Ako si stredoškoláci píšu poznámky?
Ahojte, akým spôsobom si stredoškoláci píšu na hodinách poznámky v dnešnej dobe? Klasika zošity, či karisbloky, tablety?
Za mojich cias karisbloky … ale to je 25+ rokov dozadu. Niektori mali, ale normalne zosity.
@salome123 moja dcera ma karis bloky.
Na strednej väčšinou zošity (alebo karisblok, to už je na preferencii), ale na niektorých predmetoch sme mali dovolené písať aj do notebooku. Na vysokej už skoro všetci píšu do tabletu.
No môj syn bol expert, ten si na strednej veľmi nepísal poznámky… mal jeden zošit a do toho si niečo zapísal, keď potreboval… vôbec to neriešil. Spolužiačky, ktoré písali všetko vždy nafotili do skupiny, takže na písomky sa učil z toho
Keby mozem tak beriem tablet a pencil a pisem rukou, ale v elektronickej podobe. Tak to bude proste existovat dalej aj po rokoch. Porady a pod Uz som pisala iba takto
Nepíšu nič, len im vysvetlia a všetko im posielajú cez edupage. Ja som mu nakúpila zošity, nepoužil ani jeden
@salome123 ja som používala MacBook na každom jednom predmete a potom som si poznámky tlačila, bolo to tak prehľadnejšie pre mňa. Cca 3 roky späť
moj bude mat zosity, maju dovolene aj ipady, ale iba ak do nich pisu perom, toto ale najskor v 3.rocniku poriesime (zatial nechcem nech nosi vela elektroniky), dcera na vyske len ipad
Ja som mala jeden zošit. Spredu odborné, zozadu fyzika, matika, chémia, v strede Slovina, dejepis 😂😂

@salome123 moja ma zosity.