nastal rešpekt medzi všetkými. Ale maličká lastovička je prezident SR 🤭🤣.
Musíš to prijať i keď sa s tým nezmieris nikdy
Je to tvoje dieťa a verím že o neho nechceš prísť . Ver že to nemá sám so sebou ľahké
Ono to este potrva,kym si nato zvykneš,ale medzitym sa opytaj sama seba ,aky by to mslo zmysel ked budeš proti tomu bojovat?Buses sa trapiť aj ty aj on,gayom byť neprestane a odcudzite sa nebude mať voci tebe dôveru. To nechces.Alebo dobre niesi stym stotožnena,ale aspon sa snaz byť mu oporou,kludne sa mu priznsj ,ze tusis niečo,nemusis mu hovoriť,ze si mu pozerala do tabletu.Kludne mu povedz svoje pocity ako to cíťis a ze ti to bude trvať kym si nato zvyknes ,ake ze sa budes snažiť.On ma 15mozno sa len hľada no ked budeš snim bojovat urobi to ešte veľa škody.veľa síl prajem.
Bože tieto homofóbne kecy 🙈 baby majú pravdu, treba ho prijať takeho aký je. Ja poznam pár gayov a majú normálne dlhoročných partnerov, jedny si dokonca adoptovali dieťa z Afriky a majú super život. Poznam aj mladého chlapca ktorý sa bál doma povedať že je gay a nakoniec sa v 16ich obesil. Keby mal doma podporu rodičov tak by to nespravil. Napísal um dokonca list na rozlúčku kde sa priznal.
Je to tvoj syn, tak ho ľúb takeho aký je ❤️
Mňa šokoval ten vekový rozdiel ....15 a 21 je dosť
@majkabambulik ries radsej knazov, ktori zneuzivaju deti a deje sa to cele starocia. To je aktualne u nas v Europe a nie riesit USA. A napisat matke, ze pochybila a jej syn je trosku vadny je cez ciaru. Som zvedava na tvoju vychovu. Presne kvoli ludom ako ty a tej nenavisti, co tu sirite, by som sa bala, keby moje deti boli bi alebo LGBT.
Doporučujem knihu Levanduľová mafia. Pekný hnoj...
V 15.je to ešte dieťa a môže byť vyvinutý ako chce,je to dieťa s detskou dusou..Je jedno,či orientovaný na zeny ci na mužov,je skoro začínať so sexom.Neviem kto z rodičov ako a kedy ho pripravoval na dospelosť,ale chce to ďalší úprimný rozhovor.S tým,že vždy ma a bude mat tvoju lásku a podporu,len sa bojíš,aby ho niekto nezranil na duši.
@tetapetra chces povedat, ze aj knazi si hovoria buzeranti? Aj nas prezident?😂
@anos18 no samson slovieäni maju patent na krestanstvo. Oni sa vsetci k tomu hlasia a v hube a v srdci maju siru. A staci suchat nohami v kostole a vyspovedat sa a uz su na poriadku. Aj nas prezident sa rad presusa v kostole aj s kumpanmi. Potom sa tvaria, ze tradicna rodina. Aspon tam nechodia s milenkami a milencami.😂

@kittykat22 ja ale nemyslim, ze by sme tvrdili, ze by sme sa nezlakli. Neznamena to, ze jej nedam nazor bez jej emocii, ktore prave prirodzene preziva. Ci sa mame zrutit vsetci a pomoze to?