icon

Ako si stredoškoláci píšu poznámky?

salome123
25. aug 2025

Ahojte, akým spôsobom si stredoškoláci píšu na hodinách poznámky v dnešnej dobe? Klasika zošity, či karisbloky, tablety?

simsalabim
25. aug 2025

@salome123 moja ma zosity.

olimuc
25. aug 2025

Za mojich cias karisbloky … ale to je 25+ rokov dozadu. Niektori mali, ale normalne zosity.

dskjhfdlkdjhl
25. aug 2025

@salome123 moja dcera ma karis bloky.

laurinka27
25. aug 2025

Na strednej väčšinou zošity (alebo karisblok, to už je na preferencii), ale na niektorých predmetoch sme mali dovolené písať aj do notebooku. Na vysokej už skoro všetci píšu do tabletu.

oriesocek
25. aug 2025

No môj syn bol expert, ten si na strednej veľmi nepísal poznámky… mal jeden zošit a do toho si niečo zapísal, keď potreboval… vôbec to neriešil. Spolužiačky, ktoré písali všetko vždy nafotili do skupiny, takže na písomky sa učil z toho

kiki68
25. aug 2025

Keby mozem tak beriem tablet a pencil a pisem rukou, ale v elektronickej podobe. Tak to bude proste existovat dalej aj po rokoch. Porady a pod Uz som pisala iba takto

mane01
25. aug 2025

@salome123 zavisi od skoly, syn ma karisblok predpisany, dcera zasa zosity.

pininka1
25. aug 2025

Nepíšu nič, len im vysvetlia a všetko im posielajú cez edupage. Ja som mu nakúpila zošity, nepoužil ani jeden

anonym_0f099b
26. aug 2025

@salome123 ja som používala MacBook na každom jednom predmete a potom som si poznámky tlačila, bolo to tak prehľadnejšie pre mňa. Cca 3 roky späť

demografka
26. aug 2025

moj bude mat zosity, maju dovolene aj ipady, ale iba ak do nich pisu perom, toto ale najskor v 3.rocniku poriesime (zatial nechcem nech nosi vela elektroniky), dcera na vyske len ipad

vevebono
26. aug 2025

Ja som mala jeden zošit. Spredu odborné, zozadu fyzika, matika, chémia, v strede Slovina, dejepis 😂😂

ghoul_
27. aug 2025

@salome123 zošity