icon

Ako sa vyrovnať s tým, že syn je gay?

26. dec 2024

Pekn vecer to ,že môj syn je pontickar,stara sa o seba viac ako ja a dcéra..
Na všetko sme si zvykli.
Hovorila som si on je iny asi bude teplý.
A včera sok.
Nechal mi doma tablet išiel k bývalej svokre a otcovi.
Potrebovala som niečo na tablete.
Chodili tam správy.
A zistila som,že si píše s chlapom 21 ročným🙈🙈aj sa spolu stretli a neviem čo spolu robili ale podľa správ asi niečo áno.
Som zhrozena vystrašená uplakaná.
Proste všetko ja nechápem.
Podľa dátumu to bolo keď mi tvrdil,že ide nakúpiť darceky.
Aj s darcekami prišiel.
Ale o tejto zastávke kde bol mi nič nepovedal.
Ja tak plačem keď toto píšem.
Ja nemám nič proti inak orientovaným naozaj nie,aj môj veľmi dobry kamarát bol .
Ale môj syn na som v soku ja neviem čo maˇ robiť.
Ja sa tak bojím,hanbím a všetko.
Je to môj syn milujem ho ale toto som nechcela.

zuza265
26. dec 2024

@kittykat22 ja ale nemyslim, ze by sme tvrdili, ze by sme sa nezlakli. Neznamena to, ze jej nedam nazor bez jej emocii, ktore prave prirodzene preziva. Ci sa mame zrutit vsetci a pomoze to?

reela
26. dec 2024

@maxalla uprimne, to by som reagovala este hysterickejsie nez autorka, keby ze mi 15 rocna dcera sa taha s 21 rocnym chlapom :D syn aspon nemoze otehotniet. Ale asi by som mu dala lekciu, aby pouzivali kondomy, ked je hiv v tej komunite caste

dezolat
26. dec 2024

@stanulienkat ja som suterén ? Som verný manželke, vychovávam deti, nepijem, nefajčím, parkujem medzi čiarami, zdravím susedov, separujem odpad. Prečo by som mal byť suterén ?

zuza265
26. dec 2024

@dezolat stale cakam odkial pochadzaju tie tvoje pomerne presne statistiky🙂

dezolat
26. dec 2024

@reela asi aj plienky. Časom prestane totiž fungovať zvierač...

tetapetra
26. dec 2024

@dezolat fascinujú ma ľudia, ktorí keď nemajú normálne argumenty prejdú na ukrajinu, kresťanstvo, očkovanie. Možno si len nepochopeny buzerant

zuzanita1609
26. dec 2024

No nepovedala som? na rozdúchanie vášni 😁. Slovenskom musí ešte veľa vody pretiect,aby sa niečo zmenilo a nastal rešpekt medzi všetkými. Ale maličká lastovička je prezident SR 🤭🤣.

maxalla
26. dec 2024

@reela vekovy rozdiel to nie je idealny.. ale tiez by si kvoli tomu preplakala noci a nemohla spat?

anos18
26. dec 2024

@dezolat no a keď sme už pri pohlavných chorobách, sestrička na urológii mi vravela, že je veľmi veľa pohlavných chorob, muži sa im chodia testovať, a div sa svete, ženatí, heterosexuálni. Skadiaľ to majú? Veď by mali byť verní v manželstvách

zuza265
26. dec 2024

@reela citam statistiku a napr pred 2 rokmi bolo viac heterosexualov nakazenych ako homosexualov. A ak je homosexualov viac tak napr je statistika 35 homosexualov a 30 heterosexualov. Tu nie je nejaky razantny zas rozdiel. Vzdelavat by sa mali obe pohlavia

anos18
26. dec 2024

@dezolat ale oceňujem, že parkuješ medzi čiarami 😀 a aj tvoju vernosť

dezolat
26. dec 2024

@anos18 no a nie sú. Hriech cudzoložstva. Rovnako je aj hriech homosexuálne správanie.

trendyy
26. dec 2024

Musíš to prijať i keď sa s tým nezmieris nikdy
Je to tvoje dieťa a verím že o neho nechceš prísť . Ver že to nemá sám so sebou ľahké

dezolat
26. dec 2024

@anos18 čo máš proti separovaniu ?

anos18
26. dec 2024

@dezolat oceňujem aj separovanie😀

dezolat
26. dec 2024

@tetapetra buzerant je nadávka. Kroť sa slniečko !

anos18
26. dec 2024

@dezolat a keď človek nežije v manželstve iba v partnerstve, aj to je hriech. Nie?

trojnasobnamama
26. dec 2024

Ono to este potrva,kym si nato zvykneš,ale medzitym sa opytaj sama seba ,aky by to mslo zmysel ked budeš proti tomu bojovat?Buses sa trapiť aj ty aj on,gayom byť neprestane a odcudzite sa nebude mať voci tebe dôveru. To nechces.Alebo dobre niesi stym stotožnena,ale aspon sa snaz byť mu oporou,kludne sa mu priznsj ,ze tusis niečo,nemusis mu hovoriť,ze si mu pozerala do tabletu.Kludne mu povedz svoje pocity ako to cíťis a ze ti to bude trvať kym si nato zvyknes ,ake ze sa budes snažiť.On ma 15mozno sa len hľada no ked budeš snim bojovat urobi to ešte veľa škody.veľa síl prajem.

dezolat
26. dec 2024

@anos18 správne. Rozumom pochopila, srdcom nie.

anos18
26. dec 2024

@dezolat čo som srdcom nepochopila.? Keby mali ľudia také ❤️ ako ja, tento svet by veru inak vyzeral

konikmodry111
26. dec 2024

Bože tieto homofóbne kecy 🙈 baby majú pravdu, treba ho prijať takeho aký je. Ja poznam pár gayov a majú normálne dlhoročných partnerov, jedny si dokonca adoptovali dieťa z Afriky a majú super život. Poznam aj mladého chlapca ktorý sa bál doma povedať že je gay a nakoniec sa v 16ich obesil. Keby mal doma podporu rodičov tak by to nespravil. Napísal um dokonca list na rozlúčku kde sa priznal.
Je to tvoj syn, tak ho ľúb takeho aký je ❤️

matrioshka333
26. dec 2024

Mňa šokoval ten vekový rozdiel ....15 a 21 je dosť

pandorra
26. dec 2024

@majkabambulik ries radsej knazov, ktori zneuzivaju deti a deje sa to cele starocia. To je aktualne u nas v Europe a nie riesit USA. A napisat matke, ze pochybila a jej syn je trosku vadny je cez ciaru. Som zvedava na tvoju vychovu. Presne kvoli ludom ako ty a tej nenavisti, co tu sirite, by som sa bala, keby moje deti boli bi alebo LGBT.

dezolat
26. dec 2024

@anos18 Hriech nevnímaš hlavou, ale srdcom. Rovnako, ako lásku. Ak "žiť na divoko" pre teba nie je hriechom, tak sa ozýva iba rozum - t.j. čítala si, že poniektorí to považujú za hriech. Ale ako hriech to nevnímaš.

dezolat
26. dec 2024

Doporučujem knihu Levanduľová mafia. Pekný hnoj...

janinah
26. dec 2024

V 15.je to ešte dieťa a môže byť vyvinutý ako chce,je to dieťa s detskou dusou..Je jedno,či orientovaný na zeny ci na mužov,je skoro začínať so sexom.Neviem kto z rodičov ako a kedy ho pripravoval na dospelosť,ale chce to ďalší úprimný rozhovor.S tým,že vždy ma a bude mat tvoju lásku a podporu,len sa bojíš,aby ho niekto nezranil na duši.

tetapetra
26. dec 2024

@dezolat láska aj buzeranti si sami vravia buzeranti 😘

anos18
26. dec 2024

@dezolat nechajme to, nemá to zmysel. Keď žijem síce na divoko, ale žijem slušne, vo vernosti, tak som v hriechu. O čo lepšie by bolo žiť v manželstve a každý tyzden chodiť do kostola a muža podvádzať. Veď Boh mi to odpustí, keď sa vyspovedam

stanulienkat
26. dec 2024

@tetapetra chces povedat, ze aj knazi si hovoria buzeranti? Aj nas prezident?😂

stanulienkat
26. dec 2024

@anos18 no samson slovieäni maju patent na krestanstvo. Oni sa vsetci k tomu hlasia a v hube a v srdci maju siru. A staci suchat nohami v kostole a vyspovedat sa a uz su na poriadku. Aj nas prezident sa rad presusa v kostole aj s kumpanmi. Potom sa tvaria, ze tradicna rodina. Aspon tam nechodia s milenkami a milencami.😂