icon

Ako zvládnuť drzé správanie pubertiakov?

22. apr 2025

Casto sa tu objavuje, ze s pubertiakmi to vobec nie je lahke a ze najlepsie je to obdobie nejako vydrzat. Myslite, ze sa voci ich drzosti treba ohradit, alebo lepsie je ignorovat? Aby sa to zase nezvrhlo, ze ked uvidia, ze rodic to ignoruje, tak si budu mysliet, ze je to tak v poriadku. Ako idealne dat najavo, ze prekracuju hranice, bez eskalovania situacie?

Strana
z2
terezkaarthuramax
Autor odpoveď zmazal
guudy
Odpoveď bola odstránená
terezkaarthuramax
Autor odpoveď zmazal
terezkaarthuramax
Autor odpoveď zmazal
terezkaarthuramax
Autor odpoveď zmazal
vlucifuk
22. apr 2025

@cukroska Aj môj syn je taký - čo na srdci, to na jazyku. Tiež lekárke po vstupe do ambulancie povedal, že tam má hrozný smrad, nech si tam vyvetrá. Som myslela, že ho zabijem a on nechápal, že čo zlé povedal. Potom sa mi priznal, že mal radšej použiť slovo "puch" a nie smrad. Puch by bol diplomatickejší.🤦‍♀️

terezkaarthuramax
Autor odpoveď zmazal
angeli121212
22. apr 2025

@cukroska tak ja som už dospelá ale mne je správanie tvojho syna osobne veľmi sympatické.. tiež by som to možno riešila.. je neskutočné čo si niektorí ľudia k iným dovolia len preto,že sú mladší

cukroska
22. apr 2025

@angeli121212 Tak už má o pár rokov viac a od vtedy som to nezažila (chvalabohu).Dúfam sa správa v rámci puberty slušne a nie je už taký drzý 😁 Stále musím rozmýšľať nad tým ako sa taký maličký, zlatučký chlapec zmení a na všetko má svoje názory, vie sa postaviť sám za seba aj za iných .Niekedy akoby som sa rozprávala s dospelým. A ani vo sne by ma nenapadlo, že od 15tky si už aj vie zarobiť na seba.

cukroska
22. apr 2025

@vlucifuk 😂😂😂 Občas vedia 🤣🤣

angeli121212
22. apr 2025

@cukroska vieš čo trochu tej drzosti sa mu bude v živote hodiť nie veľa ale trochu a keď ju použije tam kde si ju dotyčný zaslúži tak mu to bude na úžitok... Každú mamu čaká to precitnutie, že naše deti už nie sú deti ☺️ m

babydesire
5. máj 2025

Ja este pubertiakov v nemam ale casto sa tak spravaju,,nase reakcie? Skusame vsetko - krik, ignoracia, zakazy,prikazy, porozpravanie sa, ...

Strana
z2